Austrijanci zabranili koncert Thompsona, previše im ekstreman
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Austrijanci zabranili koncert Thompsona, previše im ekstreman
A lievi je ekstremizam prihvatljiv?RayMabus wrote:Prije toga su predstavnici stranaka Zeleni, Socijaldemokratske stranke Austrije te razne inicijative koje se bore protiv desnog ekstremizma zatražile zabranu koncerta.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Osterajheri su plahi i boje se nasilja..Regoč wrote:Čemu onda zabrana?catabbath wrote:Btw. MPT nema veze s nazi glazbom.
Guest- Guest
Dobar ovaj Laibach, dat ću si malo truda oko njih ovih danah. Zapravo, idući tjedan, moram drva izrezati i složiti.
pismejker wrote:Osterajheri su plahi i boje se nasilja..Regoč wrote:Čemu onda zabrana?catabbath wrote:Btw. MPT nema veze s nazi glazbom.
Nisu li Esterajheri? Ako boje se nasilja, neka pojačaju osiguranje.
Treba poslati "DJ"imija! Buahahahahhaha...
Jebeš Laibach...plagijatori najobičniji. Queen, to su oni pravi naci-fašisti, a ne treba zaboraviti da je Pars Farokh Bulsara bio Arijevac da veći Arijevac nije mogao biti.Regoč wrote:Dobar ovaj Laibach, dat ću si malo truda oko njih ovih danah. Zapravo, idući tjedan, moram drva izrezati i složiti.
One flesh, one bone,
One true religion.
One voice, one hope,
One real decision.
Wowowowo, gimme one vision, yeah.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Queen imam, nisam ih nikada doživljaval u tom surječju.
A "Dj"imija? Mislim da je o muzika tvog senzibiliteta...Regoč wrote:Queen imam, nisam ih nikada doživljaval u tom surječju.
Fulao si čitavu poantu Freddiejevog tipičnog vrištećeg nazi kič pederluka. Sigurno ni ne znaš što riječ 'queen' znači.Regoč wrote:Queen imam, nisam ih nikada doživljaval u tom surječju.
Last edited by Oh_Femder on 11/5/2017, 10:33; edited 1 time in total
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
KOJe osiguranje?Pa i Ono je plaho..jos potkraj 80tih,kad sam bio u Osterajhu kod tete,Osterajheri su redovno dobijali po picki od Turaka na Prateru,ili gdje god su ih Turci pofatali..uglavnom duplo vise Osterajhera je dobivalo po picki od upola manje Turaka..Regoč wrote:pismejker wrote:Osterajheri su plahi i boje se nasilja..Regoč wrote:Čemu onda zabrana?catabbath wrote:Btw. MPT nema veze s nazi glazbom.Nisu li Esterajheri? Ako boje se nasilja, neka pojačaju osiguranje.
Kuriozitet..Znas li Regoču,da se u samom vrhu policije i zandarmerije Osterajha,nalaze uglavnom stranci..prilicno zastupljeni su SRBI.. ,da ne spominjem nivo detektiva i istrazitelja..
Guest- Guest
Pička??Oh_Femder wrote:Fulao si čitavu poantu tipičnog vrištećeg nazi kič pederluka. Sigurno ni ne znaš što riječ 'queen' znači.Regoč wrote:Queen imam, nisam ih nikada doživljaval u tom surječju.
Guest- Guest
Odakle ti to?Stanojko wrote:A "Dj"imija? Mislim da je o muzika tvog senzibiliteta...Regoč wrote:Queen imam, nisam ih nikada doživljaval u tom surječju.
Oh_Femder wrote:Fulao si čitavu poantu Freddiejevog tipičnog vrištećeg nazi kič pederluka. Sigurno ni ne znaš što riječ 'queen' znači.Regoč wrote:Queen imam, nisam ih nikada doživljaval u tom surječju.
Zapravo ne. Deder napiši štogod ili daj poveznicu ako ti se ne da.
