RUNTIĆ : Istina je, HDZ me pokušao podmititi - sve sam prijavio policiji
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: RUNTIĆ : Istina je, HDZ me pokušao podmititi - sve sam prijavio policiji
populisti?A daj...ovi drugi nisu?Ovi drugi su i gori da ne velim što,pogladaj što su napravili sa državom.vuksadinare wrote:a sto hdzu preostaje nego vrbovati i ostati na vlasti...izbori nisu nikakva potvrda da ces dobit vlast tj rizik...na izbore se ide ako nemas vise kud...ja vise zamjeram hdzu sto je uopce uzimao most kao koalicijakog partnera i prvi i drugi mandat mada su znali da im se prevec ne treba vjerovat,pojma nemaju osim sto su populisti...kad je pezrov izgubio izbore u svom metkovicu onda znas koliko je sativili40 wrote:ma jesam,nego ja ne znam za koliko para se prodao mostu ili je tamo išao bez otpremnine?vuksadinare wrote:nisi skopcao...runtic je prevesla zivi zid koji mu je omogucio mandat u saboru..mostovci su ga vrbovali i on se prodao mostu...a sad napada hdz sto ga zeli kupiti..svastavili40 wrote:pa da,taj Runtić je sam sve kriv,ovo je sve izmislio i nije mu za vjerovati.U zatvor sa njim a HDZ-ovcima odšteta za teške duševne boli,patnje i noćne proljeve zbog nervoze.vuksadinare wrote:.......pa runtic je prevario zivi zid...i iskoristio...sad hoce njega hdz pa sad se buni...kao on ne vjeruje..i nije posteno...jbg sve se vraca sve se placa..a vilibor ti se smije runticu
Ili je ipak otišao u Most na svoj zahtjev?Razlike su to.Zamisli da ti netko provjerava imovinsko stanje i ne samo tvoje nego da ti prorešetaju tvoje do petog koljena pa da ti onda kao dođu ponuditi pomoć.
Nego reci ti meni ako Plenkiju i uspije to preslagivanje,a vidim da ide dosta teško i da za to preslagivanje treba imati dobar želudac,koliko će onda ta vlada puna smeća trajati?
I ako će se na nove izbore i Plenki ih opet dobije,jer svi tu tvrdite da će biti tako,sa kim će koalirati i dal će i onda montirati u vladu Marića i Dalićku?
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
RayMabus wrote:Ono što je ponuđeno je dno dna... Tražili su da ja podržim Marića i sve njihove kombinacije koje su aktualne, a oni bi sredili neke stvari. Čudi me da oni znaju kompletnu financijsku situaciju i moje obitelji i suprugine obitelji, znaju da je moja supruga imala kredit, da smo imali firmu koja je propala, da se sve to događalo za vrijeme ekonomske krize, da je kredit otkazan, da je kuća uzeta. Ali pazi sad, oni kažu da će sve to će biti riješeno, i to nakon što je kuća uzeta, a supruga, njezin otac kao jamac i njezin brat kao sudužnik blokirani. To je iznos koji se kamatari svake godine sa zateznim kamatama. I sad - oni će sve to riješiti. Da, da...", kazao nam je Runtić.
OZNA sve dozna. UDBA nam je sudba.
Guest- Guest
i nikom ništa se neće desiti, bez brige..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:i nikom ništa se neće desiti, bez brige..
kriminalci sjecikese prevaranti veleizdajnici Franjo Luković, Božo Prka jesu HDZ udbaški kadar. halo Prka daj mii izvadi sve podatke o tom i tom...Lukoviću izlistaj mi financijsko stanje tog i tog i kompletne njegove familije...
Guest- Guest
ne može se nikom ništa desiti, mafija država..Gnječ wrote:kaja wrote:i nikom ništa se neće desiti, bez brige..
kriminalci sjecikese prevaranti veleizdajnici Franjo Luković, Božo Prka jesu HDZ udbaški kadar. halo Prka daj mii izvadi sve podatke o tom i tom...Lukoviću izlistaj mi financijsko stanje tog i tog i kompletne njegove familije...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Plenki zna ako hdz ne bude na vlasti njegovi dani u stranci su prosli...kao i prethodnika...hdz jedino sto zanima je vlast..sami ili sa nekim drugim osim sdpom sto rece brkic nije bitno...sve drugo je porazavajuce...a kad je porazavajuce na celu stranke ne smije ostati osoba koja je do tog dovela...i plenki vodi dvije velike borbe za ostanak ove vlade i hdza na vlasti time vodi jos jednu borbu usporedo opstanka na celu i hdzavili40 wrote:populisti?A daj...ovi drugi nisu?Ovi drugi su i gori da ne velim što,pogladaj što su napravili sa državom.vuksadinare wrote:a sto hdzu preostaje nego vrbovati i ostati na vlasti...izbori nisu nikakva potvrda da ces dobit vlast tj rizik...na izbore se ide ako nemas vise kud...ja vise zamjeram hdzu sto je uopce uzimao most kao koalicijakog partnera i prvi i drugi mandat mada su znali da im se prevec ne treba vjerovat,pojma nemaju osim sto su populisti...kad je pezrov izgubio izbore u svom metkovicu onda znas koliko je sativili40 wrote:ma jesam,nego ja ne znam za koliko para se prodao mostu ili je tamo išao bez otpremnine?vuksadinare wrote:nisi skopcao...runtic je prevesla zivi zid koji mu je omogucio mandat u saboru..mostovci su ga vrbovali i on se prodao mostu...a sad napada hdz sto ga zeli kupiti..svastavili40 wrote:
pa da,taj Runtić je sam sve kriv,ovo je sve izmislio i nije mu za vjerovati.U zatvor sa njim a HDZ-ovcima odšteta za teške duševne boli,patnje i noćne proljeve zbog nervoze.
