serie A
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: serie A
fino alla fine
više sam prestao brojat titule, jel ove sezone idemo na 40ti scudetto ili kad
više sam prestao brojat titule, jel ove sezone idemo na 40ti scudetto ili kad
Guest- Guest
Mene je vise kao covjeka i katolika sram sta Juventus radi.
Tek sada nakon 43 godine zivota vidim koliko su veliki
Koliko preveliki.
Koja je to moc i slava.
Cak se i sveti otac papa zeli slikati sa njima. Vjecitim prvacima.
Uzalud kineski milijuni uzalud berlusconi uzalud sve.
Zaista navijacom juventusa se ne postaje taj ti poklon i boziji blagoslov daje svemoguci Otac.
U torinu se krilo i Presveto platno naseg Isusa Krista.
Ma ima to razloga zasto gospodo moja.
Da je i sada ziv i voljeni Vodja bi bio najveci navijac najveceg svjetskog diva.
Zamisli kolika velicina trebas biti kad te sluzbeno navijaci uniteda a u zbilji navijaci reala mrze toliko da im.svaki poraz Juventusa predstavlja zivotni uspjeh.
To znaci biti velik.
Jer mrznja dementnih i maloumnih osoba naspram Juventusa daje prorocke dokaze da se mrznjom velikana prikrivaju vlaszite slabosti i kompleksi.
I zato HVALA TU BOZE STO NAVIJAM ZA JUVENTUS.
LIPSEG ZIVOTNOG DARA UZ DICU NISAM MOGA DOBITI
Tek sada nakon 43 godine zivota vidim koliko su veliki
Koliko preveliki.
Koja je to moc i slava.
Cak se i sveti otac papa zeli slikati sa njima. Vjecitim prvacima.
Uzalud kineski milijuni uzalud berlusconi uzalud sve.
Zaista navijacom juventusa se ne postaje taj ti poklon i boziji blagoslov daje svemoguci Otac.
U torinu se krilo i Presveto platno naseg Isusa Krista.
Ma ima to razloga zasto gospodo moja.
Da je i sada ziv i voljeni Vodja bi bio najveci navijac najveceg svjetskog diva.
Zamisli kolika velicina trebas biti kad te sluzbeno navijaci uniteda a u zbilji navijaci reala mrze toliko da im.svaki poraz Juventusa predstavlja zivotni uspjeh.
To znaci biti velik.
Jer mrznja dementnih i maloumnih osoba naspram Juventusa daje prorocke dokaze da se mrznjom velikana prikrivaju vlaszite slabosti i kompleksi.
I zato HVALA TU BOZE STO NAVIJAM ZA JUVENTUS.
LIPSEG ZIVOTNOG DARA UZ DICU NISAM MOGA DOBITI
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Na jednoj plaži je prošao navijač Juventusa sa dresom. Mnogi su namjerno padali ispred njega i vikali: "Penal za Juve!"
https://www.facebook.com/balkanseriea/videos/1273707049425052/
https://www.facebook.com/balkanseriea/videos/1273707049425052/
End- Posts : 21177
2015-08-25
Navijac barcelone nakon suarezova oskarovskog pada prica o penalima
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
dobro mu stoji dres najvećega kluba svijeta poslije blaugrane.
2015-08-25
Oni ce za 4 sezone bankrotirat i igrat na amaterskom nivou. Uvijek je neizvjesna sudbina umjetnih klubova.
Haha motiv da igra za umjetni klub
Haha motiv da igra za umjetni klub
Guest- Guest
Njemu ce igranje u liga europu biti vrhunac sve dok ne zavrsi svoju jadnu karijeru
2015-09-13
Kazu srari ljudi da treba teziti naprijed a ne nazad.End wrote:dobro mu stoji dres najvećega kluba svijeta poslije blaugrane.
No kad si u juventusu zar uopce vise mozes ici naprijed.
2015-09-13
Desert_fox wrote:Kazu srari ljudi da treba teziti naprijed a ne nazad.End wrote:dobro mu stoji dres najvećega kluba svijeta poslije blaugrane.
No kad si u juventusu zar uopce vise mozes ici naprijed.
Guest- Guest
AAAAAAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
čestitke direktoru na još jednom vrhunskom poslu
Guest- Guest
Zlatan Ibrahimović je tokom svoje karijere igrao sa velikim majstorima fudbala u Juventusu, Interu, Milanu, Barseloni, PSŽ-u, Junajtedu...
Zanimljivo je da je na pitanje novinara ko je najbolji fudbaler sa kojim je igrao rekao da je to Adrijano, a ne Mesi, Del Pjero, Pirlo...
