Tragican dan prije 25 godina u Slav.Brodu pri napadu zrakoplova(ne natoa) JA ubijeno sestoro djece
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Tragican dan prije 25 godina u Slav.Brodu pri napadu zrakoplova(ne natoa) JA ubijeno sestoro djece
Ajde ne palite.
Svaka zrtva je zrtva, deca i da ne trosimo reci.
Ne znam sta se desilo i otkud avion po civilima da mlati, svakako bolesno i bez izgovora.
Hrvatski pilot je pucao po koloni izbeglica Srpskoj a i ovaj mamlaz nije puno bolji.
Svaka zrtva je zrtva, deca i da ne trosimo reci.
Ne znam sta se desilo i otkud avion po civilima da mlati, svakako bolesno i bez izgovora.
Hrvatski pilot je pucao po koloni izbeglica Srpskoj a i ovaj mamlaz nije puno bolji.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Tragican dan prije 25 godina u Slav.Brodu pri napadu zrakoplova(ne natoa) JA ubijeno sestoro djece
ovo se ne može opravdati nikad i nikako, niti povlačiti paralele, koje to u stvari nisu, kao što je to sad napravio serbinho.tre911 wrote:Ja sam davno izgubio vjeru u njihovu ljudskost, kad se samo sjetim kakve su sve gadarije opravdavali dođe mi da povraćam.Noor wrote:neće, ima u njemu ljudskostitre911 wrote:čekam pizdona da to opravda.
valjda me neće demantirati...
Guest- Guest
Normalno da se može opravdat : To su ustaše.Noor wrote:
ovo se ne može opravdati nikad i nikako
Ne stvarno ne ocekujem od njih ništa , ta ekipa je prije šest godina u glavnom gradu te genocidne napravila ovo :
na "5. međunarodnoj konferenciji o Jasenovcu" održanoj u Banja Luci 2011. godine, donesena je "Deklaracija o genocidu nad Srbima, Jevrejima i Romima u Drugom svjetskom ratu" gdje se govori "da je Hrvatska država, zajedno sa Rimokatoličkom crkvom izvršila genocid nad pravoslavnim Srbima, Jevrejima i Romima u periodu od 1941.do 1945. godine. Posle strašnog i užasnog mučenja, ubili su preko 700.000 Srba, 23.000 Jevreja i 80.000 Roma. Među žrtvama je bilo 110.000 male dece. Žrtve su ubijane maljem, klane, bacane u užareno grotlo Pacilijeve peći, kuvan je sapun od žrtava, vađena su nerođena deca iz utroba majki, nabijana su deca na bajonete, odsecane su dojke ženama, silovane su devojčice, devojke i žene, Hrvati su prodavali ‘srpsko meso – 1 dinar kilogram’ itd. Daleko bi nas odvelo nabrajanje svih načina mučenja i ubijanja žrtava. Prema američkim izvorima preko 1400 rimokatoličkih sveštenika u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini vršilo je lično mučenje, ubijanje, silovanje, pljačkanje i nasilno pokrštavanje. Zločine su činili obični građani Hrvati, domobrani, križari, prosvetni radnici, seljaci, službenici, intelektualci i svi drugi."
---
Niti ja od njih išta ocekujem nit me njihovi komentari na ovu temu zanimaju ....ja sam davno zakljucak donija samo gledam kako da izbjegnem civilne žrtve.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Imam malo previše psihologije u malom prstu da bi zbog hrpe pijanih i drogiranih četnika i kriminalaca šta domacih šta dovucenih iz Srbije optuživa nekog seljaka il građanina kojeg je rat jednostavno zatekao a nije antisocijalna osoba.
...
Relativno malen dio ljudske rase, oko 20%, posjeduje antisocijalne osobine.
Oni ostatku od 80%, uzrokuju nevolje koje uvelike nadmašuju njihovu brojnost.
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t833-antisocijalna-osobnost-i-socijalana-osobnost
Zato sam i napisa ono gore u gornjem postu tj ovo :
Niti ja od njih išta ocekujem nit me njihovi komentari na ovu temu zanimaju ....ja sam davno zakljucak donija samo gledam kako da izbjegnem civilne žrtve.
...
Relativno malen dio ljudske rase, oko 20%, posjeduje antisocijalne osobine.
Oni ostatku od 80%, uzrokuju nevolje koje uvelike nadmašuju njihovu brojnost.
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t833-antisocijalna-osobnost-i-socijalana-osobnost
Zato sam i napisa ono gore u gornjem postu tj ovo :
2014-04-11
Al eto bitno da mi imamo ministricu vanjskih poslova koja shere po nama da smo agresori a prešucuje da su ovi na nas ispalili miljon metaka i granata svo to vrijeme.