Ili je ipak otišao u Most na svoj zahtjev?Razlike su to.Zamisli da ti netko provjerava imovinsko stanje i ne samo tvoje nego da ti prorešetaju tvoje do petog koljena pa da ti onda kao dođu ponuditi pomoć.
Nego reci ti meni ako Plenkiju i uspije to preslagivanje,a vidim da ide dosta teško i da za to preslagivanje treba imati dobar želudac,koliko će onda ta vlada puna smeća trajati?
I ako će se na nove izbore i Plenki ih opet dobije,jer svi tu tvrdite da će biti tako,sa kim će koalirati i dal će i onda montirati u vladu Marića i Dalićku?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Gnječ wrote:RayMabus wrote:Ono što je ponuđeno je dno dna... Tražili su da ja podržim Marića i sve njihove kombinacije koje su aktualne, a oni bi sredili neke stvari. Čudi me da oni znaju kompletnu financijsku situaciju i moje obitelji i suprugine obitelji, znaju da je moja supruga imala kredit, da smo imali firmu koja je propala, da se sve to događalo za vrijeme ekonomske krize, da je kredit otkazan, da je kuća uzeta. Ali pazi sad, oni kažu da će sve to će biti riješeno, i to nakon što je kuća uzeta, a supruga, njezin otac kao jamac i njezin brat kao sudužnik blokirani. To je iznos koji se kamatari svake godine sa zateznim kamatama. I sad - oni će sve to riješiti. Da, da...", kazao nam je Runtić.
većina tih podataka je javna
http://ovrha.hgk.hr/ocevidnik-web/
https://sudreg.pravosudje.hr/registar/f?p=150:1
http://duznici.porezna-uprava.hr/
Guest- Guest
glas uhljeba wrote:Gnječ wrote:RayMabus wrote:Ono što je ponuđeno je dno dna... Tražili su da ja podržim Marića i sve njihove kombinacije koje su aktualne, a oni bi sredili neke stvari. Čudi me da oni znaju kompletnu financijsku situaciju i moje obitelji i suprugine obitelji, znaju da je moja supruga imala kredit, da smo imali firmu koja je propala, da se sve to događalo za vrijeme ekonomske krize, da je kredit otkazan, da je kuća uzeta. Ali pazi sad, oni kažu da će sve to će biti riješeno, i to nakon što je kuća uzeta, a supruga, njezin otac kao jamac i njezin brat kao sudužnik blokirani. To je iznos koji se kamatari svake godine sa zateznim kamatama. I sad - oni će sve to riješiti. Da, da...", kazao nam je Runtić.
većina tih podataka je javna
http://ovrha.hgk.hr/ocevidnik-web/
https://sudreg.pravosudje.hr/registar/f?p=150:1
http://duznici.porezna-uprava.hr/
da, i? nigdje ne piše javno kako TO RIJEŠITI i to nakon što je kuća uzeta, a supruga, njezin otac kao jamac i njezin brat kao sudužnik blokirani. WWW.HOKUS POKUS.GOV.HR?
Guest- Guest
DNRH d.o.o
Markov trg, 6
Zagreb
Markov trg, 6
Zagreb
Ma di bi Hadezej podmitjivao???..
Ebote,od prvog do zadnjeg odrasli i omatorjeli na mitu i korupciji..
Guest- Guest
pismejker wrote:Ma di bi Hadezej podmitjivao???..
Kad postoji potražnja, naći će se i netko tko će prodati. Zakoni tržišta ;P
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
nevidljiva ruka trzista, da budemo precizniji :DOh_Femder wrote:pismejker wrote:Ma di bi Hadezej podmitjivao???..
Kad postoji potražnja, naći će se i netko tko će prodati. Zakoni tržišta ;P
» Kandidatkinja MOZEMO trgala plakate HDZ-a!HDZ-ovac je snimio i prijavio policiji
» Zvonimir Boban: Teški kriminalni čin rušenja restorana prijavio sam policiji ....Tko je sravnio 'Medvednicu'?
» Biden: Zaustavite RT, cenzurirajte fejs i twiter sve su to fejk njuz istina je ono što vam mi kažemo da je istina
» Prijavio godisnju zaradu 18 miliona eura
» Kandidatkinja MOZEMO trgala plakate HDZ-a!HDZ-ovac je snimio i prijavio policiji
» Zvonimir Boban: Teški kriminalni čin rušenja restorana prijavio sam policiji ....Tko je sravnio 'Medvednicu'?
» Biden: Zaustavite RT, cenzurirajte fejs i twiter sve su to fejk njuz istina je ono što vam mi kažemo da je istina
» Prijavio godisnju zaradu 18 miliona eura
Page 2 of 2