Berni ne prdi..pa sam SDP-ov ekonomski 'strateg' Grcic je da se Agrokor spasi
Page 1 of 1
Berni ne prdi..pa sam SDP-ov ekonomski 'strateg' Grcic je da se Agrokor spasi
http://direktno.hr/direkt/bernardic-postoji-tajna-veza-plenkovic-maric-karamarko-83820/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Berni ne prdi..pa sam SDP-ov ekonomski 'strateg' Grcic je da se Agrokor spasi
jel ovaj malac zna tko sta govori i izlaze u sdp-u?...on bi na vlast a ne kontrolira ni trecinu vlastite stranke
2015-09-08
Re: Berni ne prdi..pa sam SDP-ov ekonomski 'strateg' Grcic je da se Agrokor spasi
ovaj izgleda kao da ne kontrolira ni trećinu u svojoj kućivuksadinare wrote:jel ovaj malac zna tko sta govori i izlaze u sdp-u?...on bi na vlast a ne kontrolira ni trecinu vlastite stranke
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Mislim da je Bero buducnost.
Svi za njim.
Svi za njim.
dijagram-
2015-08-09
još da opali dolly bell i po mogučnosti da je starija od njega 20+ godina te da je s njom u ljubavnoj vezi od srednje škole bio bi pravi materijal
pokraj ovakvih i slicnih..nije ni cudo da im prdoljak iz hnsa sefuje....ahahaha..ubit cu se na ovo
2015-09-08
Nema on problema s time.vuksadinare wrote:jel ovaj malac zna tko sta govori i izlaze u sdp-u?...on bi na vlast a ne kontrolira ni trecinu vlastite stranke
red wolf-
2016-02-10
Vrdoljak?...A ne...Zamislit će se on nakon ovih lokalnih izbora...vuksadinare wrote:pokraj ovakvih i slicnih..nije ni cudo da im prdoljak iz hnsa sefuje....ahahaha..ubit cu se na ovo
red wolf-
2016-02-10
Similar topics
» Glupi Grčić: Agrokor mora opstati a novinari moraju šutjeti o velikim problemima
» Berni iskreno Plenkiju koji mu se rugao na selfie sa kupusom:'Mozda sam glup,mozda sam anitalent za politiku ali bolje i to nego privatizacija,Fimi media,Agrokor...'
» Ima nade za Agrokor..sportski 'Agrokor' Hajduk konačno u plusu 20 milijuna kuna nakon godina gladi..
» Bez drzavnih poticaja industrija elektricnih automobila prdi u cabar
» Trumpov glavni strateg vjeruje u skoru apokalipsu i poziva se na fašističkog mislioca
» Berni iskreno Plenkiju koji mu se rugao na selfie sa kupusom:'Mozda sam glup,mozda sam anitalent za politiku ali bolje i to nego privatizacija,Fimi media,Agrokor...'
» Ima nade za Agrokor..sportski 'Agrokor' Hajduk konačno u plusu 20 milijuna kuna nakon godina gladi..
» Bez drzavnih poticaja industrija elektricnih automobila prdi u cabar
» Trumpov glavni strateg vjeruje u skoru apokalipsu i poziva se na fašističkog mislioca
Page 1 of 1