serie A
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: serie A
Otkad van je stup obrane otisa postali ste luzeri...operw wrote:još jedan poklon govnuccia, kakva prevara
Ove godine ništa od naslova prvaka...
Pogotovo s Higuainom u napadu haha...
Jebate, gori je od Suareza...
Jadan Messi s kojim trubama mora igrat...
;)
Guest- Guest
Real Madrid and Barcelona are both reportedly keeping tabs on Juventus midfielder Rodrigo Bentancur.
CalcioNews24 cites the Spanish Press in reporting Madrid and Barca have cast their eyes on Bentancur, who has “already repaid Juve’s investment in full” and “tripled in value”.
CalcioNews24 cites the Spanish Press in reporting Madrid and Barca have cast their eyes on Bentancur, who has “already repaid Juve’s investment in full” and “tripled in value”.
Guest- Guest
opet lažu za promociju klošara kojega nitko na svijetu ne zna
End- Posts : 21177
2015-08-25
Milan je manji od hajduka i navijaci milana su kineske svinje.
Tominjo i Niche pusite kurac
Tominjo i Niche pusite kurac
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
najbolji vezni od mladih, još nije pokazao sav mogući potencijalfridrih_niche wrote:Prvi put cujen za lika...
Operwe, kakav je tip igrača?
;)
Guest- Guest
Ofenzivni vezni?
Moga bi ga na managera dovest ako uspijem instalirat 15.-u...
;)
Moga bi ga na managera dovest ako uspijem instalirat 15.-u...
;)
Guest- Guest
operw wrote:najbolji vezni od mladih, još nije pokazao sav mogući potencijalfridrih_niche wrote:Prvi put cujen za lika...
Operwe, kakav je tip igrača?
;)
Go kurac za SMS-a.
Zato i nude prosjaci 80 miliona za njega.
Guest- Guest
https://www.24sata.hr/sport/mandzukica-treba-proucavati-odakle-crpi-tu-cudesnu-snagu-544710
Njemu ozljede ne mogu ništa, sve da ih i ima, vjerojatno prešuti to liječnicima, navuče opremu i istrči na teren. Što je stariji, djeluje sve jače i moćnije. Hrvatska mora biti ponosna na Marija Mandžukića
Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/sport/mandzukica-treba-proucavati-odakle-crpi-tu-cudesnu-snagu-544710 - 24sata.hr
Uostalom, navijači Juventusa više i ne znaju kako ga pohvaliti jer ih već dvije sezone oduševljava pobjedama. Nova tvrdnja je kako 71% Zemlje pokrivaju oceani, a ostatak Mario Mandžukić.
Njemu ozljede ne mogu ništa, sve da ih i ima, vjerojatno prešuti to liječnicima, navuče opremu i istrči na teren. Što je stariji, djeluje sve jače i moćnije. Hrvatska mora biti ponosna na Marija Mandžukića
Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/sport/mandzukica-treba-proucavati-odakle-crpi-tu-cudesnu-snagu-544710 - 24sata.hr
Uostalom, navijači Juventusa više i ne znaju kako ga pohvaliti jer ih već dvije sezone oduševljava pobjedama. Nova tvrdnja je kako 71% Zemlje pokrivaju oceani, a ostatak Mario Mandžukić.
Guest- Guest
http://www.goal.com/hr/news/6952/serie-a/2017/10/21/39597612/montelli-ultimatum-bez-lige-prvaka-morat-%C4%87emo-prodavati?ICID=HP_TS_2
čuj zvijezde. osim propalog govnuccia nemaju niti jednog igrača respektabilnog renomea
čuj zvijezde. osim propalog govnuccia nemaju niti jednog igrača respektabilnog renomea
Guest- Guest
Gledajući samo golove u grupnoj fazi Lige prvaka Mandžukić je najbolji hrvatski strijelac sa 18 pogodaka, šest više od Alena Bokšića.
najbolji hrvatski nogometaš svih vremena.muckodjubre wrote:Gledajući samo golove u grupnoj fazi Lige prvaka Mandžukić je najbolji hrvatski strijelac sa 18 pogodaka, šest više od Alena Bokšića.
Guest- Guest
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50