''Telegram je upravo dobio potvrdu: SDP prikuplja potpise za samoraspuštanje Sabora, tvrde da ne stoje sasvim loše''
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: ''Telegram je upravo dobio potvrdu: SDP prikuplja potpise za samoraspuštanje Sabora, tvrde da ne stoje sasvim loše''
imam više od njih, ali ja to zaradim za razliku od njih...vuksadinare wrote:kako?...sad ces umjesto dvije litre platit tri jer si uhljeb i imas...mutava baštarda wrote:ja im u fino utrljam na nos...vuksadinare wrote:a jebes tebe onda..tu se boris protiv uhljeba i parazita i umjesto da ih ovjeris ti loces i zderes sa njima..dosta nam je takvih..ugledaj se na moju mater..ona sa pola familije ne prica koji su uhljebi..stalno im nabija na nos to..cak i sudovi rade..mutava baštarda wrote:naravno da imam... sa svima sam dobar...vuksadinare wrote:
imas li ti rodijaka uhljeba i u kakvim si odnosima sa njima?
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Re: ''Telegram je upravo dobio potvrdu: SDP prikuplja potpise za samoraspuštanje Sabora, tvrde da ne stoje sasvim loše''
kako sam parazit kad moram raditi i po vrucini i po snijegu...aben wrote:naravski da si parazit, irelevantno je kome pomožešvuksadinare wrote:ja nisam parazit..ja pomazem djeci...aben wrote:jel mater s tobon govori?vuksadinare wrote:a jebes tebe onda..tu se boris protiv uhljeba i parazita i umjesto da ih ovjeris ti loces i zderes sa njima..dosta nam je takvih..ugledaj se na moju mater..ona sa pola familije ne prica koji su uhljebi..stalno im nabija na nos to..cak i sudovi rade..mutava baštarda wrote:
naravno da imam... sa svima sam dobar...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
sadis kupus u sinjskom polju..mutava baštarda wrote:imam više od njih, ali ja to zaradim za razliku od njih...vuksadinare wrote:kako?...sad ces umjesto dvije litre platit tri jer si uhljeb i imas...mutava baštarda wrote:ja im u fino utrljam na nos...vuksadinare wrote:a jebes tebe onda..tu se boris protiv uhljeba i parazita i umjesto da ih ovjeris ti loces i zderes sa njima..dosta nam je takvih..ugledaj se na moju mater..ona sa pola familije ne prica koji su uhljebi..stalno im nabija na nos to..cak i sudovi rade..mutava baštarda wrote:
naravno da imam... sa svima sam dobar...
2015-09-08
pa jo te ploćun a uopće ne želin da rodiš, ni po vrućini ni po sniguvuksadinare wrote:kako sam parazit kad moram raditi i po vrucini i po snijegu...aben wrote:naravski da si parazit, irelevantno je kome pomožešvuksadinare wrote:ja nisam parazit..ja pomazem djeci...aben wrote:jel mater s tobon govori?vuksadinare wrote:
a jebes tebe onda..tu se boris protiv uhljeba i parazita i umjesto da ih ovjeris ti loces i zderes sa njima..dosta nam je takvih..ugledaj se na moju mater..ona sa pola familije ne prica koji su uhljebi..stalno im nabija na nos to..cak i sudovi rade..
2014-04-16
Dobro je da po ljeti ne pada snijeg jer ko bi ga čistio po onoj vrućini!!!vuksadinare wrote:
kako sam parazit kad moram raditi i po vrucini i po snijegu...
Guest- Guest
...dobro ajmo dodat po zimi..po snijegu i na minus 10 kome pita..tre911 wrote:Dobro je da po ljeti ne pada snijeg jer ko bi ga čistio po onoj vrućini!!!vuksadinare wrote:
2015-09-08
ne placas me ti nego grad zagreb a ti u zagrebu ne zivis i ne radis..aben wrote:pa jo te ploćun a uopće ne želin da rodiš, ni po vrućini ni po sniguvuksadinare wrote:kako sam parazit kad moram raditi i po vrucini i po snijegu...aben wrote:naravski da si parazit, irelevantno je kome pomožešvuksadinare wrote:ja nisam parazit..ja pomazem djeci...aben wrote:
jel mater s tobon govori?
2015-09-08
Vuče zekam se, nikakav podjeb :)vuksadinare wrote:...dobro ajmo dodat po zimi..po snijegu i na minus 10 kome pita..tre911 wrote:Dobro je da po ljeti ne pada snijeg jer ko bi ga čistio po onoj vrućini!!!vuksadinare wrote:
Guest- Guest
hahahahahhaaaa...svi redom traže stanku od pola sata,to je 10Xpola jedno 5 sati
vili40-
2015-08-02
ok,vuksadinare wrote:ne placas me ti nego grad zagreb a ti u zagrebu ne zivis i ne radis..aben wrote:pa jo te ploćun a uopće ne želin da rodiš, ni po vrućini ni po sniguvuksadinare wrote:kako sam parazit kad moram raditi i po vrucini i po snijegu...aben wrote:naravski da si parazit, irelevantno je kome pomožešvuksadinare wrote:
ja nisam parazit..ja pomazem djeci...
