serie A
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: serie A
operw wrote:nemam vremena, preslušavam najnoviji album alke vuice koji mi je amper poslao u 320kbps
Guest- Guest
bracala previše čita kurirfridrih_niche wrote:Sinjska Gospe, pomozi Bracali ako možeš!
United nije tija dat 55 milja za Perišića, jednog od pet najboljih igrača Serije A...
Al ce zato iskrcat 100 milja za no name lika...
Ako je i od Bracale, previše je!
:D
baš će netko iskrcat 100 miijuna za blesana koji sebe naziva sms
Guest- Guest
operw wrote:bracala previše čita kurirfridrih_niche wrote:Sinjska Gospe, pomozi Bracali ako možeš!
United nije tija dat 55 milja za Perišića, jednog od pet najboljih igrača Serije A...
Al ce zato iskrcat 100 milja za no name lika...
Ako je i od Bracale, previše je!
:D
baš će netko iskrcat 100 miijuna za blesana koji sebe naziva sms
cmarotta prvi, da ima para...
Guest- Guest
perišić 7, kale 4, Brozović 3, Budimir 3.. tu mi je počeo štekat scroll na mišu ali je izdržao još par strana i izgleda da je mandža skupila 3 odbijanca..fridrih_niche wrote:Operwe?
Zamolija bi te da staviš listu najboljih strijelaca Serije A od ove sezone...
Pa da vidimo kako stoje naši strijelci u njoj...
Ko će zabiti najviše nego dva bila tića...bafalo wrote:perišić 7, kale 4fridrih_niche wrote:Operwe?
Guest- Guest
bafalo wrote:perišić 7, kale 4, Brozović 3, Budimir 3.. tu mi je počeo štekat scroll na mišu ali je izdržao još par strana i izgleda da je mandža skupila 3 odbijanca..fridrih_niche wrote:Operwe?
Guest- Guest
http://www.index.hr/sport/clanak/juve-oteo-liverpoolovu-zvijezdu-njemacki-reprezentativac-u-torino-dolazi-bez-odstete/1012667.aspx
hahahaha marotta daj prestani više
hahahaha marotta daj prestani više
Guest- Guest
Kako varin na Operwove komentare hahaha...
Al isto ce vas Perisic demolirat...
<3
Al isto ce vas Perisic demolirat...
<3
Guest- Guest
Da nije smisno bilo bi tragicno. Naime forum vrvi od messievaca realovaca prikrivenih years koji drkaju na prevaru sa Madeira unitedovaca kojI to nisu. Itd.
Ali u jednom su svi slozni
A to je mrznja premanajvecem klubu na svitu.
Juveu.
Boze koliko smo veliki
Juveu.
Boze koliko smo veliki
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Desert_fox wrote:Da nije smisno bilo bi tragicno. Naime forum vrvi od messievaca realovaca prikrivenih gejara koji drkaju na prevaru sa Madeira unitedovaca kojI to nisu. Itd.
Juveu.
Boze koliko smo veliki
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
a čmarnajted mi je samo prejadan...fridrih_niche wrote:Mrzin sveto dvojstvo zla: Real Madrid, Juventus
End- Posts : 21177
2015-08-25
Mrzin i ja tebe pa opet zivimfridrih_niche wrote:Mrzin sveto trojstvo zla: Real Madrid, Juventus i Dinamo...
<3
Vidis koliko si glup nazivas sveto zlim. To se drugacije kaze glupane u biti nakon demonskoga mi nepostoji niko mrzi od tebe ti si barem karakteran za razliku od demonje. Mada i nije neki karakter navijati za hajduk
2015-09-13
Navijac hajduka mrzi uglavnom sve one koji osvajaju trofeje za razliku od dalmatinskog ponosafridrih_niche wrote:Ka i Bayern...
Volin sve njemačke klubove osim njega...
;)
2015-09-13
Ja tebe svejedno volin, Ante!
<3
Kad stane ovo loše vrime, slikat cu ti zog...
;)
<3
Kad stane ovo loše vrime, slikat cu ti zog...
;)
Guest- Guest
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50