Austrijanci zabranili koncert Thompsona, previše im ekstreman
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Austrijanci zabranili koncert Thompsona, previše im ekstreman
ebo vas thombston, dosadni ste s njim
pismejker wrote:tja.. licemjerna liberalna njonjavost?? mozda brkanje stvarno glupih jedinki,koje izjednacavaju DR,koji je castan i koreografiju nDH,koja,je globalno negativna i necasna,pa neki vide u tome pokusaj rehabilitacije gluposti iz ww2..tko zna,svega pomalo.. Meni koncerti Thompsona vise koreografijom lice na vrhunske reklame za neku RPG igru..Regoč wrote:To može biti dobra osnovica za dalje: nikada nije bilo nikakvih nasilnih ispadah, čemu zabrane?pismejker wrote:treba svesti samo na cinjenicu,al li koncert generira direktno nasilje ili ne..i to je to..dosad nist akvoga nije bilo...neka zabrane Kozojebima da postavljaju bumbe na koncerte na koje idu klinci od 13-25 godina...
Pjesme su mu obiteljske, ljubavne i domoljubne; koreografija nacionalna i vjerska; koliko antinacionalan i antivjerski moraš biti da ti to smeta? Ne moraš to voljeti, ne mora ti se sviđati, ali proglasiti čovjeka fašistom i tražiti zabranu može samo bolestan um.
Pa koji kurac otvaraš temu ako ti je dosadna? Kao da odeš na koncert Harisa Džinovića pa se žališ što nema tehno ritma.Leviathan2 wrote:ebo vas thombston, dosadni ste s njim
ko je pak tajRegoč wrote:Pa koji kurac otvaraš temu ako ti je dosadna? Kao da odeš na koncert Harisa Džinovića pa se žališ što nema tehno ritma.Leviathan2 wrote:ebo vas thombston, dosadni ste s njim
Dobro,tu se slazem u potpunosti..Regoč wrote:pismejker wrote:tja.. licemjerna liberalna njonjavost?? mozda brkanje stvarno glupih jedinki,koje izjednacavaju DR,koji je castan i koreografiju nDH,koja,je globalno negativna i necasna,pa neki vide u tome pokusaj rehabilitacije gluposti iz ww2..tko zna,svega pomalo.. Meni koncerti Thompsona vise koreografijom lice na vrhunske reklame za neku RPG igru..Regoč wrote:To može biti dobra osnovica za dalje: nikada nije bilo nikakvih nasilnih ispadah, čemu zabrane?pismejker wrote:treba svesti samo na cinjenicu,al li koncert generira direktno nasilje ili ne..i to je to..dosad nist akvoga nije bilo...neka zabrane Kozojebima da postavljaju bumbe na koncerte na koje idu klinci od 13-25 godina...Pjesme su mu obiteljske, ljubavne i domoljubne; koreografija nacionalna i vjerska; koliko antinacionalan i antivjerski moraš biti da ti to smeta? Ne moraš to voljeti, ne mora ti se sviđati, ali proglasiti čovjeka fašistom i tražiti zabranu može samo bolestan um.
Guest- Guest
Pjevač kajkavske zavičajne tematike.Leviathan2 wrote:ko je pak tajRegoč wrote:Pa koji kurac otvaraš temu ako ti je dosadna? Kao da odeš na koncert Harisa Džinovića pa se žališ što nema tehno ritma.Leviathan2 wrote:ebo vas thombston, dosadni ste s njim
Ajd, nek se vidi da si 50 km nizvodno od mene.pismejker wrote:Dobro,tu se slazem u potpunosti..Regoč wrote:pismejker wrote:tja.. licemjerna liberalna njonjavost?? mozda brkanje stvarno glupih jedinki,koje izjednacavaju DR,koji je castan i koreografiju nDH,koja,je globalno negativna i necasna,pa neki vide u tome pokusaj rehabilitacije gluposti iz ww2..tko zna,svega pomalo.. Meni koncerti Thompsona vise koreografijom lice na vrhunske reklame za neku RPG igru..Regoč wrote:To može biti dobra osnovica za dalje: nikada nije bilo nikakvih nasilnih ispadah, čemu zabrane?pismejker wrote:treba svesti samo na cinjenicu,al li koncert generira direktno nasilje ili ne..i to je to..dosad nist akvoga nije bilo...neka zabrane Kozojebima da postavljaju bumbe na koncerte na koje idu klinci od 13-25 godina...Pjesme su mu obiteljske, ljubavne i domoljubne; koreografija nacionalna i vjerska; koliko antinacionalan i antivjerski moraš biti da ti to smeta? Ne moraš to voljeti, ne mora ti se sviđati, ali proglasiti čovjeka fašistom i tražiti zabranu može samo bolestan um.
