Ovo je dokaz da se u Jugoslaviji moglo slobodno propagirati vjera van vjerskih objekata kako tvrde jugofili:Reporter dobio otkaz jer je uskliknuo nakon gola Imaaa bogaaa
Page 1 of 1
Ovo je dokaz da se u Jugoslaviji moglo slobodno propagirati vjera van vjerskih objekata kako tvrde jugofili:Reporter dobio otkaz jer je uskliknuo nakon gola Imaaa bogaaa
https://www.kurir.rs/sport/huawei-put-u-moskvu/3051357/pogodak-i-vrisak-koji-su-izazvali-emocije-svih-jugoslovena-imaaa-bogaaa-karasi-je-postigao-gol-decenije-a-religiozni-snimatelj-jugoslovenske-radio-televizije-dobio-momentalni-otkaz-video
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ovo je dokaz da se u Jugoslaviji moglo slobodno propagirati vjera van vjerskih objekata kako tvrde jugofili:Reporter dobio otkaz jer je uskliknuo nakon gola Imaaa bogaaa
Kako su tvrdili i tvrde Sora i ekipa da nisi mogao dobiti otkaz ako si se i javno pomolio ili rekao nesto o vjeri,bogu..ipak vidimo da nije bilo tako po ovom slucaju... ..jos jedan nokaut
2015-09-08
Re: Ovo je dokaz da se u Jugoslaviji moglo slobodno propagirati vjera van vjerskih objekata kako tvrde jugofili:Reporter dobio otkaz jer je uskliknuo nakon gola Imaaa bogaaa
Niti je Stojaković vikao da ima boga, a još je manje dobio otkaz, već smo ga godinama godinama nakon toga slušali komentirati. Dakle, samo se ti uzdaj u svoj kurir ;Pvuksadinare wrote:Kako su tvrdili i tvrde Sora i ekipa da nisi mogao dobiti otkaz ako si se i javno pomolio ili rekao nesto o vjeri,bogu..ipak vidimo da nije bilo tako po ovom slucaju... ..jos jedan nokaut
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Baš! Ovakve gluposti mogu plasirati samo Kurir i Marin Vlahović.Oh_Femder wrote:Niti je Stojaković vikao da ima boga, a još je manje dobio otkaz, već smo ga godinama godinama nakon toga slušali komentirati. Dakle, samo se ti uzdaj u svoj kurir ;Pvuksadinare wrote:Kako su tvrdili i tvrde Sora i ekipa da nisi mogao dobiti otkaz ako si se i javno pomolio ili rekao nesto o vjeri,bogu..ipak vidimo da nije bilo tako po ovom slucaju... ..jos jedan nokaut
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jašta. A samo vrancuska sobarica Vukosava to može popušit. Tehnički knock out ;Pjastreb wrote:Baš! Ovakve gluposti mogu plasirati samo Kurir i Marin Vlahović.Oh_Femder wrote:Niti je Stojaković vikao da ima boga, a još je manje dobio otkaz, već smo ga godinama godinama nakon toga slušali komentirati. Dakle, samo se ti uzdaj u svoj kurir ;Pvuksadinare wrote:Kako su tvrdili i tvrde Sora i ekipa da nisi mogao dobiti otkaz ako si se i javno pomolio ili rekao nesto o vjeri,bogu..ipak vidimo da nije bilo tako po ovom slucaju... ..jos jedan nokaut
2016-11-08
ahahahahahahaha budalo jedna nepodojena..bolje procitaj..kamerman je dobio otkaz jer je u pozadini komentatora viknuo imaaaa bogaaa...kretino a jos vec pecaros jastreb...ahahahaOh_Femder wrote:Niti je Stojaković vikao da ima boga, a još je manje dobio otkaz, već smo ga godinama godinama nakon toga slušali komentirati. Dakle, samo se ti uzdaj u svoj kurir ;Pvuksadinare wrote:Kako su tvrdili i tvrde Sora i ekipa da nisi mogao dobiti otkaz ako si se i javno pomolio ili rekao nesto o vjeri,bogu..ipak vidimo da nije bilo tako po ovom slucaju... ..jos jedan nokaut
2015-09-08
Ne znam cemu se igra nogomet ako ima boga pa on zabije gol svaki put
I da .
Kakvo ti propagiranje vjere pada na pamet.
Dasta da treba dati otkaz kamermanu.
Mogao je ici snimati za Kaptol vjernike i kipiće .
I da .
Sorina ljubav prema svim ljudima bez razlike na djelu.Sora wrote:Ne znam cemu se igra nogomet ako ima boga pa on zabije gol svaki put
I da .
Nema bogaRegoč wrote:Sorina ljubav prema svim ljudima bez razlike na djelu.Sora wrote:Ne znam cemu se igra nogomet ako ima boga pa on zabije gol svaki put
I da .
