''Telegram je upravo dobio potvrdu: SDP prikuplja potpise za samoraspuštanje Sabora, tvrde da ne stoje sasvim loše''
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: ''Telegram je upravo dobio potvrdu: SDP prikuplja potpise za samoraspuštanje Sabora, tvrde da ne stoje sasvim loše''
tko ce ti drugi doci?..suker,grcic,maras...vrdoljak.....iz supljeg u prazno....ako zelis nesto mjenjati onda mjenjas iz temelja ne od vrha...mjenjas istrosene politicare kojima je jedini cilj opstanak na vlasti i u fotelji po sistemo 'boli me briga...tu sam ne mrdam'...hrvatskoj u opvom trenutku i u ovim vremenima treba covjek-borac...covjek terena..covjek koji zna kako zive obicni ljudi..a ne salonski tipovi politicara..kojima je jedino vazno gdje ce rucati..gdje ima kakav partiy i u kakvoj se lozi skrasiti i biti viđen...sjetio sam jedne izjave starog i pokojnog pankretica..'onaj politicar koji se nabacuje frazama i recenicama koji nisu razumljivi obicnom puku znaj da je taj obican muljator i niskoristi'vili40 wrote:velim zato,RAZLAZ.Ovo sada vodi u još veću propast i nek maknu već jednom tu Dalićku i rolex Marića
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: ''Telegram je upravo dobio potvrdu: SDP prikuplja potpise za samoraspuštanje Sabora, tvrde da ne stoje sasvim loše''
najjače mi je kad mi tamo nešto govori na latinskom ili neke engleske fraze,ma mrš...
vili40-
2015-08-02
to znaci da muljaju jer da kazu razgovjetno da covjek moze razumjeti uhvacen bi bio u lazi..a i ono..'eto ja znam jezike i strucne fraze pa kako onda mogu biti nesposoban'...a upravo najveci drzavnici i politicari su bili uglavnom ljudi koji nisu bas najbolje baratali jezicima i strucnim izrazima pa su direktno govorili ono sto puk razumije...ali jbg kod nas je izgleda ispalo to da je za sposobnost najvaznije da pricas dobro strani jezik i da se razbacujes strucnim frazama..i eto ga,...'on zna'...a pankretici,bulji,glasnovici i ostali su 'cobani'..koji nemaju pojma jer ne znaju dobro jezike ili strucne izrazevili40 wrote:najjače mi je kad mi tamo nešto govori na latinskom ili neke engleske fraze,ma mrš...
2015-09-08
uhljebi nisu obični građanivuksadinare wrote:drugo...jedan od najvecih problema je i sto previse slusamo brisel..zapovjed..rezite...a nije bitno od koga..samo rezite..nesto slicno ko i sa grckom..sto je rekao jednom onaj tsipras..'vicu samo rezite a uopce ih ne zanima ni od koga ni kako obicno opet sve padne po obicnim građanima'...
2014-04-16
uhljebi su biračka mašinerija hdz/sdp & satelita čija jedina svrha u društvu je izlazak na izbore i glasanje za partiju koja im je osigurala uhljebljenje... ima ih u svim državama EU, ali kod nas su invazivna vrsta. paše im i mediteranska i kontinentalna klima.aben wrote:uhljebi nisu obični građanivuksadinare wrote:drugo...jedan od najvecih problema je i sto previse slusamo brisel..zapovjed..rezite...a nije bitno od koga..samo rezite..nesto slicno ko i sa grckom..sto je rekao jednom onaj tsipras..'vicu samo rezite a uopce ih ne zanima ni od koga ni kako obicno opet sve padne po obicnim građanima'...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
hahamutava baštarda wrote:uhljebi su biračka mašinerija hdz/sdp & satelita čija jedina svrha u društvu je izlazak na izbore i glasanje za partiju koja im je osigurala uhljebljenje... ima ih u svim državama EU, ali kod nas su invazivna vrsta. paše im i mediteranska i kontinentalna klima.aben wrote:uhljebi nisu obični građanivuksadinare wrote:drugo...jedan od najvecih problema je i sto previse slusamo brisel..zapovjed..rezite...a nije bitno od koga..samo rezite..nesto slicno ko i sa grckom..sto je rekao jednom onaj tsipras..'vicu samo rezite a uopce ih ne zanima ni od koga ni kako obicno opet sve padne po obicnim građanima'...
