ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Liječili sina soda bikarbonom i kanabisom od raka

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Alternativne metode

Liječili sina soda bikarbonom i kanabisom od raka - Page 3 Vote_lcap67%Liječili sina soda bikarbonom i kanabisom od raka - Page 3 Vote_rcap 67% 
[ 4 ]
Liječili sina soda bikarbonom i kanabisom od raka - Page 3 Vote_lcap33%Liječili sina soda bikarbonom i kanabisom od raka - Page 3 Vote_rcap 33% 
[ 2 ]

Total Votes : 6

Poll closed

Liječili sina soda bikarbonom i kanabisom od raka - Page 3 Empty Re: Liječili sina soda bikarbonom i kanabisom od raka

Post by dijagram Thu 10 Sep - 14:25

maggie13 wrote:
dijagram wrote:
maggie13 wrote:Ne kaze se zaludu "ono si sto jedes"..hrana je ugoda,zacini su dodatak,ali su od davnih dana poznata njihova nutritivna,ljekovita i ostala svojstva.
Ok, onda ljudi,....sto vise kavurine, to najvise trosim  i nikad vidio doktora:)
ne pijem kavu..;)
Sve je to individualno..ja sam cavopija..
I, nikad bila u bolnici?

dijagram

2015-08-09

Back to top Go down

Liječili sina soda bikarbonom i kanabisom od raka - Page 3 Empty Re: Liječili sina soda bikarbonom i kanabisom od raka

Post by Guest Thu 10 Sep - 14:27

Eva wrote:Hrana je otrov i treba jest kaj manje

Ono što se podrazumijeva pod hranom, nije otrovno.
No zrak koji udišemo, tj. kisik u njemu je jedna od najotrovnijih tvari u prirodi. A eto mi bez tog otrova ne možemo živjeti duže od par minuta.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by L'âme Thu 10 Sep - 14:27

Ne,nikad..nemoj me sad urec :D

L'âme

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Thu 10 Sep - 14:28

svaka hrana napose proizvodi toksicni otpad,za jetra je ta sto ga prociscava,svi tokisini mogu za tjedan dana ubiti osobu,ako jetra izgubi svoju funkciju...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram Thu 10 Sep - 14:29

maggie13 wrote:Ne,nikad..nemoj me sad urec :D
dobro al ti si jos mlada djevojcica, kad dodjes u moje godine i ako budes i tada lijepa i zgodna kao ja e onda je to ...to:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by v_vlado Thu 10 Sep - 14:30

Ja proizvodim hranu za prodaju i zanima me samo profit i ono što ja prodajem je mila majka za voće i povrče iz centara....
v_vlado
v_vlado

2015-07-28

Back to top Go down

Post by Guest Thu 10 Sep - 14:30

ostrakon wrote:

No zrak koji udišemo, tj. kisik u njemu je jedna od najotrovnijih tvari u prirodi. A eto mi bez tog otrova ne možemo živjeti duže od par minuta.
Jedi malo i pij puno vode. Ovo bi se i Gumi dopalo djelomično
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 10 Sep - 14:31

v_vlado wrote:Ja proizvodim hranu za prodaju i zanima me samo profit i ono što ja prodajem je mila majka za voće i povrče iz centara....
eto na..zdilaj se sa Evvom.. jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by L'âme Thu 10 Sep - 14:31

dijagram wrote:
dobro al ti si jos mlada djevojcica, kad dodjes u moje godine i ako budes i tada lijepa i zgodna kao ja e onda je to ...to:)
he he,bit cu..to je takva genetika:D gibam,uzivajte..;)

L'âme

2014-04-11

Back to top Go down

Post by dijagram Thu 10 Sep - 14:32

maggie13 wrote:
dijagram wrote:
he he,bit cu..to je takva genetika:D gibam,uzivajte..;)
genetika,to mi nije palo na pamet, more bit,...more
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest Thu 10 Sep - 14:34

bogomdani wrote:svaka hrana napose proizvodi toksicni otpad
hrana nije živa, tako da ne proizvodi ništa, kao što ni kamen ne proizvodi ništa
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 10 Sep - 14:35

ostrakon wrote:
hrana nije živa, tako da ne proizvodi ništa, kao što ni kamen ne proizvodi ništa
e sad si stvarno izvalio... king govorimo o toksinima bioloskog podrijetla..kamen je naravno anorganska tvar..nije ziva..e bas me nasmija.. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 10 Sep - 14:39

Eva wrote:
ostrakon wrote:
Jedi malo i pij puno vode. Ovo bi se i Gumi dopalo djelomično

Kakvi su ti to imbecilni savjeti?
Ako ja dnevno trošim 3000 kalorija, na koji način će mi pomoći to što jedem malo i unosim manje od tih potrošenih 3000?
Rezultat će samo biti takav da ću se osjećati užasno umorno, a tijelo će mi početi razgrađivati višemasne kiseline iz mozga i proteine iz mišića.