Osim za vas vjernike kpji biste ubili boga u meni
A ja bi samo premjestila na drugo mjesto covjeka
Reporter je bio Vladan Stojaković. Veleumne tekstove iz četničkog kurira ostavljam tebi na visokointelektualnu uživanciju.vuksadinare wrote:ahahahahahahaha budalo jedna nepodojena..bolje procitaj..kamerman je dobio otkaz jer je u pozadini komentatora viknuo imaaaa bogaaa...kretino a jos vec pecaros jastreb...ahahahaOh_Femder wrote:Niti je Stojaković vikao da ima boga, a još je manje dobio otkaz, već smo ga godinama godinama nakon toga slušali komentirati. Dakle, samo se ti uzdaj u svoj kurir ;Pvuksadinare wrote:Kako su tvrdili i tvrde Sora i ekipa da nisi mogao dobiti otkaz ako si se i javno pomolio ili rekao nesto o vjeri,bogu..ipak vidimo da nije bilo tako po ovom slucaju... ..jos jedan nokaut
2016-11-08
ja sam krivo napisao moja greska trebao sam umjesto reporter napisati kamerman..ali eto otkriju se oni koji samo procitaju naslov pa po svom..Oh_Femder wrote:Reporter je bio Vladan Stojaković. Veleumne tekstove iz četničkog kurira ostavljam tebi na visokointelektualnu uživanciju.vuksadinare wrote:ahahahahahahaha budalo jedna nepodojena..bolje procitaj..kamerman je dobio otkaz jer je u pozadini komentatora viknuo imaaaa bogaaa...kretino a jos vec pecaros jastreb...ahahahaOh_Femder wrote:Niti je Stojaković vikao da ima boga, a još je manje dobio otkaz, već smo ga godinama godinama nakon toga slušali komentirati. Dakle, samo se ti uzdaj u svoj kurir ;Pvuksadinare wrote:Kako su tvrdili i tvrde Sora i ekipa da nisi mogao dobiti otkaz ako si se i javno pomolio ili rekao nesto o vjeri,bogu..ipak vidimo da nije bilo tako po ovom slucaju... ..jos jedan nokaut
2015-09-08
Ma fakat, nemam pametniji način za protraćit život, nego čitajući kurirvuksadinare wrote:ja sam krivo napisao moja greska trebao sam umjesto reporter napisati kamerman..ali eto otkriju se oni koji samo procitaju naslov pa po svom..Oh_Femder wrote:Reporter je bio Vladan Stojaković. Veleumne tekstove iz četničkog kurira ostavljam tebi na visokointelektualnu uživanciju.vuksadinare wrote:ahahahahahahaha budalo jedna nepodojena..bolje procitaj..kamerman je dobio otkaz jer je u pozadini komentatora viknuo imaaaa bogaaa...kretino a jos vec pecaros jastreb...ahahahaOh_Femder wrote:Niti je Stojaković vikao da ima boga, a još je manje dobio otkaz, već smo ga godinama godinama nakon toga slušali komentirati. Dakle, samo se ti uzdaj u svoj kurir ;Pvuksadinare wrote:Kako su tvrdili i tvrde Sora i ekipa da nisi mogao dobiti otkaz ako si se i javno pomolio ili rekao nesto o vjeri,bogu..ipak vidimo da nije bilo tako po ovom slucaju... ..jos jedan nokaut
2016-11-08
jastreb wrote:Baš! Ovakve gluposti mogu plasirati samo Kurir i Marin Vlahović.Oh_Femder wrote:Niti je Stojaković vikao da ima boga, a još je manje dobio otkaz, već smo ga godinama godinama nakon toga slušali komentirati. Dakle, samo se ti uzdaj u svoj kurir ;Pvuksadinare wrote:Kako su tvrdili i tvrde Sora i ekipa da nisi mogao dobiti otkaz ako si se i javno pomolio ili rekao nesto o vjeri,bogu..ipak vidimo da nije bilo tako po ovom slucaju... ..jos jedan nokaut
I kolega -Jupiter Bem- sa forma
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Similar topics
» Branko Uvodić nakon 46 godina rada dobio otkaz mailom: 'Važnije su im strane produkcije od najgledanije domaće'
» Kako je bilo zivjeti u Jugoslaviji i da li je vladalo bratstvo i jedinstvo?Mladi Hrvat je postavio to pitanje i dobio svakakve odgovore
» SKANDAL U AMERICI: Ruski fudbaler dobio otkaz zbog POLITIKE! Nije slušao HIMNU kako treba!
» Za sve Rusoljupce koji tvrde kako su moćni, kako im rat ne šteti
» jedan od klonova joe bidena dobio slobodno...
» Kako je bilo zivjeti u Jugoslaviji i da li je vladalo bratstvo i jedinstvo?Mladi Hrvat je postavio to pitanje i dobio svakakve odgovore
» SKANDAL U AMERICI: Ruski fudbaler dobio otkaz zbog POLITIKE! Nije slušao HIMNU kako treba!
» Za sve Rusoljupce koji tvrde kako su moćni, kako im rat ne šteti
» jedan od klonova joe bidena dobio slobodno...
Page 1 of 1