Zbog neukusa.pismejker wrote:Osterajheri su plahi i boje se nasilja..Regoč wrote:Čemu onda zabrana?catabbath wrote:Btw. MPT nema veze s nazi glazbom.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Tako nije bilo u Inspektoru Rexu, ne vjerujem ti.pismejker wrote:KOJe osiguranje?Pa i Ono je plaho..jos potkraj 80tih,kad sam bio u Osterajhu kod tete,Osterajheri su redovno dobijali po picki od Turaka na Prateru,ili gdje god su ih Turci pofatali..uglavnom duplo vise Osterajhera je dobivalo po picki od upola manje Turaka..Regoč wrote:pismejker wrote:Osterajheri su plahi i boje se nasilja..Regoč wrote:Čemu onda zabrana?catabbath wrote:Btw. MPT nema veze s nazi glazbom.Nisu li Esterajheri? Ako boje se nasilja, neka pojačaju osiguranje.
Kuriozitet..Znas li Regoču,da se u samom vrhu policije i zandarmerije Osterajha,nalaze uglavnom stranci..prilicno zastupljeni su SRBI.. ,da ne spominjem nivo detektiva i istrazitelja..
pismejker wrote:Pička??Oh_Femder wrote:Fulao si čitavu poantu tipičnog vrištećeg nazi kič pederluka. Sigurno ni ne znaš što riječ 'queen' znači.Regoč wrote:Queen imam, nisam ih nikada doživljaval u tom surječju.
https://en.wikipedia.org/wiki/Queen_(slang)
Last edited by Oh_Femder on 11/5/2017, 10:36; edited 1 time in total
Kakogod..spotaju ih Turci poduze,sad i Arabe..Eva_ wrote:Zbog neukusa.pismejker wrote:Osterajheri su plahi i boje se nasilja..Regoč wrote:Čemu onda zabrana?catabbath wrote:Btw. MPT nema veze s nazi glazbom.
Guest- Guest
O, dobrojtro! Jesi otpratila sinove u škole? Dala im jauznu?Eva_ wrote:Zbog neukusa.pismejker wrote:Osterajheri su plahi i boje se nasilja..Regoč wrote:Čemu onda zabrana?catabbath wrote:Btw. MPT nema veze s nazi glazbom.
ae.debotoijusto wrote:nista od mahanja plasticnim macem
Ugrozava i genocidise.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Pička..Oh_Femder wrote:pismejker wrote:Pička??Oh_Femder wrote:Fulao si čitavu poantu tipičnog vrištećeg nazi kič pederluka. Sigurno ni ne znaš što riječ 'queen' znači.Regoč wrote:Queen imam, nisam ih nikada doživljaval u tom surječju.
Guest- Guest
Svetca za forumskoga homofoba godine! Dojavit ću Jurasici da te ne mimoiđe nagrada.pismejker wrote:Pička..Oh_Femder wrote:pismejker wrote:Pička??Oh_Femder wrote:Fulao si čitavu poantu tipičnog vrištećeg nazi kič pederluka. Sigurno ni ne znaš što riječ 'queen' znači.Regoč wrote:Queen imam, nisam ih nikada doživljaval u tom surječju.
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Po čemu je Škoro desničar,i to ekstreman i tko je zapravo ekstreman?
» Ekipa 'Ja ne mrzim' Kekin i Antic iz TBF-a bi zabranili Thompsona i 'Cavoglave' a mogu pride da se zabrane i ostale domoljubne pjesme jer su ratoborne
» '' MILANOVIĆ UZVRATIO CERARU 'Zaista smo se trudili i dali sve od sebe, poslao sam pismo, predložio susret... Ali brate, što je previše, previše je' ''
» Obama oštro Erdoganu: Što je previše previše je
» Srbi su previše svojeglavi. Srbi su previše samostalni
» Ekipa 'Ja ne mrzim' Kekin i Antic iz TBF-a bi zabranili Thompsona i 'Cavoglave' a mogu pride da se zabrane i ostale domoljubne pjesme jer su ratoborne
» '' MILANOVIĆ UZVRATIO CERARU 'Zaista smo se trudili i dali sve od sebe, poslao sam pismo, predložio susret... Ali brate, što je previše, previše je' ''
» Obama oštro Erdoganu: Što je previše previše je
» Srbi su previše svojeglavi. Srbi su previše samostalni
Page 3 of 8