Koji je tvoj sljedeći savjet, da odem i bacim se pod vlak, jer je to po tvom mišljenju jako mudro?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 10 Sep - 14:39

pirat
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 10 Sep - 14:44

bogomdani wrote:
ostrakon wrote:
govorimo o toksinima bioloskog podrijetla..kamen je naravno anorganska tvar..nije ziva..e bas me nasmija.. :)
u onome što se smatra hranom nema toksina, ako misliš jesti neke otrovne biljke, otrovne gljive, zmijski otrov ili što već, onda to nije hrana
hrana koju jedeš nije ništa više živa od kamena koji leži na ulici, nafta je organska pa nije živa, plastika isto tako, to ti je metafora da lakše razumiješ

toksine u hrani dobiješ ako se hranom raspolaže u nehigijenskim uvjetima, pa ju zaraziš bakterijema ili gljivicama, e onda ti mikroorganizmi u hranu ispuste toksine i uzrokuju trovanje
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit Thu 10 Sep - 14:49

Baš mi je umro poznanik od leukemije i to drugi u godinu dana, oba dvojca su išli na kemoterapiju i jedino što mogu reći da su zadnje mjsece svojeg života proveli u patnji i bolovima...
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Thu 10 Sep - 14:56

asilovski wrote:jedino što mogu reći da su zadnje mjsece svojeg života proveli u patnji i bolovima...
Tako bi se osećali i bez kemoterapije. Za neke neizlječive slučajeve ne bi bilo loše imati opciju eutanazije.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit Thu 10 Sep - 15:03

ostrakon wrote:
asilovski wrote:jedino što mogu reći da su zadnje mjsece svojeg života proveli u patnji i bolovima...
Tako bi se osećali i bez kemoterapije. Za neke neizlječive slučajeve ne bi bilo loše imati opciju eutanazije.
Ne bi, moja sestra i mater su išli na kemoterpaiju, nuspojave su strašne od mučnine, nesnica, bolovovi, teške depresije, malksalosti, gubitak teka, iscprljenost i sve to traje mjesecima a u nekim slučajevima godinama...u biti bolje da su se proveli zajebavali uzeli zaltni šut ili morfij i umrli bez patnje zadovoljni a ne ovo bez iakvog smisla
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Thu 10 Sep - 15:35

asilovski wrote:t i sve to traje mjesecima a u nekim slučajevima godinama
imaš vrste raka koje nisu izlječive, onda je svrha kemoterapije usporavanje rasta tumora kako bi se kupilo nešto vremena

tako da ovisi tko što ima, i u kojem je stadiju tumor, koliko je metastazirao... kad ga se dijagnosticira

npr. ako im je dijagnosticiran IBC u stadiju IV, onda tu više nema puno pomoći

no bez kemoterapije bolest nije ništa manje bolna i neugodna
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader Thu 10 Sep - 15:38

Mog oca je kemoterapija spasila i evo hvala Bogu, već je 20 godina živ nakon karcinoma otkrivenog u zadnji mogući trenutak dok se mogao još operirati...je, mučno je i gledao sam godinu dana kako se muči i kako mu se imunitet doslovce raspada...međutim uspio je i više  mu se simptomi nikad nisu vratili...liječničke prognoze i nisu baš bile blistave, ali eto konvencionalna medicina plus to što nije klonuo duhom su pomogli...naravno da ima nekih prirodnih preparata koji mogu pomoći čisto da organizam lakše povrati razoreni imunitet zbog učinka kemoterapije, ali samo baziranje borbe na tome i odustajanje od konvekcionalne medicine je čista ludost...pogotovo kad se radi o djetetu...ako ništa drugo mogao je dobiti lijekove za ublažavanje bolova i kvalitetniju skrb u zadnjim trenucima...pretužna priča...

Last edited by jasambrend on Thu 10 Sep - 15:39; edited 1 time in total (Reason for editing : l)
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by L'âme Thu 10 Sep - 15:41

Slazem se , JSB:)

L'âme

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics