ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tragican dan prije 25 godina u Slav.Brodu pri napadu zrakoplova(ne natoa) JA ubijeno sestoro djece

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Tragican dan prije 25 godina u Slav.Brodu pri napadu zrakoplova(ne natoa) JA ubijeno sestoro djece - Page 2 Empty Re: Tragican dan prije 25 godina u Slav.Brodu pri napadu zrakoplova(ne natoa) JA ubijeno sestoro djece

Post by Serbinho-3 Wed 3 May - 17:07

Ajde ne palite.
Svaka zrtva je zrtva, deca i da ne trosimo reci.
Ne znam sta se desilo i otkud avion po civilima da mlati, svakako bolesno i bez izgovora.
Hrvatski pilot je pucao po koloni izbeglica Srpskoj a i ovaj mamlaz nije puno bolji.

Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Tragican dan prije 25 godina u Slav.Brodu pri napadu zrakoplova(ne natoa) JA ubijeno sestoro djece - Page 2 Empty Re: Tragican dan prije 25 godina u Slav.Brodu pri napadu zrakoplova(ne natoa) JA ubijeno sestoro djece

Post by Regoč Wed 3 May - 17:09

Tragican dan prije 25 godina u Slav.Brodu pri napadu zrakoplova(ne natoa) JA ubijeno sestoro djece - Page 2 Srce-od-svijeca-download-besplatne-ljubavne-slike-pozadine-za-desktop-ljubav

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest Wed 3 May - 17:12

tre911 wrote:
Noor wrote:
tre911 wrote:čekam pizdona da to opravda.
neće, ima u njemu ljudskosti
valjda me neće demantirati...
Ja sam davno izgubio vjeru u njihovu ljudskost, kad se samo sjetim kakve su sve gadarije opravdavali dođe mi da povraćam.
ovo se ne može opravdati nikad i nikako, niti povlačiti paralele, koje to u stvari nisu, kao što je to sad napravio serbinho.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 3 May - 17:28

Noor wrote:
ovo se ne može opravdati nikad i nikako
Normalno da se može opravdat : To su ustaše.

Ne stvarno ne ocekujem od njih ništa , ta ekipa je prije šest godina u glavnom gradu te genocidne napravila ovo :

na "5. međunarodnoj konferenciji o Jasenovcu" održanoj u Banja Luci 2011. godine, donesena je "Deklaracija o genocidu nad Srbima, Jevrejima i Romima u Drugom svjetskom ratu" gdje se govori "da je Hrvatska država, zajedno sa Rimokatoličkom crkvom izvršila genocid nad pravoslavnim Srbima, Jevrejima i Romima u periodu od 1941.do 1945. godine. Posle strašnog i užasnog mučenja, ubili su preko 700.000 Srba, 23.000 Jevreja i 80.000 Roma. Među žrtvama je bilo 110.000 male dece. Žrtve su ubijane maljem, klane, bacane u užareno grotlo Pacilijeve peći, kuvan je sapun od žrtava, vađena su nerođena deca iz utroba majki, nabijana su deca na bajonete, odsecane su dojke ženama, silovane su devojčice, devojke i žene, Hrvati su prodavali ‘srpsko meso – 1 dinar kilogram’ itd. Daleko bi nas odvelo nabrajanje svih načina mučenja i ubijanja žrtava. Prema američkim izvorima preko 1400 rimokatoličkih sveštenika u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini vršilo je lično mučenje, ubijanje, silovanje, pljačkanje i nasilno pokrštavanje. Zločine su činili obični građani Hrvati, domobrani, križari, prosvetni radnici, seljaci, službenici, intelektualci i svi drugi."

---

Niti ja od njih išta ocekujem nit me njihovi komentari na ovu temu zanimaju ....ja sam davno zakljucak donija samo gledam kako da izbjegnem civilne žrtve.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 3 May - 17:36

Imam malo previše psihologije u malom prstu da bi zbog hrpe pijanih i drogiranih četnika i kriminalaca šta domacih šta dovucenih iz Srbije optuživa nekog seljaka il građanina kojeg je rat jednostavno zatekao a nije antisocijalna osoba.

...

Relativno malen dio ljudske rase, oko 20%, posjeduje antisocijalne osobine.

Oni ostatku od 80%, uzrokuju nevolje koje uvelike nadmašuju njihovu brojnost.

http://ex-iskon.forumcroatian.com/t833-antisocijalna-osobnost-i-socijalana-osobnost

Zato sam i napisa ono gore u gornjem postu tj ovo :

Niti ja od njih išta ocekujem nit me njihovi komentari na ovu temu zanimaju ....ja sam davno zakljucak donija samo gledam kako da izbjegnem civilne žrtve.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 3 May - 17:56

Al eto bitno da mi imamo ministricu vanjskih poslova koja shere po nama da smo agresori a prešucuje da su ovi na nas ispalili miljon metaka i granata svo to vrijeme.

Onda se netko cudi zašto ja nju želim ubiti : pa valjda zato šta sam i ja moga biti među ovom djecom dakle ti mi radiš o glavi pa je moje životno pravo da te ubijem.

Nema nikakve razlike između Vesne Pusić i četnika osim šta je ona i gora od njih jer je mi placamo a keseri se okolo slobodna ko ptica.

Nebi ta kod mene pol koraka ucinila.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 4 May - 1:04

najstrasniji zrakoplovni napadi koje sam vidio bili su upravo na most i slavonski i bosanski brod tih dana pocetkom 5 mjeseca 1992..istovremeno su tukli srbi zestoko i topnistvom po ta dva grada,derventi,ođaku,modrici..brcko i doboj su pali..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by n_razbojnik Thu 4 May - 6:00

Tragedija...krivca nema, ekumena burazeri

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 4 May - 6:03

mislim da je u dva dana bilo dvadeset naleta vise eskadrila na most i dva broda...paralo se nebo od protuavinskih granata...ono u sibeniku iskreno bila je kamilica sto se događalu na nebu iznad dva broda
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 4 May - 6:06

evo malo podsjetnika na to

https:www.youtube.com/watch?v=h7IejXswwJU
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 4 May - 6:14

evo ide jos nesto u svezi tih događaja

https://www.youtube.com/watch?v=471tGiExbaI
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Thu 4 May - 7:59

n_razbojnik wrote:Tragedija...krivca nema, ekumena burazeri
Stepinac ustaša je kriv i to je bila samo osveta, evo vidi pa kaži da srbi lažu a zna se da su oni istinoljubivi!!

Svjedočenje preživjelog logoraša: Kardinal Stepinac je osobno klao srpske djecu u Jasenovcu in P O L I T I K A - I S T O R I J A - R E L I G I J A Forum

.....Osobno se uvjerio - svojim očima je gledao kako su najgrozniji koljači srpski djece bili rimokatolički svećenici, tako da su čak i neki Hrvati u logoru pokušavali spasiti po neko dijete. Ovi katolički popovi su pored križa nosily oko vrata i nož za klanje djece i odraslih. Otimali su malu djecu od majki koje su vrištale i zapomagale, dok su ih katolički popovi psovali. Jednom rukom su držali dijete, a drugom ih klali, pa onda bacali leš u grotlo peći za spaljivanje. Cijeli logor je zaudarao na spaljeno ljudsko meso.G.Kondić govori i kako je u logoru bilo pravo slavlje kada bi dolazio u Jasenovac hrvatski zagrebački nadbiskup Alojzije Stepinac. Nosio je nekakvu posebnu uniformu, a njegov križ je bio mnogo veći od križeva ostalih popova.Stepinac bi smireno i hladno hvatao i klao jedno po jedno srpsko dijete i bacao leš u usijanu peć. Sve to je g.Kondić promatrao tjedna tri mjeseca, a onda su njegovu grupu zatočenika preuzeli Nijemci, pa je tako ostao u životu. Po svršetku Drugog svjetskog rata je g Kondić otišao u Italiju, da bi potom emigrirao u Australiju, gdje i sada živ
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč Thu 4 May - 15:51

n_razbojnik wrote:Tragedija...krivca nema, ekumena burazeri
To će i Epi potvrditi. Živjela Herceg-Srbska!

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Stribor Thu 4 May - 16:40

A ča već reći ....
Stribor
Stribor

Male
2015-09-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics