Liječili sina soda bikarbonom i kanabisom od raka
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Alternativne metode
Re: Liječili sina soda bikarbonom i kanabisom od raka
tako je. marihuana liči samo dosadu.
aben- Posts : 35490
2014-04-16
ae...i menineoliberalni_placenik wrote:naravno da sam fan "službene medicine" jer dokazano jest da kemoterapija i ostale stvari ipak pomažu. isto tako postotak uspješnosti je ipak veći danas nego prije 20godina.
što se tiče te alternativne medicine, naravno alternativna + službena tko hoće.. od alternativne medicine mi se onako najbolje čini valjda ta trava kanabis.. naravno službena +malo alternativne (pa makar i placebo pomogao)
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
ako nekim ljudima pomogne nakon kemoterapije zapaliti joint, why not. to mi je čak i jedna osoba potvrdila a čitam komentare da to ljudima pomaže.. što se tiče te sode i tog sranja, ima li itko da zna ikoga da je ikome ikada ta jebena soda pomogla.. nema.. to je mid koji je Zrinka K i ostala ekipa raširila
Guest- Guest
neoliberalni_placenik wrote:ako nekim ljudima pomogne nakon kemoterapije zapaliti joint, why not. to mi je čak i jedna osoba potvrdila a čitam komentare da to ljudima pomaže.. što se tiče te sode i tog sranja, ima li itko da zna ikoga da je ikome ikada ta jebena soda pomogla.. nema.. to je mid koji je Zrinka K i ostala ekipa raširila
Pušenjem se uništavaju molekule koje bi mogle pomoći. Eventualno mogu pomoći ulja. Hladno prešana.
P.S. Pušenje može pomoć u suzbijanju mučnine poslje kemo, ako nije rak pluća ili vam se jednostavno gadi marica kao meni
dobro čuo sam za ulja da pomažu(naravno i dalje je klasična medicina no1 + pomoć ovoga) .. znam par ljudi koji su liječili lakše probleme tim uljima.. nije valjda za džabe da se to legalizira svugdje i uvodi u medicinu..
ali kao dobra pomoć, ali da ćete uljima i sodom liječiti rakove nevirujem
Guest- Guest
Po meni je bit da se ljude ubjedjuje u sasvim neprovjerene i cesto idiotske stvari. Naslov u novinama "Dugo cuvana tajna, doktori kriju da soda bikarbona lijeci rak". Niti manje niti vise???Zatim svakodnevno iskopavanje neke biljke koju su koristile Inke, Kinezi i pizde materine protiv svih bolesti, te kako prokleta farmaceutska industrija to taji??. Dakle, kod Inki je prosjecni zivotni vijek bio 38 godina. Kod Kineza par dulje. Poanta je da se neki rezultat moze postici preko noci. Ne treba rad, vec biti snalazljiv ili sto.Tako se prodaju revolucionarni patenti iz garaza i sto cuda. Ta su vremena prosla. Timovi i timovi obrazovanih i obucenih ljudi mukotrpno rade na novim stvarima sa zadnjom tehnologijom. Rezultati su primjetni ali da mi hocemo brze , hocemo. Moze li ?? Koliko love toliko muzike ili kako je ono islo....
2014-04-14
neoliberalni_placenik wrote:dobro čuo sam za ulja da pomažu(naravno i dalje je klasična medicina no1 + pomoć ovoga) .. znam par ljudi koji su liječili lakše probleme tim uljima.. nije valjda za džabe da se to legalizira svugdje i uvodi u medicinu..
Rak je toliko komplocirana bolest da bez sekvencioniranja genoma bolesnok čovjeka, ne može se pričati o ljeku. Kao npr. Steve Jobs, 10 godina je duže živio za isto toliko milijuna $. Treba spomenuti da je ta terapija u povojima, s jedne strane zahvaljujući takvoj cijeni.
CDC spoj u marici napada strana tkiva, npr. Kronični osipo se odlično tretiraju i uljem od konoplje.
Gledao dokumentarac gdje sveucilisni profesor i (nisam siguran dobitnik Nobela) prica svoju tragediju i borbu sa bolescu sina od 12-13 godina. Prica da je mali pusio marihuanu nakon terapija i da mu je to pomagalo i u smanjenju boli ali popravljanju raspolizenja i apetita. Na zalost , sin mu je umro.
2014-04-14
asilovski wrote:Ne znam to više ide ako uspije onda je ona spasila a ako nije onda je neizlječiv, a i obratno, po meni količina novca je proporcionalna uspjehu i preživljavanju...jasambrend wrote:Mog oca je kemoterapija spasila
Moš mislit...taman je bez posla bio ostao...nema pravila, ali najgore je sve prepustiti slučaju i bez adekvatne skrbi...
darth_vader-
2014-04-17
abraham wrote:Gledao dokumentarac gdje sveucilisni profesor i (nisam siguran dobitnik Nobela) prica svoju tragediju i borbu sa bolescu sina od 12-13 godina. Prica da je mali pusio marihuanu nakon terapija i da mu je to pomagalo i u smanjenju boli ali popravljanju raspolizenja i apetita. Na zalost , sin mu je umro.
Šta ga pregazio autobus...........aj, bitno da je on živ a sinova će biti još.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
debotoijusto wrote:soda b. je dobra za ocistit bizuteriju i odlicna za zelucane tegobe i jos pregrst sitnica...ako netko misli da lijeci i rak to je njegovo pravo kao sto je pravo nekih sekti da ne primaju tudju krv i to nitko ne proziva kazneno...trava je dobra za hedonizam i bezbroj gospodarstveno znacajnih stavki , u kombinaciji vjerovanja da lijeci zasigurno pomaze
evo da se u nečem s tobom slažem... s tim da mislim da trava ipak ne pomaže osim što se osjećaš bolje...
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Seronja je tu!
crvenkasti-
2014-04-17
Soda je dobra za gašenje požara,ali među nogama ne,tu pomaže kita....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kanabis ubija stanice raka!
» Oliver Dragojevic boluje od raka?!
» Od korone je u Hrvatskoj umrlo 203 ljudi, a od raka 6 tisuća
» Nagrada za otkriće u liječenju raka u rukama Hrvatice
» Otkrivena molekula koja sprječava starenje i pojavu raka
» Oliver Dragojevic boluje od raka?!
» Od korone je u Hrvatskoj umrlo 203 ljudi, a od raka 6 tisuća
» Nagrada za otkriće u liječenju raka u rukama Hrvatice