serie A
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: serie A
operw wrote:"Želim li da Dybala ima otkupnu klauzulu poput Messijeve? Ja sam protiv klauzula. Jednom kad igrač želi otići, sve radi kako bi ostvario svoj cilj i time narušava povjerenje koje je osnova svakog sporazuma", mudro je objasnio Marotta.
kakav mag
zna da broji zadnje mesece
Guest- Guest
Pusi kurac stoko udbaskafridrih_niche wrote:Istina, Dybala ide ca u veći klub...
Hajduk ili Barca...
;)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Bas me boli kad o velicini kluba govori navijac kluba od kojga je i jeda osijek bolji
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
http://www.germanijak.hr/vijesti/gattuso-prekrizio-kalinica-cutrone-je-igrac-kakvog-trebamo/39209
Jako puno gledam kako igrači treniraju, a Cutrone je već startao u nekoliko utakmica. On je jedan od onih koji nikad ne odustaju, ima sjajnu strast za nogomet i trebamo više ljudi s takvim mentalitetom u našoj momčadi˝ - ispalio je Gattuso ne spomenuvši Kalinića.
Jako puno gledam kako igrači treniraju, a Cutrone je već startao u nekoliko utakmica. On je jedan od onih koji nikad ne odustaju, ima sjajnu strast za nogomet i trebamo više ljudi s takvim mentalitetom u našoj momčadi˝ - ispalio je Gattuso ne spomenuvši Kalinića.
Guest- Guest
Nije ga ni spomenija, a prekrizijaga je?!
:D
Današnje novinarstvo je u rangu Zekine psihe: usrano i puno šljama...
;)
:D
Današnje novinarstvo je u rangu Zekine psihe: usrano i puno šljama...
;)
Guest- Guest
logično da izabere najbolje napadače andre silva 7 golova i cutrone 8 golova
ispred kalinića s 3 gola
ispred kalinića s 3 gola
Guest- Guest
Ugledni germanijak, jebeš goal.comoperw wrote:http://www.germanijak.hr/vijesti/gattuso-prekrizio-kalinica-cutrone-je-igrac-kakvog-trebamo/39209
Gattuso vjeruje Kaliniću, Montella ga prozvao: Da je zabio gol, ne bih dobio otkaz!
http://www.goal.com/hr/news/6952/serie-a/2017/11/28/40602002/gattuso-vjeruje-kalini%C4%87u-montella-ga-prozvao-da-je-zabio-gol?ICID=HP_HN_2
Guest- Guest
https://www.football-italia.net/113484/gattuso%E2%80%99s-presentation-key-points
Gattuso was asked about his strikers, and singled out youngster Patrick Cutrone for praise after saying André Silva had to do more for the team.
“I very much looking at how players train, and Patrick has started on par with the other strikers.
“He’s one who never gives up and has great passion, and we need more people with that mentality.”
Nikola Kalinic wasn’t specifically mentioned by the former Italian international, so we could see André Silva and Cutrone paired up-front against Benevento.
Gattuso was asked about his strikers, and singled out youngster Patrick Cutrone for praise after saying André Silva had to do more for the team.
“I very much looking at how players train, and Patrick has started on par with the other strikers.
“He’s one who never gives up and has great passion, and we need more people with that mentality.”
Nikola Kalinic wasn’t specifically mentioned by the former Italian international, so we could see André Silva and Cutrone paired up-front against Benevento.
Guest- Guest
Šta će spominjati Kalu, zna se ko je prvi napadač. Po Gattusovim riječima Cutroneu trenutno prednost nad Silvom u borbi za misto drugog napadača
Guest- Guest
čestitke momcima na novom 36. scudettu
čestitke agnelliu, marotti, nedvedu i misteru na još jednoj povijesnoj sezoni
čestitke agnelliu, marotti, nedvedu i misteru na još jednoj povijesnoj sezoni
Guest- Guest
Bolji su od njih, al ka sta san reka - luzeri su...bafalo wrote:forza napoli doli stara kurva
Takav je i Hajduk danas...
Bolji je od centrale zla iz Zagreba, al uvik sve zaseru...
;)
Guest- Guest
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 41 of 50