serie A
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: serie A
čestitke manždi. najvažniji trofej karijere.
ako nastavi tako, možda jednog dana dostigne bokšićev status koji uživa u Juventusu
ako nastavi tako, možda jednog dana dostigne bokšićev status koji uživa u Juventusu
Guest- Guest
taj je negdje drogbino godište,biti će da su skupa išli u malu školu
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/liga-prvaka/video-kamere-otkrile-tko-je-izazvao-kaos-u-torinu-u-kojem-je-ozlijedeno-1500-ljudi-saljivac-je-sirio-ruke-i-pokusao-sve-smiriti/6187621/
Tipično za talijanske pičke. Ja sam prvo mislio da su vidjeli nekog u dresu Liverpoola pa počeli bjaežat i gazit jedni druge.
Tipično za talijanske pičke. Ja sam prvo mislio da su vidjeli nekog u dresu Liverpoola pa počeli bjaežat i gazit jedni druge.
Guest- Guest
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/serie-a/dugo-smo-slusali-prazne-price-ali-sada-je-bilo-dosta-europski-velikan-slaze-mega-momcad-napadacki-tandem-bit-ce-strah-i-trepet-za-sve/6209186/
Vrijeme je da se najveći talijanski klub vrati tamo gdje mu je mjesto. Na vrh.
Vrijeme je da se najveći talijanski klub vrati tamo gdje mu je mjesto. Na vrh.
Guest- Guest
čestitke najboljem u20 napadaču na nagradi najboljeg strijelca svjetskog prvenstva
Guest- Guest
operw wrote:
čestitke najboljem u20 napadaču na nagradi najboljeg strijelca svjetskog prvenstva
dzaba klosaru kada ce ga poslati u sasuolo, a platice 200 miliona za neko drvo...
boze dragi, kako klosarski klub.
Guest- Guest
kad manchester pogodi igrača koji u sezoni postigne 37 golova nek se jave
zadnja takva klasa koju su imali bila je kristina
Guest- Guest
bolje nek vrate matriaBraća wrote:andre silva u milancetu. odlicno pojacanje...
Guest- Guest
operw wrote:kad manchester pogodi igrača koji u sezoni postigne 37 golova nek se jave
Igrač koji se nije video u velikim utakmicama...
Rokni se, gluperdo klošarska.
Guest- Guest
bit će da je trebao odglumit penal ili prekršaj za crveni kao kristina da ga vide
Guest- Guest
teško da će bilo koji ozbiljan igrač doći u smiješni milan.
osim andrei silvi kako se već zove i sličnih anonimaca
osim andrei silvi kako se već zove i sličnih anonimaca
Guest- Guest
Jedina prepreka velikim igračima je što ne igra LP. Što se tiče veličine, zna se . Najveći talijanski klub i jedan od tri najvećana svijetu. Juve je u toj priči treća liga.
Guest- Guest
ciganče costa i đubretari dogovaraju transfer kakva simbolika iduće sezone će gostujuće momčadi trebat zaključavat svlačionice
http://www.germanijak.hr/vijesti/oglasio-se-i-milan-povodom-izdaje-njegova-odluka-ostavlja-gorak-okus-ali-moramo-ici-dalje/32651
„Izjavio je kako ne želi produžiti ugovor i tako će se on zadržati u klubu do 30. lipnja 2018. godine. Iznenađeni smo, pogotovo jer smo se nadali kako će Donnarumma biti vratar koji će odvesti Milan u budućnost.“
„Naravno, njegova odluka ostavlja gorak okus u ustima, ali ne preostaje nam ništa nego da krenemo dalje“, zaključio je Fassone.
„Izjavio je kako ne želi produžiti ugovor i tako će se on zadržati u klubu do 30. lipnja 2018. godine. Iznenađeni smo, pogotovo jer smo se nadali kako će Donnarumma biti vratar koji će odvesti Milan u budućnost.“
„Naravno, njegova odluka ostavlja gorak okus u ustima, ali ne preostaje nam ništa nego da krenemo dalje“, zaključio je Fassone.
Guest- Guest
nek mu kinezi uplate 100 milijuna možda se predomisli. umjetni klub umjetnih simpatizera i umjetnih vlasnika. pitanje sata kad će propast
Guest- Guest
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 50