ali si još uvik parazit na grbači zagebčana
2014-04-16
moraju pizzu pojest od sinoc...vili40 wrote:hahahahahhaaaa...svi redom traže stanku od pola sata,to je 10Xpola jedno 5 sati
http://www.index.hr/vijesti/clanak/foto-pernar-u-ponoc-pocastio-pupovca-i-radina-pizzom-cini-se-da-im-je-prijala/967626.aspx
2015-09-08
ja im se brinem o djeci..aben wrote:ok,vuksadinare wrote:ne placas me ti nego grad zagreb a ti u zagrebu ne zivis i ne radis..aben wrote:pa jo te ploćun a uopće ne želin da rodiš, ni po vrućini ni po sniguvuksadinare wrote:kako sam parazit kad moram raditi i po vrucini i po snijegu...aben wrote:
naravski da si parazit, irelevantno je kome pomožeš
2015-09-08
čak i onima ki nemaju dice?vuksadinare wrote:ja im se brinem o djeci..aben wrote:ok,vuksadinare wrote:ne placas me ti nego grad zagreb a ti u zagrebu ne zivis i ne radis..aben wrote:pa jo te ploćun a uopće ne želin da rodiš, ni po vrućini ni po sniguvuksadinare wrote:
nadan se da ti mater ne čito forum, jer bi te mogka izbociti iz testamenta ako skuži da si i ti krvopija
2014-04-16
valjda je predsjednik sabora ponio dovoljno pelena...vili40 wrote:hahahahahhaaaa...svi redom traže stanku od pola sata,to je 10Xpola jedno 5 sati
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Nije valjda da se još nije pomaknuomutava baštarda wrote:valjda je predsjednik sabora ponio dovoljno pelena...vili40 wrote:hahahahahhaaaa...svi redom traže stanku od pola sata,to je 10Xpola jedno 5 sati
Guest- Guest
morqaju i oni pridonjet podizanju djece sa necim ako ih vec ne zele imati....ili ako zele a ne mogu..jbg natalitet je u pitanju..a neko se o mladuncadi mora brinuti..aben wrote:čak i onima ki nemaju dice?vuksadinare wrote:ja im se brinem o djeci..aben wrote:ok,vuksadinare wrote:ne placas me ti nego grad zagreb a ti u zagrebu ne zivis i ne radis..aben wrote:
pa jo te ploćun a uopće ne želin da rodiš, ni po vrućini ni po snigu
nadan se da ti mater ne čito forum, jer bi te mogka izbociti iz testamenta ako skuži da si i ti krvopija
2015-09-08
Petrovu će uskoro dostaviti infuziju i stalak :)tre911 wrote:Nije valjda da se još nije pomaknuomutava baštarda wrote:valjda je predsjednik sabora ponio dovoljno pelena...vili40 wrote:hahahahahhaaaa...svi redom traže stanku od pola sata,to je 10Xpola jedno 5 sati
Guest- Guest
i čuti zadnje instrukcije druga sovevuksadinare wrote:moraju pizzu pojest od sinoc...vili40 wrote:hahahahahhaaaa...svi redom traže stanku od pola sata,to je 10Xpola jedno 5 sati
http://www.index.hr/vijesti/clanak/foto-pernar-u-ponoc-pocastio-pupovca-i-radina-pizzom-cini-se-da-im-je-prijala/967626.aspx
vili40-
2015-08-02
nema instrukcija kod druga sove..on izvadi crnu knjizicu i procita sto pise u njoj..i samo postavi pitanje..da ili ne....vili40 wrote:i čuti zadnje instrukcije druga sovevuksadinare wrote:moraju pizzu pojest od sinoc...vili40 wrote:hahahahahhaaaa...svi redom traže stanku od pola sata,to je 10Xpola jedno 5 sati
2015-09-08
ovo danas ne vodi nikud,predlažem makedonski scenarij:udri jače manijače,bulj ti preuzmi prvi red tebi lijevo
vili40-
2015-08-02
odlične racionalizacije, kladin se da i metilji imaju sličnevuksadinare wrote:morqaju i oni pridonjet podizanju djece sa necim ako ih vec ne zele imati....ili ako zele a ne mogu..jbg natalitet je u pitanju..a neko se o mladuncadi mora brinuti..aben wrote:čak i onima ki nemaju dice?vuksadinare wrote:ja im se brinem o djeci..aben wrote:ok,vuksadinare wrote:
ne placas me ti nego grad zagreb a ti u zagrebu ne zivis i ne radis..
2014-04-16
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ovo je dokaz da se u Jugoslaviji moglo slobodno propagirati vjera van vjerskih objekata kako tvrde jugofili:Reporter dobio otkaz jer je uskliknuo nakon gola Imaaa bogaaa
» Uraaa...bice referenduma.SDP-ovci sramno prikupljaju potpise a Grmoja i Petrov stavili potpise za referendum
» Hase on the road again : Najviše glasova je dobio dobio Hasanbegović (1227)
» Kako je Srbin dobio zbog političke korektnosti dobio nogu u guzicu ni kriv ni dužan
» U Srbiji se prikuplja samo 10% otpadnog motornog ulja
» Uraaa...bice referenduma.SDP-ovci sramno prikupljaju potpise a Grmoja i Petrov stavili potpise za referendum
» Hase on the road again : Najviše glasova je dobio dobio Hasanbegović (1227)
» Kako je Srbin dobio zbog političke korektnosti dobio nogu u guzicu ni kriv ni dužan
» U Srbiji se prikuplja samo 10% otpadnog motornog ulja
Page 3 of 3