serie A
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: serie A
AC Milan je sinoć protiv Napolija postao tek drugi klub u Seriji A koji ove sezone nije imao nijedan dodir u prvom poluvremenu u protivničkom kaznenom prostoru. Prije njih, to je učinio samo Benevento u dva navrata..
End- Posts : 21177
2015-08-25
ne bih da sam u kozi prosjacima kada ih cergari budu nakantali u sred njihovog smrdljivog grada...
Guest- Guest
Nps.... ante nije cetnik. Nego ustasa a ustase jebu ctnike. Pitaj onu stoku sa kozare.Браћала wrote:Desert_fox wrote:Naletit ces ti meni kad tad nps.Браћала wrote:Desert_fox wrote:A ti cetnice ako imas imalo dostojanstva nejavljaj se ovih dana.
Jeben ti mrtvog svetog savu pedofila
Ko o ču, ustaškankurva o dostojanstvu inpoštenju...
aha, i sta onda klosaru?
ti si jedino junacina sa zenom i decom, jebo ti bog majku bolesnu, degenerisanu...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
aha hoćeБраћала wrote:ne bih da sam u kozi prosjacima kada ih cergari budu nakantali u sred njihovog smrdljivog grada...
Guest- Guest
Desert_fox wrote:Nps.... ante nije cetnik. Nego ustasa a ustase jebu ctnike. Pitaj onu stoku sa kozare.Браћала wrote:Desert_fox wrote:Naletit ces ti meni kad tad nps.Браћала wrote:Desert_fox wrote:A ti cetnice ako imas imalo dostojanstva nejavljaj se ovih dana.
Jeben ti mrtvog svetog savu pedofila
Ko o ču, ustaškankurva o dostojanstvu inpoštenju...
aha, i sta onda klosaru?
ti si jedino junacina sa zenom i decom, jebo ti bog majku bolesnu, degenerisanu...
ante, da vidi cetnika-plivao bi do kosta rike...
Guest- Guest
"Ne mogu da obećam, pogotovo što ne zavisi sve od mene. Razmišljam samo o sadašnjosti i o pobedama, osvajanju trofeja. U savremenom fudbalu ne znamo kakva će biti budućnost, imali smo primere i ovog leta", rekao je Dibala za "France fotball".
Guest- Guest
Raspadaju se prosjaci. Od sledećeg leta dyabala u čergarima ili u najvećem klubu na svetu...
Guest- Guest
Neće Dybala u Hajduka...Браћала wrote:Raspadaju se prosjaci. Od sledećeg leta dyabala u čergarima ili u najvećem klubu na svetu...
Znaci, Barcelona...
;)
Guest- Guest
taman da se oslobodi mjesto za orsoliniaБраћала wrote:Raspadaju se prosjaci. Od sledećeg leta dyabala u čergarima ili u najvećem klubu na svetu...
Guest- Guest
u hajduk teško, osim ako ga kopić ne uvjeri u projekatfridrih_niche wrote:Neće Dybala u Hajduka...Браћала wrote:Raspadaju se prosjaci. Od sledećeg leta dyabala u čergarima ili u najvećem klubu na svetu...
Znaci, Barcelona...
;)
Guest- Guest
http://www.mozzartsport.com/vesti/smejurija-na-san-siru-ne-zna-covek-ko-je-gori-idjo-ili-bonuci-video/185825
hahahahaha
hahahahaha
Guest- Guest
http://www.germanijak.hr/vijesti/nezadrzivi-pjaca-ponovo-je-prvi-igrac-juventusa/39077
Juve dobio novo super pojačanje
Juve dobio novo super pojačanje
Guest- Guest
preloš izbor kluba, očekivano još ništa nije pokazao, od sljedeće sezone u SPAL-u haha kako glupo ime
2015-08-25
da ima imalo mozga išao bi u Barcu B na lekcije pa bi možda bilo PMS
2015-08-25
pjaca će uskoro biti najbolji hrvatski nogometaš. prolazi najbolju školu koju jedan igrač može imati
Guest- Guest
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 50