ko onaj organizam iz filma the thing:)
2014-04-16
imas li ti rodijaka uhljeba i u kakvim si odnosima sa njima?mutava baštarda wrote:uhljebi su biračka mašinerija hdz/sdp & satelita čija jedina svrha u društvu je izlazak na izbore i glasanje za partiju koja im je osigurala uhljebljenje... ima ih u svim državama EU, ali kod nas su invazivna vrsta. paše im i mediteranska i kontinentalna klima.aben wrote:uhljebi nisu obični građanivuksadinare wrote:drugo...jedan od najvecih problema je i sto previse slusamo brisel..zapovjed..rezite...a nije bitno od koga..samo rezite..nesto slicno ko i sa grckom..sto je rekao jednom onaj tsipras..'vicu samo rezite a uopce ih ne zanima ni od koga ni kako obicno opet sve padne po obicnim građanima'...
2015-09-08
asilovski wrote:Kog boli kurac za Beru samo da Vaš kompetentni mafijaški bradavičasti računovođa ode u 3 p.m. samo se bojim da ce pupijevi kriminalni ravnovogorci drzati ovu tragediju jos pola godinemarcellus wrote:mali bero će proć gore nego na prošlim izborima kad ih je vodio milanović, maras hajdaš konjić i bernardić božesačuvaj ekipa
da najbolje da dođe kombinacija hulja i razbojnika iz mosta i kompletnih idiota iz ŽZ, propast zajamčena u tri mjeseca uz vjerojatnu glad i građanski rat
za plenkija me živo boli kurac, nikakva ga nije šteta, ali za ovakvu kanalizacijsku razine politike kakvu most vodi me i te kako boli. Plus što je oporba još gora od vlasti, pa u tom sdp-u je teško reć ko je veći idiot, jel maras jel bero jel jovanović
tako je, 3 mj i bilo bi gotovo,marcellus wrote:asilovski wrote:Kog boli kurac za Beru samo da Vaš kompetentni mafijaški bradavičasti računovođa ode u 3 p.m. samo se bojim da ce pupijevi kriminalni ravnovogorci drzati ovu tragediju jos pola godinemarcellus wrote:mali bero će proć gore nego na prošlim izborima kad ih je vodio milanović, maras hajdaš konjić i bernardić božesačuvaj ekipa
da najbolje da dođe kombinacija hulja i razbojnika iz mosta i kompletnih idiota iz ŽZ, propast zajamčena u tri mjeseca uz vjerojatnu glad i građanski rat
ali hulje, razbojnici i idioti ne će dojti, samo će spriječiti da vaši dojdu.
2014-04-16
naravno da imam... sa svima sam dobar...vuksadinare wrote:imas li ti rodijaka uhljeba i u kakvim si odnosima sa njima?mutava baštarda wrote:uhljebi su biračka mašinerija hdz/sdp & satelita čija jedina svrha u društvu je izlazak na izbore i glasanje za partiju koja im je osigurala uhljebljenje... ima ih u svim državama EU, ali kod nas su invazivna vrsta. paše im i mediteranska i kontinentalna klima.aben wrote:uhljebi nisu obični građanivuksadinare wrote:drugo...jedan od najvecih problema je i sto previse slusamo brisel..zapovjed..rezite...a nije bitno od koga..samo rezite..nesto slicno ko i sa grckom..sto je rekao jednom onaj tsipras..'vicu samo rezite a uopce ih ne zanima ni od koga ni kako obicno opet sve padne po obicnim građanima'...