"Niko nije bio tako dobar kao Adrijano. Ono je neverovatno, kada sam došao u Inter, prva stvar koju sam rekao Moratiju jeste da želim da zauvek igram sa njim", počeo je Ibrahimović i dodao:
Izvor: Christof Koepsel/Bongarts/Getty Images
Adriano, Kaka, Roberto Carlos i Ronaldinho
"Imao je bukvalno sve, top u nogama, mogao da šutne odakle hoćeš, jak, sa loptom je mogao sve, savršen igrač. Šteta što je sve trajalo tako kratko, to uvek pomislim kada se prisetim njega, to je najveći talenat koji sam video. Šta se desilo? Ne znam, nismo mogli da mu uđemo u glavu, a 50% svega je baš u glavi, u tome kakve odluke donosiš", zaključio je švedski napadač.
Adrijano je važio za veliki potencijal, ali zbog problema sa disciplinom i nesportskim životom koji je vodio nikad nije uspeo da zablista i napravi ozbiljnu fudbalsku karijeru.
Promenio je više klubova u Italiji i Brazilu, a najbolji deo karijere je proveo u Interu, za koji je nastupao u dva navrata od 2001-2002. godine i od 2004. do 2009. godine.
Zanimljivo je da je na pitanje novinara ko je najbolji fudbaler sa kojim je igrao rekao da je to Adrijano, a ne Mesi, Del Pjero, Pirlo...
"Niko nije bio tako dobar kao Adrijano. Ono je neverovatno, kada sam došao u Inter, prva stvar koju sam rekao Moratiju jeste da želim da zauvek igram sa njim", počeo je Ibrahimović i dodao:
Izvor: Christof Koepsel/Bongarts/Getty Images
Adriano, Kaka, Roberto Carlos i Ronaldinho
"Imao je bukvalno sve, top u nogama, mogao da šutne odakle hoćeš, jak, sa loptom je mogao sve, savršen igrač. Šteta što je sve trajalo tako kratko, to uvek pomislim kada se prisetim njega, to je najveći talenat koji sam video. Šta se desilo? Ne znam, nismo mogli da mu uđemo u glavu, a 50% svega je baš u glavi, u tome kakve odluke donosiš", zaključio je švedski napadač.
Adrijano je važio za veliki potencijal, ali zbog problema sa disciplinom i nesportskim životom koji je vodio nikad nije uspeo da zablista i napravi ozbiljnu fudbalsku karijeru.
Promenio je više klubova u Italiji i Brazilu, a najbolji deo karijere je proveo u Interu, za koji je nastupao u dva navrata od 2001-2002. godine i od 2004. do 2009. godine.
Guest- Guest
strašan nogometaš, na svojih 50% je bio svjetska klasa, šteta samo što je igrao za raspali inter pa nije ostvario puni potencijal kakav bi igrač postao.
Guest- Guest
Ttocno se vidi da je bio igrac sintera i da do kraja nije razvio svoj super potencijal. Steta
No tako je to kad zivis u gradu pedera mode i skupih parfema.
Zamisli da je takav talenat igrao u Juventusu i da su ga skolovali Moggi i Bettega pa on bi danas bio rame uz rame sa Gerdom Mullerom. A to jos nitko nije.
U tom interu jedino sto su nesto vrijefili su Bergomi i Zanetti a ovaj potonji je svoju slavu izgradio na zelenom stolu.
Da je adriano bio u juventusu danas bi se o njemu pricalo kao o del pieru pirlu zidaneu deschampu conteu itd.
Ovako ce krepat na brazilskim favelama kao jedan od onih koji nisu uspjeli
No tako je to kad zivis u gradu pedera mode i skupih parfema.
Zamisli da je takav talenat igrao u Juventusu i da su ga skolovali Moggi i Bettega pa on bi danas bio rame uz rame sa Gerdom Mullerom. A to jos nitko nije.
U tom interu jedino sto su nesto vrijefili su Bergomi i Zanetti a ovaj potonji je svoju slavu izgradio na zelenom stolu.
Da je adriano bio u juventusu danas bi se o njemu pricalo kao o del pieru pirlu zidaneu deschampu conteu itd.
Ovako ce krepat na brazilskim favelama kao jedan od onih koji nisu uspjeli
2015-09-13
ibra se isto gubi, za koju godinu bit će veća sprdačina od peleta na dobrom je putu
2015-08-25
mandžo
dybala
higuain
kakav show, ne znam šta su kupovali bzvz pojačanja kad s postavom iz prošle sezone melju sve redom, ali marotta najbolje zna
dybala
higuain
kakav show, ne znam šta su kupovali bzvz pojačanja kad s postavom iz prošle sezone melju sve redom, ali marotta najbolje zna
Guest- Guest
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50