serie A
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: serie A
uvijek sam se pomalo distancirao od hendikepiranih ljudi.Prele wrote:Tako bi klošperw pobegao kada bi me video...
Guest- Guest
operw wrote:uvijek sam bježao ko pičkicaPrele wrote:Tako bi klošperw pobegao kada bi me video...
Guest- Guest
kakav show večeras, potvrda titule usred rima i olimpica. šest naslova u nizu neka netko više izbaci taj Juve u drugu ligu
Guest- Guest
samo čekam da se pojavi bracalin alter koji će navijat za Juve, tad će se svi skupa ujedinit u jednog i počinit će suicid
Guest- Guest
U jednoj sezoni zabija golova koliko Mandzo u tri...Ziil Los Dii ! wrote:Mocni kale
Guest- Guest
da manđo igra u napadu a ne beka i on bi zabio tolikofridrih_niche wrote:U jednoj sezoni zabija golova koliko Mandzo u tri...Ziil Los Dii ! wrote:Mocni kale
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
pa igrao je sad protiv ukrajinefridrih_niche wrote:Šteta sta u repki ne igra beka..
(Y)
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
mandžo igra na višoj razini gdje se golovi drugačije vrednuju. jedan mandžin gol za trofej talijanske lige, ili lige prvaka vrijedi više nego stotine golova kalinića ili mace maradone na lokalnoj livadi.
Guest- Guest
pišaj po lopovima iz torina. tako je to kada se ne zatvori utakmica na vreme pa nema krađe...
Guest- Guest
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 50