Austrijanci zabranili koncert Thompsona, previše im ekstreman
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Austrijanci zabranili koncert Thompsona, previše im ekstreman
Veruj mi, vise me tangira sta FK Sremcica radi u beton ligi nego ovi indijanci... Da se ja pitam ukinuo bi sve klubove i strogo amaterski...vuksadinare wrote:...kao ne pratis al onako ipak ti drago da partizan bude šampinjon u fudbalu...tipa ono..'ma jebe mi se..al koja je ono reza vo nis'Stanojko wrote:Sta, fudbal? Buahahahahahahhaavuksadinare wrote:pa jebote sta ce tamo?..partizan u bitki za sampionsku titulu..prođu li real od niš...bez poraza prakticno sampioni...Stanojko wrote:Sta ce tamo? Nije u toku Nisvil...vuksadinare wrote:
evo dzanga..ja vec mislio da je na putu vo niš... ..bracala sigurno je..
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
tompson treba da pjeva a samo zatucani opanci mogu to zabranjivat
sloboda je iznad svih maminih maza i ostalih pekmeza
odrastite
sloboda je iznad svih maminih maza i ostalih pekmeza
odrastite
2014-04-19
evo jos zagovornika zabrana
to je taj profi
to je taj fundament
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ma dobro nije trani mada lici
2014-04-19
don't stick your dick in crazy
2014-04-19
Jučer slušam protuargumenat Thompsonovih štovatelja koji se bune,navodeći kako je u Mariboru mogla nastupiti Ceca.
Gdje je i u kojoj pjesmi Ceca veličala neki fašistički pokret ili uopće nacionalizam-šovinizam?
Od mase Cecinih pjesama ja čak ne znam niti jednu patriotsku pjesmu,a kamo li šovinističku.
Gdje je i u kojoj pjesmi Ceca veličala neki fašistički pokret ili uopće nacionalizam-šovinizam?
Od mase Cecinih pjesama ja čak ne znam niti jednu patriotsku pjesmu,a kamo li šovinističku.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ta Ceca je, pretpostavljam, pjevačica turbofolka iz Srbije. Dakle, šund. Thompson je šund + ustašluk. Bole uši, oči i mozak. Sve boli.
Guest- Guest
RayMabus wrote:
Hr je pravno gledano slijedbenica SFRH a dipolmatski , politicki i ideološki od danas 27.04.2017 godine vi ste slijedbenica NDHa.
To ostajete dok zakonom nezabranite da se ulice ili bilo kakvi državni objekti nazivaju po politickim predstavnicima iz NDHa.
Svi vaši diplomatski napori u svijetu i regionu biti ce cisti potop.
Enlarge this image Click to see fullsize
Presudila . anđeoska hijerarhija , viši anđeoski sud.
DOVIĐEMA.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Stanojko wrote:Da se ja pitam ukinuo bi sve klubove i strogo amaterski...
Meni bi bilo dovoljno samo da ih se makne od poreznih i prireznih novacah, a tu lovu u školski i amaterski šport dati.
Koja thoMPsonova veliča njeki fašistički pokret? A nacionalizam i šovinizam odvojene su stvari.jastreb wrote:Jučer slušam protuargumenat Thompsonovih štovatelja koji se bune,navodeći kako je u Mariboru mogla nastupiti Ceca.
Uobzirivši da je šund stvar osobnoga ukusa, po čem je thoMPson ustašluk?Doppelgänger wrote:Ta Ceca je, pretpostavljam, pjevačica turbofolka iz Srbije. Dakle, šund. Thompson je šund + ustašluk. Bole uši, oči i mozak. Sve boli.
LEX THOMPSON!
Thompson: Očekujem od hrvatskih političkih struktura da učine nešto i da me zaštite
http://www.index.hr/vijesti/clanak/thompson-ocekujem-od-hrvatskih-politickih-struktura-da-ucine-nesto-i-da-me-zastite/970831.aspx
KOLINDA BRANI THOMPSONA "Glazba je tu da spaja ljude"
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kolinda-brani-thompsona-glazba-je-tu-da-spaja-ljude/970875.aspx
Thompson: Očekujem od hrvatskih političkih struktura da učine nešto i da me zaštite
http://www.index.hr/vijesti/clanak/thompson-ocekujem-od-hrvatskih-politickih-struktura-da-ucine-nesto-i-da-me-zastite/970831.aspx
KOLINDA BRANI THOMPSONA "Glazba je tu da spaja ljude"
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kolinda-brani-thompsona-glazba-je-tu-da-spaja-ljude/970875.aspx
Guest- Guest
Mudro, Hrvatska mora štititi poslovne interese svojih državljanah.
prckov wrote:
evo jos zagovornika zabrana
to je taj profi
to je taj fundament
ova je bolja jer je zeru luđa
"Predsjednica je razgovarala sa svojim slovenskim kolegom proteklih dana i prenijela mu je svoje mišljenje da je glazba tu da spaja ljude, a da su zabrane kontraproduktivne", rekao je glasnogovornik Ureda predsjednice Luka Đurić, javlja N1.
A on će to objavit na svom twitteru.
A on će to objavit na svom twitteru.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Jel na pomolu LEX Perković?
2017-03-21
Ajmo HDZ, nacionalni ponos je ugrožen.
2017-03-21
Regoč-
2015-08-21
Regoč-
2015-08-21
No, zna se što sve vas "antifašiste" koji sad likujete zapravo boli.
Regoč wrote:Mudro, Hrvatska mora štititi poslovne interese svojih državljanah.
štiti interese Todorićah i ostalih ratnih profiterah udbašah i ustašah. štiti i lupače pečatah.
Guest- Guest
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Po čemu je Škoro desničar,i to ekstreman i tko je zapravo ekstreman?
» Ekipa 'Ja ne mrzim' Kekin i Antic iz TBF-a bi zabranili Thompsona i 'Cavoglave' a mogu pride da se zabrane i ostale domoljubne pjesme jer su ratoborne
» '' MILANOVIĆ UZVRATIO CERARU 'Zaista smo se trudili i dali sve od sebe, poslao sam pismo, predložio susret... Ali brate, što je previše, previše je' ''
» Obama oštro Erdoganu: Što je previše previše je
» Srbi su previše svojeglavi. Srbi su previše samostalni
» Ekipa 'Ja ne mrzim' Kekin i Antic iz TBF-a bi zabranili Thompsona i 'Cavoglave' a mogu pride da se zabrane i ostale domoljubne pjesme jer su ratoborne
» '' MILANOVIĆ UZVRATIO CERARU 'Zaista smo se trudili i dali sve od sebe, poslao sam pismo, predložio susret... Ali brate, što je previše, previše je' ''
» Obama oštro Erdoganu: Što je previše previše je
» Srbi su previše svojeglavi. Srbi su previše samostalni
Page 5 of 8