Onda se netko cudi zašto ja nju želim ubiti : pa valjda zato šta sam i ja moga biti među ovom djecom dakle ti mi radiš o glavi pa je moje životno pravo da te ubijem.
Nema nikakve razlike između Vesne Pusić i četnika osim šta je ona i gora od njih jer je mi placamo a keseri se okolo slobodna ko ptica.
Nebi ta kod mene pol koraka ucinila.
Onda se netko cudi zašto ja nju želim ubiti : pa valjda zato šta sam i ja moga biti među ovom djecom dakle ti mi radiš o glavi pa je moje životno pravo da te ubijem.
Nema nikakve razlike između Vesne Pusić i četnika osim šta je ona i gora od njih jer je mi placamo a keseri se okolo slobodna ko ptica.
Nebi ta kod mene pol koraka ucinila.
2014-04-11
najstrasniji zrakoplovni napadi koje sam vidio bili su upravo na most i slavonski i bosanski brod tih dana pocetkom 5 mjeseca 1992..istovremeno su tukli srbi zestoko i topnistvom po ta dva grada,derventi,ođaku,modrici..brcko i doboj su pali..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Tragedija...krivca nema, ekumena burazeri
2014-04-14
mislim da je u dva dana bilo dvadeset naleta vise eskadrila na most i dva broda...paralo se nebo od protuavinskih granata...ono u sibeniku iskreno bila je kamilica sto se događalu na nebu iznad dva broda
2015-09-08
evo malo podsjetnika na to
https:www.youtube.com/watch?v=h7IejXswwJU
https:www.youtube.com/watch?v=h7IejXswwJU
2015-09-08
evo ide jos nesto u svezi tih događaja
https://www.youtube.com/watch?v=471tGiExbaI
https://www.youtube.com/watch?v=471tGiExbaI
2015-09-08
Stepinac ustaša je kriv i to je bila samo osveta, evo vidi pa kaži da srbi lažu a zna se da su oni istinoljubivi!!n_razbojnik wrote:Tragedija...krivca nema, ekumena burazeri
Svjedočenje preživjelog logoraša: Kardinal Stepinac je osobno klao srpske djecu u Jasenovcu in P O L I T I K A - I S T O R I J A - R E L I G I J A Forum
.....Osobno se uvjerio - svojim očima je gledao kako su najgrozniji koljači srpski djece bili rimokatolički svećenici, tako da su čak i neki Hrvati u logoru pokušavali spasiti po neko dijete. Ovi katolički popovi su pored križa nosily oko vrata i nož za klanje djece i odraslih. Otimali su malu djecu od majki koje su vrištale i zapomagale, dok su ih katolički popovi psovali. Jednom rukom su držali dijete, a drugom ih klali, pa onda bacali leš u grotlo peći za spaljivanje. Cijeli logor je zaudarao na spaljeno ljudsko meso.G.Kondić govori i kako je u logoru bilo pravo slavlje kada bi dolazio u Jasenovac hrvatski zagrebački nadbiskup Alojzije Stepinac. Nosio je nekakvu posebnu uniformu, a njegov križ je bio mnogo veći od križeva ostalih popova.Stepinac bi smireno i hladno hvatao i klao jedno po jedno srpsko dijete i bacao leš u usijanu peć. Sve to je g.Kondić promatrao tjedna tri mjeseca, a onda su njegovu grupu zatočenika preuzeli Nijemci, pa je tako ostao u životu. Po svršetku Drugog svjetskog rata je g Kondić otišao u Italiju, da bi potom emigrirao u Australiju, gdje i sada živ
Guest- Guest
To će i Epi potvrditi. Živjela Herceg-Srbska!n_razbojnik wrote:Tragedija...krivca nema, ekumena burazeri
A ča već reći ....
Stribor-
2015-09-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Sjećanje na troje djece stradale od srpske granate prije 25 godina
» CRNI DAN ZA DJECU IZ SLAVONSKOG BRODA!'Krmacama' ubijeno sestoro malisana
» Da im je pedigre kao u Aleksandre Zec:Zaboravljeni 'mali junaci' poginuli na današnji dan u Slav.Brodu
» Kolinda volontira na Banovini.Gradi kucu za obitelj sa sestoro djece
» Turska: Osam vojnika ubijeno u napadu
» CRNI DAN ZA DJECU IZ SLAVONSKOG BRODA!'Krmacama' ubijeno sestoro malisana
» Da im je pedigre kao u Aleksandre Zec:Zaboravljeni 'mali junaci' poginuli na današnji dan u Slav.Brodu
» Kolinda volontira na Banovini.Gradi kucu za obitelj sa sestoro djece
» Turska: Osam vojnika ubijeno u napadu
Page 2 of 2