serie A
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: serie A
Izgleda da milanovi navijaci postaju poput liverpoolovih
Nice i njegov luzerpul prika iz zg-a se mogu tjesiti
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
fridrih_niche wrote:bafalo wrote:inter nije ni najveći klub u svojem gradu a opet je institucija za torinske lopove. ne treba ništa dodat
Inter - udinese 1:3
Verona - milan 3:0
Boligna- juventus 0:4
2017-07-30
Penal protiv intera, počela ponovo sprega lopova i saveza da se sruši najveći italijanski klub...
Guest- Guest
Najveci srbski klub medju talijanskimaБраћала wrote:Penal protiv intera, počela ponovo sprega lopova i saveza da se sruši najveći italijanski klub...
Osim toga spusili su dva razlike
2017-07-30
Sms-kakav gospodar fudbala.
Legitimni naslednik modrare kao najboljeg veznjaka ikada sa ovih prostora...
Legitimni naslednik modrare kao najboljeg veznjaka ikada sa ovih prostora...
Guest- Guest
Tuga i jad, na što je spao najveći talijanski klub.operw wrote:hahaha govnucci kale i ekipa 3:0 poraz od verona
Guest- Guest
Pristani pit postajes gluplji od srbinaTommy R wrote:Tuga i jad, na što je spao najveći talijanski klub.operw wrote:hahaha govnucci kale i ekipa 3:0 poraz od verona
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Pari Sen Žermen spreman je da ponudi neverovatnih 170 miliona evra za transfer srpskog reprezentativca Sergeja Milinković-Savića, prenosi Corriere dello Sport.
NĐIZVOR: B92 PETAK, 22.12.2017. | 10:25
Getty images
Ukolio 'Sveci' zaista pošalju ponudu Laciju, koji svakako neće moći da je odbije, Sergej bi postao treći najskuplji igrač u istoriji.
Prvak Francuske već drži prva dva mesta na večnoj listi najskupljih kupovina, pošto je prošlog leta Nejmara da Silvu platio Barseloni 222 miliona evra, a Kilijana Mbapea Monaku 180.
Kako se navodi, ključni čovek u celoj priči mogao bi da bude najuticajniji agent sveta Žorž Medneš, zastupnik, pre svih, najboljeg igrača planete Kristijana Ronalda.
Skauti Parižana gledali su srpskog reprezentativca protiv Atalante (2:2) kada je dao dva gola i oduševio i izaslanike Barselone, Čelsija, Monaka i Mančester Junajteda.
Trener Parižana Unaj Emeri insistira na dovođenju bivšeg igrača Vojvodine, pošto želi da renovira vezni red, pre svega zbog nekolicine starijih pojedinaca u timu.
NĐIZVOR: B92 PETAK, 22.12.2017. | 10:25
Podeli
Getty images
|
Ukolio 'Sveci' zaista pošalju ponudu Laciju, koji svakako neće moći da je odbije, Sergej bi postao treći najskuplji igrač u istoriji.
Prvak Francuske već drži prva dva mesta na večnoj listi najskupljih kupovina, pošto je prošlog leta Nejmara da Silvu platio Barseloni 222 miliona evra, a Kilijana Mbapea Monaku 180.
Kako se navodi, ključni čovek u celoj priči mogao bi da bude najuticajniji agent sveta Žorž Medneš, zastupnik, pre svih, najboljeg igrača planete Kristijana Ronalda.
Skauti Parižana gledali su srpskog reprezentativca protiv Atalante (2:2) kada je dao dva gola i oduševio i izaslanike Barselone, Čelsija, Monaka i Mančester Junajteda.
Trener Parižana Unaj Emeri insistira na dovođenju bivšeg igrača Vojvodine, pošto želi da renovira vezni red, pre svega zbog nekolicine starijih pojedinaca u timu.
Guest- Guest
Zasto ..... boziji covice sms je igeacina kad gledam njega tocno se posramin kad vidim koje drkanje se odvija na modricu.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Pa opcenito je to suludo postalo
2015-09-13
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 46 of 50