i na koncu koje su alternative hdzu...glup,gluplji...jao nama
2015-09-08
a jebes tebe onda..tu se boris protiv uhljeba i parazita i umjesto da ih ovjeris ti loces i zderes sa njima..dosta nam je takvih..ugledaj se na moju mater..ona sa pola familije ne prica koji su uhljebi..stalno im nabija na nos to..cak i sudovi rade..mutava baštarda wrote:naravno da imam... sa svima sam dobar...vuksadinare wrote:imas li ti rodijaka uhljeba i u kakvim si odnosima sa njima?mutava baštarda wrote:uhljebi su biračka mašinerija hdz/sdp & satelita čija jedina svrha u društvu je izlazak na izbore i glasanje za partiju koja im je osigurala uhljebljenje... ima ih u svim državama EU, ali kod nas su invazivna vrsta. paše im i mediteranska i kontinentalna klima.aben wrote:uhljebi nisu obični građanivuksadinare wrote:drugo...jedan od najvecih problema je i sto previse slusamo brisel..zapovjed..rezite...a nije bitno od koga..samo rezite..nesto slicno ko i sa grckom..sto je rekao jednom onaj tsipras..'vicu samo rezite a uopce ih ne zanima ni od koga ni kako obicno opet sve padne po obicnim građanima'...
2015-09-08
najbolje kriza vlasti... idući izbori ja glasam za ŽZvuksadinare wrote:i na koncu koje su alternative hdzu...glup,gluplji...jao nama
...da alternativa su razno razni kokosari i drpige autokazica..jao nama..
2015-09-08
ja im u fino utrljam na nos...vuksadinare wrote:a jebes tebe onda..tu se boris protiv uhljeba i parazita i umjesto da ih ovjeris ti loces i zderes sa njima..dosta nam je takvih..ugledaj se na moju mater..ona sa pola familije ne prica koji su uhljebi..stalno im nabija na nos to..cak i sudovi rade..mutava baštarda wrote:naravno da imam... sa svima sam dobar...vuksadinare wrote:imas li ti rodijaka uhljeba i u kakvim si odnosima sa njima?mutava baštarda wrote:uhljebi su biračka mašinerija hdz/sdp & satelita čija jedina svrha u društvu je izlazak na izbore i glasanje za partiju koja im je osigurala uhljebljenje... ima ih u svim državama EU, ali kod nas su invazivna vrsta. paše im i mediteranska i kontinentalna klima.aben wrote:
uhljebi nisu obični građani
jel mater s tobon govori?vuksadinare wrote:a jebes tebe onda..tu se boris protiv uhljeba i parazita i umjesto da ih ovjeris ti loces i zderes sa njima..dosta nam je takvih..ugledaj se na moju mater..ona sa pola familije ne prica koji su uhljebi..stalno im nabija na nos to..cak i sudovi rade..mutava baštarda wrote:naravno da imam... sa svima sam dobar...vuksadinare wrote:imas li ti rodijaka uhljeba i u kakvim si odnosima sa njima?mutava baštarda wrote:uhljebi su biračka mašinerija hdz/sdp & satelita čija jedina svrha u društvu je izlazak na izbore i glasanje za partiju koja im je osigurala uhljebljenje... ima ih u svim državama EU, ali kod nas su invazivna vrsta. paše im i mediteranska i kontinentalna klima.aben wrote:
uhljebi nisu obični građani
2014-04-16
kako?...sad ces umjesto dvije litre platit tri jer si uhljeb i imas...mutava baštarda wrote:ja im u fino utrljam na nos...vuksadinare wrote:a jebes tebe onda..tu se boris protiv uhljeba i parazita i umjesto da ih ovjeris ti loces i zderes sa njima..dosta nam je takvih..ugledaj se na moju mater..ona sa pola familije ne prica koji su uhljebi..stalno im nabija na nos to..cak i sudovi rade..mutava baštarda wrote:naravno da imam... sa svima sam dobar...vuksadinare wrote:imas li ti rodijaka uhljeba i u kakvim si odnosima sa njima?mutava baštarda wrote:
uhljebi su biračka mašinerija hdz/sdp & satelita čija jedina svrha u društvu je izlazak na izbore i glasanje za partiju koja im je osigurala uhljebljenje... ima ih u svim državama EU, ali kod nas su invazivna vrsta. paše im i mediteranska i kontinentalna klima.
