serie A
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: serie A
Momak je igracina, stvarno je...
Al da nakon jedne dobre polusezone neko iskrca 170 milja € onda u kurac sve...
;)
Al da nakon jedne dobre polusezone neko iskrca 170 milja € onda u kurac sve...
;)
Guest- Guest
kakvi kreteni vode taj milan, pa nije baš da imaju toliko lošu momčad da ne mogu nikoga dobiti
End- Posts : 21177
2015-08-25
Nije problem momčad, nego Gattuso/Montella stručnjaci...End wrote:kakvi kreteni vode taj milan, pa nije baš da imaju toliko lošu momčad da ne mogu nikoga dobiti
Ala Cacic/Dalic...
Užas...
;)
Guest- Guest
http://100posto.hr/sport/cirkus-na-san-siru-gattuso-dobiva-cipelu-nakon-samo-mjesec-dana-ali-najveci-urnebes-je-ime-njegova-nasljednika
Ovi stvarno nisu normalni.
Guest- Guest
Serie A je nešto poput... kako je ono Niche rekao svojedobno za bicikliste...pobjednik je onaj kojeg ne uhvate u prevari...:)
darth_vader-
2014-04-17
Ovo neko namjerno uništava najveci klub svita...Tommy R wrote:http://100posto.hr/sport/cirkus-na-san-siru-gattuso-dobiva-cipelu-nakon-samo-mjesec-dana-ali-najveci-urnebes-je-ime-njegova-nasljednika
Nema sta drugo bit...
:(
Guest- Guest
Biciklisti ne mogu bit cisti...jasambrend wrote:Serie A je nešto poput... kako je ono Niche rekao svojedobno za bicikliste...pobjednik je onaj kojeg ne uhvate u prevari...:)
Jednostavno ne mogu...
Zato nek svima odobre doping pa ko koga...
:D
Guest- Guest
Juventus aka Lance Armstrong.
Sretan Božić vojvodo i tebi...:)
Sretan Božić vojvodo i tebi...:)
darth_vader-
2014-04-17
Juve je uvik simbol Bozica
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
"Kada je Juventus na terenu, svi fudbaleri su maksimalno fokusirani samo na igru. Teško im je da ne budu, jer je Juventusu to uvek bila najveća vrlina - tim. Uvek imate toliko momaka koji prenose pozitivnu energiju na tebe, usade ti želju da se boriš. I drugi timovi igraju dobro, dosta truda ulažu, ali nijedan tim nema tu želju za pobedom kao Juventus. Bilo je takvih momenata u još nekim klubovima u kojima sam radio, ali čak i u lošim danima u Juventusu mogli ste da vidite tu želju da se napravi dobar rezultat", počeo je Kapelo.
Guest- Guest
operw wrote:"Kada je Juventus na terenu, svi fudbaleri su maksimalno fokusirani samo na sudiju. Teško im je da ne budu, jer je Juventusu to uvek bila najveća vrlina - sudije. Uvek imate toliko sudija koji prenose pozitivnu energiju na tebe, usade ti želju da kradeš. Drugi timovi igraju dobro, dosta truda ulažu, ali nijedan tim nema tu sudijsku pomoć kao Juventus. Bilo je takvih momenata u još nekim klubovima u kojima sam radio, ali čak i u lošim danima u Juventusu mogli ste da vidite tu želju sudija da im naprave dobar rezultat", počeo je Kapelo.
Guest- Guest
Браћала wrote:operw wrote:"Kada je Juventus na terenu, svi fudbaleri su maksimalno fokusirani samo na sudiju. Teško im je da ne budu, jer je Juventusu to uvek bila najveća vrlina - sudije. Uvek imate toliko sudija koji prenose pozitivnu energiju na tebe, usade ti želju da kradeš. Drugi timovi igraju dobro, dosta truda ulažu, ali nijedan tim nema tu sudijsku pomoć kao Juventus. Bilo je takvih momenata u još nekim klubovima u kojima sam radio, ali čak i u lošim danima u Juventusu mogli ste da vidite tu želju sudija da im naprave dobar rezultat", počeo je Kapelo.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Браћала wrote:operw wrote:"Kada je Juventus na terenu, svi fudbaleri su maksimalno fokusirani samo na sudiju. Teško im je da ne budu, jer je Juventusu to uvek bila najveća vrlina - sudije. Uvek imate toliko sudija koji prenose pozitivnu energiju na tebe, usade ti želju da kradeš. Drugi timovi igraju dobro, dosta truda ulažu, ali nijedan tim nema tu sudijsku pomoć kao Juventus. Bilo je takvih momenata u još nekim klubovima u kojima sam radio, ali čak i u lošim danima u Juventusu mogli ste da vidite tu želju sudija da im naprave dobar rezultat", počeo je Kapelo.
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:fridrih_niche wrote:Браћала wrote:operw wrote:"Kada je Juventus na terenu, svi fudbaleri su maksimalno fokusirani samo na sudiju. Teško im je da ne budu, jer je Juventusu to uvek bila najveća vrlina - sudije. Uvek imate toliko sudija koji prenose pozitivnu energiju na tebe, usade ti želju da kradeš. Drugi timovi igraju dobro, dosta truda ulažu, ali nijedan tim nema tu sudijsku pomoć kao Juventus. Bilo je takvih momenata u još nekim klubovima u kojima sam radio, ali čak i u lošim danima u Juventusu mogli ste da vidite tu želju sudija da im naprave dobar rezultat", počeo je Kapelo.
darth_vader-
2014-04-17
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
Guest- Guest
jasambrend wrote:End wrote:fridrih_niche wrote:Браћала wrote:operw wrote:"Kada je Juventus na terenu, svi fudbaleri su maksimalno fokusirani samo na sudiju. Teško im je da ne budu, jer je Juventusu to uvek bila najveća vrlina - sudije. Uvek imate toliko sudija koji prenose pozitivnu energiju na tebe, usade ti želju da kradeš. Drugi timovi igraju dobro, dosta truda ulažu, ali nijedan tim nema tu sudijsku pomoć kao Juventus. Bilo je takvih momenata u još nekim klubovima u kojima sam radio, ali čak i u lošim danima u Juventusu mogli ste da vidite tu želju sudija da im naprave dobar rezultat", počeo je Kapelo.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 50