ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

serie A

Page 47 of 50 Previous  1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50  Next

Go down

serie A  - Page 47 Empty Re: serie A

Post by FRANK Fri 22 Dec - 14:31

Pa opcenito je to suludo postalo

FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by darth_vader Fri 22 Dec - 15:10

Salcburg
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Sat 23 Dec - 15:59

Momak je igracina, stvarno je...
Al da nakon jedne dobre polusezone neko iskrca 170 milja € onda u kurac sve...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 23 Dec - 19:38

milan atalanta 0:2 

scudetto je sve dalje
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by End Sat 23 Dec - 20:01

kakvi kreteni vode taj milan, pa nije baš da imaju toliko lošu momčad da ne mogu nikoga dobiti
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Guest Sat 23 Dec - 22:59

End wrote:kakvi kreteni vode taj milan, pa nije baš da imaju toliko lošu momčad da ne mogu nikoga dobiti
Nije problem momčad, nego Gattuso/Montella stručnjaci...
Ala Cacic/Dalic...
Užas...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 24 Dec - 16:02

http://100posto.hr/sport/cirkus-na-san-siru-gattuso-dobiva-cipelu-nakon-samo-mjesec-dana-ali-najveci-urnebes-je-ime-njegova-nasljednika

Ovi stvarno nisu normalni.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader Sun 24 Dec - 19:49

Serie A je nešto poput... kako je ono Niche rekao svojedobno za bicikliste...pobjednik je onaj kojeg ne uhvate u prevari...:)
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Sun 24 Dec - 23:07

Tommy R wrote:http://100posto.hr/sport/cirkus-na-san-siru-gattuso-dobiva-cipelu-nakon-samo-mjesec-dana-ali-najveci-urnebes-je-ime-njegova-nasljednika

Ovi stvarno nisu normalni.
Ovo neko namjerno uništava najveci klub svita...
Nema sta drugo bit...
:(
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 24 Dec - 23:08

jasambrend wrote:Serie A je nešto poput... kako je ono Niche rekao svojedobno za bicikliste...pobjednik je onaj kojeg ne uhvate u prevari...:)
Biciklisti ne mogu bit cisti...
Jednostavno ne mogu...
Zato nek svima odobre doping pa ko koga...
:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader Sun 24 Dec - 23:16

Juventus aka Lance Armstrong. :aw

Sretan Božić vojvodo i tebi...:)
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Sun 24 Dec - 23:18

Lance Juve Armstrong!
<3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK Mon 25 Dec - 2:10

Juve je uvik simbol Bozica

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest Mon 25 Dec - 20:31

"Kada je Juventus na terenu, svi fudbaleri su maksimalno fokusirani samo na igru. Teško im je da ne budu, jer je Juventusu to uvek bila najveća vrlina - tim. Uvek imate toliko momaka koji prenose pozitivnu energiju na tebe, usade ti želju da se boriš. I drugi timovi igraju dobro, dosta truda ulažu, ali nijedan tim nema tu želju za pobedom kao Juventus. Bilo je takvih momenata u još nekim klubovima u kojima sam radio, ali čak i u lošim danima u Juventusu mogli ste da vidite tu želju da se napravi dobar rezultat", počeo je Kapelo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 26 Dec - 8:08

operw wrote:"Kada je Juventus na terenu, svi fudbaleri su maksimalno fokusirani samo na sudiju. Teško im je da ne budu, jer je Juventusu to uvek bila najveća vrlina - sudije. Uvek imate toliko sudija koji prenose pozitivnu energiju na tebe, usade ti želju da kradeš. Drugi timovi igraju dobro, dosta truda ulažu, ali nijedan tim nema tu sudijsku pomoć kao Juventus. Bilo je takvih momenata u još nekim klubovima u kojima sam radio, ali čak i u lošim danima u Juventusu mogli ste da vidite tu želju sudija da im naprave dobar rezultat", počeo je Kapelo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 26 Dec - 9:12

Браћала wrote:
operw wrote:"Kada je Juventus na terenu, svi fudbaleri su maksimalno fokusirani samo na sudiju. Teško im je da ne budu, jer je Juventusu to uvek bila najveća vrlina - sudije. Uvek imate toliko sudija koji prenose pozitivnu energiju na tebe, usade ti želju da kradeš. Drugi timovi igraju dobro, dosta truda ulažu, ali nijedan tim nema tu sudijsku pomoć kao Juventus. Bilo je takvih momenata u još nekim klubovima u kojima sam radio, ali čak i u lošim danima u Juventusu mogli ste da vidite tu želju sudija da im naprave dobar rezultat", počeo je Kapelo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by End Tue 26 Dec - 9:21

fridrih_niche wrote:
Браћала wrote:
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by darth_vader Tue 26 Dec - 14:19

End wrote:
fridrih_niche wrote:
Браћала wrote:
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Tue 26 Dec - 15:59

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 26 Dec - 16:02

Kakvo šamaranje klišarske gluperde... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by bafalo Tue 26 Dec - 16:10

jasambrend wrote:
End wrote:
fridrih_niche wrote:
Браћала wrote:

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 47 of 50 Previous  1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50  Next

Back to top

- Similar topics