Bez drzavnih poticaja industrija elektricnih automobila prdi u cabar
Page 1 of 1
Bez drzavnih poticaja industrija elektricnih automobila prdi u cabar
http://www.zerohedge.com/news/2017-06-11/its-confirmed-without-government-subsidies-tesla-sales-implode
Sorry sto nema teksta, pisem da moba
Sorry sto nema teksta, pisem da moba
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Re: Bez drzavnih poticaja industrija elektricnih automobila prdi u cabar
Daleko su elektricni automobili od komercijalne isplativosti od ovih fosilnih , proci ce ipak još neko vrijeme dok to na komercijalnoj osnovi bude li la cijena , zato moraju sufinancirat ovako državnim subvencijama.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Bez drzavnih poticaja industrija elektricnih automobila prdi u cabar
netocno, isplativi su, moj audi je prelazio izmedju 600 i 800 km s jednim punjenjem sto je u rangu skoro svih automobila na bengu il dizel, s tim da imam punjac ugradjen pa kad je prilika da se spojim an industrijsku struju onda punjenje traje oko sat i pol, na normalnu uticnicu , kucnu , mi je trebalo cjelu noc a na punionicama oko 2 sata iako su trebale imat iste karakteristike kao industrijska struja pa i jace,RayMabus wrote:Daleko su elektricni automobili od komercijalne isplativosti od ovih fosilnih , proci ce ipak još neko vrijeme dok to na komercijalnoj osnovi bude li la cijena , zato moraju sufinancirat ovako državnim subvencijama.
sama prepravka automobila me izasla oko 6000 eura i za 2 godine mi se isplatilo, sad zamisli da imas industrijsku proizvodnju EV kao sto j emoj audi, kad izbacis svesto ne treba cijena bi bila tu negdje, medjutim sa elektricnim automobilima se oteze jer bi to bio veliki shok za naftnu industriju na kojoj pociva ogroman dio ekonomija
» Punjenje elektricnih automobila u Italiji skuplje od benzina
» Globalna prodaja električnih automobila trebala bi porasti 35% ove godine
» Kakav deal: Njemački rent-a-car kupuje od kineskog BYD-a 100.000 električnih automobila!
» Mercedes će u Srbiji graditi fabriku električnih automobila?
» Punjenje elektricnih automobila u Italiji skuplje od benzina
» Globalna prodaja električnih automobila trebala bi porasti 35% ove godine
» Kakav deal: Njemački rent-a-car kupuje od kineskog BYD-a 100.000 električnih automobila!
Page 1 of 1