2015-09-08
ja nisam parazit..ja pomazem djeci...aben wrote:jel mater s tobon govori?vuksadinare wrote:a jebes tebe onda..tu se boris protiv uhljeba i parazita i umjesto da ih ovjeris ti loces i zderes sa njima..dosta nam je takvih..ugledaj se na moju mater..ona sa pola familije ne prica koji su uhljebi..stalno im nabija na nos to..cak i sudovi rade..mutava baštarda wrote:naravno da imam... sa svima sam dobar...vuksadinare wrote:imas li ti rodijaka uhljeba i u kakvim si odnosima sa njima?mutava baštarda wrote:
uhljebi su biračka mašinerija hdz/sdp & satelita čija jedina svrha u društvu je izlazak na izbore i glasanje za partiju koja im je osigurala uhljebljenje... ima ih u svim državama EU, ali kod nas su invazivna vrsta. paše im i mediteranska i kontinentalna klima.
2015-09-08
naravski da si parazit, irelevantno je kome pomožešvuksadinare wrote:ja nisam parazit..ja pomazem djeci...aben wrote:jel mater s tobon govori?vuksadinare wrote:a jebes tebe onda..tu se boris protiv uhljeba i parazita i umjesto da ih ovjeris ti loces i zderes sa njima..dosta nam je takvih..ugledaj se na moju mater..ona sa pola familije ne prica koji su uhljebi..stalno im nabija na nos to..cak i sudovi rade..mutava baštarda wrote:naravno da imam... sa svima sam dobar...vuksadinare wrote:
imas li ti rodijaka uhljeba i u kakvim si odnosima sa njima?
2014-04-16
imam više od njih, ali ja to zaradim za razliku od njih...vuksadinare wrote:kako?...sad ces umjesto dvije litre platit tri jer si uhljeb i imas...mutava baštarda wrote:ja im u fino utrljam na nos...vuksadinare wrote:a jebes tebe onda..tu se boris protiv uhljeba i parazita i umjesto da ih ovjeris ti loces i zderes sa njima..dosta nam je takvih..ugledaj se na moju mater..ona sa pola familije ne prica koji su uhljebi..stalno im nabija na nos to..cak i sudovi rade..mutava baštarda wrote:naravno da imam... sa svima sam dobar...vuksadinare wrote:
imas li ti rodijaka uhljeba i u kakvim si odnosima sa njima?
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ovo je dokaz da se u Jugoslaviji moglo slobodno propagirati vjera van vjerskih objekata kako tvrde jugofili:Reporter dobio otkaz jer je uskliknuo nakon gola Imaaa bogaaa
» Uraaa...bice referenduma.SDP-ovci sramno prikupljaju potpise a Grmoja i Petrov stavili potpise za referendum
» Hase on the road again : Najviše glasova je dobio dobio Hasanbegović (1227)
» Kako je Srbin dobio zbog političke korektnosti dobio nogu u guzicu ni kriv ni dužan
» U Srbiji se prikuplja samo 10% otpadnog motornog ulja
» Uraaa...bice referenduma.SDP-ovci sramno prikupljaju potpise a Grmoja i Petrov stavili potpise za referendum
» Hase on the road again : Najviše glasova je dobio dobio Hasanbegović (1227)
» Kako je Srbin dobio zbog političke korektnosti dobio nogu u guzicu ni kriv ni dužan
» U Srbiji se prikuplja samo 10% otpadnog motornog ulja
Page 2 of 3