aaa, bednjanec il krapiscanec, il morti zklanjcaRegoč wrote:Pjevač kajkavske zavičajne tematike.Leviathan2 wrote:ko je pak tajRegoč wrote:Pa koji kurac otvaraš temu ako ti je dosadna? Kao da odeš na koncert Harisa Džinovića pa se žališ što nema tehno ritma.Leviathan2 wrote:ebo vas thombston, dosadni ste s njim
Iz Salajaca.Leviathan2 wrote:aaa, bednjanec il krapiscanec, il morti zklanjcaRegoč wrote:Pjevač kajkavske zavičajne tematike.Leviathan2 wrote:ko je pak tajRegoč wrote:Pa koji kurac otvaraš temu ako ti je dosadna? Kao da odeš na koncert Harisa Džinovića pa se žališ što nema tehno ritma.Leviathan2 wrote:ebo vas thombston, dosadni ste s njim
jah...no ne vise...sad negdje oko 950Regoč wrote:Ajd, nek se vidi da si 50 km nizvodno od mene.pismejker wrote:Dobro,tu se slazem u potpunosti..Regoč wrote:pismejker wrote:tja.. licemjerna liberalna njonjavost?? mozda brkanje stvarno glupih jedinki,koje izjednacavaju DR,koji je castan i koreografiju nDH,koja,je globalno negativna i necasna,pa neki vide u tome pokusaj rehabilitacije gluposti iz ww2..tko zna,svega pomalo.. Meni koncerti Thompsona vise koreografijom lice na vrhunske reklame za neku RPG igru..Regoč wrote:
To može biti dobra osnovica za dalje: nikada nije bilo nikakvih nasilnih ispadah, čemu zabrane?Pjesme su mu obiteljske, ljubavne i domoljubne; koreografija nacionalna i vjerska; koliko antinacionalan i antivjerski moraš biti da ti to smeta? Ne moraš to voljeti, ne mora ti se sviđati, ali proglasiti čovjeka fašistom i tražiti zabranu može samo bolestan um.
Guest- Guest
to negdje oko zlatara aRegoč wrote:Iz Salajaca.Leviathan2 wrote:aaa, bednjanec il krapiscanec, il morti zklanjcaRegoč wrote:Pjevač kajkavske zavičajne tematike.Leviathan2 wrote:ko je pak tajRegoč wrote:
Pa koji kurac otvaraš temu ako ti je dosadna? Kao da odeš na koncert Harisa Džinovića pa se žališ što nema tehno ritma.
Blutt und Boden, pusti životne putešestvije.pismejker wrote:jah...no ne vise...sad negdje oko 950Regoč wrote:Ajd, nek se vidi da si 50 km nizvodno od mene.pismejker wrote:Dobro,tu se slazem u potpunosti..Regoč wrote:pismejker wrote:
tja.. licemjerna liberalna njonjavost?? mozda brkanje stvarno glupih jedinki,koje izjednacavaju DR,koji je castan i koreografiju nDH,koja,je globalno negativna i necasna,pa neki vide u tome pokusaj rehabilitacije gluposti iz ww2..tko zna,svega pomalo.. Meni koncerti Thompsona vise koreografijom lice na vrhunske reklame za neku RPG igru..Pjesme su mu obiteljske, ljubavne i domoljubne; koreografija nacionalna i vjerska; koliko antinacionalan i antivjerski moraš biti da ti to smeta? Ne moraš to voljeti, ne mora ti se sviđati, ali proglasiti čovjeka fašistom i tražiti zabranu može samo bolestan um.
Vrbovca.Leviathan2 wrote:to negdje oko zlatara aRegoč wrote:Iz Salajaca.Leviathan2 wrote:aaa, bednjanec il krapiscanec, il morti zklanjcaRegoč wrote:Pjevač kajkavske zavičajne tematike.Leviathan2 wrote:
ko je pak taj
oooooo jepte..valja Stari Pramencic strustiti pa u krpe pamucne..
Guest- Guest
I ja ću. Konačno unesoh drva, idem zasluženo otpočinuti.
Pa nisam sam, ona je slagala. Ako se sruši, njezina odgovornost.
Neka drug Viktor provjeri tvoj IP, a onda može u udbin pismohran.Regoč wrote:Vrbovca.Leviathan2 wrote:to negdje oko zlatara aRegoč wrote:Iz Salajaca.Leviathan2 wrote:aaa, bednjanec il krapiscanec, il morti zklanjcaRegoč wrote:
Pjevač kajkavske zavičajne tematike.
Guest- Guest
Pismohranu, kad već pokušavaš pisati hrvatski.Doppelgänger wrote:Neka drug Viktor provjeri tvoj IP, a onda može u udbin pismohran.Regoč wrote:Vrbovca.Leviathan2 wrote:to negdje oko zlatara aRegoč wrote:Iz Salajaca.Leviathan2 wrote:
aaa, bednjanec il krapiscanec, il morti zklanjca
Pitam..jel si zenu podmirio..? pusti drva..Regoč wrote:Pa nisam sam, ona je slagala. Ako se sruši, njezina odgovornost.
Guest- Guest
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Po čemu je Škoro desničar,i to ekstreman i tko je zapravo ekstreman?
» Ekipa 'Ja ne mrzim' Kekin i Antic iz TBF-a bi zabranili Thompsona i 'Cavoglave' a mogu pride da se zabrane i ostale domoljubne pjesme jer su ratoborne
» '' MILANOVIĆ UZVRATIO CERARU 'Zaista smo se trudili i dali sve od sebe, poslao sam pismo, predložio susret... Ali brate, što je previše, previše je' ''
» Obama oštro Erdoganu: Što je previše previše je
» Srbi su previše svojeglavi. Srbi su previše samostalni
» Ekipa 'Ja ne mrzim' Kekin i Antic iz TBF-a bi zabranili Thompsona i 'Cavoglave' a mogu pride da se zabrane i ostale domoljubne pjesme jer su ratoborne
» '' MILANOVIĆ UZVRATIO CERARU 'Zaista smo se trudili i dali sve od sebe, poslao sam pismo, predložio susret... Ali brate, što je previše, previše je' ''
» Obama oštro Erdoganu: Što je previše previše je
» Srbi su previše svojeglavi. Srbi su previše samostalni
Page 8 of 8