Liječili sina soda bikarbonom i kanabisom od raka
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Alternativne metode
Re: Liječili sina soda bikarbonom i kanabisom od raka
I, nikad bila u bolnici?maggie13 wrote:ne pijem kavu..;)dijagram wrote:Ok, onda ljudi,....sto vise kavurine, to najvise trosim i nikad vidio doktora:)maggie13 wrote:Ne kaze se zaludu "ono si sto jedes"..hrana je ugoda,zacini su dodatak,ali su od davnih dana poznata njihova nutritivna,ljekovita i ostala svojstva.
Sve je to individualno..ja sam cavopija..
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Eva wrote:Hrana je otrov i treba jest kaj manje
Ono što se podrazumijeva pod hranom, nije otrovno.
No zrak koji udišemo, tj. kisik u njemu je jedna od najotrovnijih tvari u prirodi. A eto mi bez tog otrova ne možemo živjeti duže od par minuta.
Guest- Guest
Ne,nikad..nemoj me sad urec :D
2014-04-11
svaka hrana napose proizvodi toksicni otpad,za jetra je ta sto ga prociscava,svi tokisini mogu za tjedan dana ubiti osobu,ako jetra izgubi svoju funkciju...
Guest- Guest
dobro al ti si jos mlada djevojcica, kad dodjes u moje godine i ako budes i tada lijepa i zgodna kao ja e onda je to ...to:)maggie13 wrote:Ne,nikad..nemoj me sad urec :D
dijagram-
2015-08-09
Ja proizvodim hranu za prodaju i zanima me samo profit i ono što ja prodajem je mila majka za voće i povrče iz centara....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Jedi malo i pij puno vode. Ovo bi se i Gumi dopalo djelomičnoostrakon wrote:Eva wrote:Hrana je otrov i treba jest kaj manje
Ono što se podrazumijeva pod hranom, nije otrovno.
No zrak koji udišemo, tj. kisik u njemu je jedna od najotrovnijih tvari u prirodi. A eto mi bez tog otrova ne možemo živjeti duže od par minuta.
Guest- Guest
eto na..zdilaj se sa Evvom..v_vlado wrote:Ja proizvodim hranu za prodaju i zanima me samo profit i ono što ja prodajem je mila majka za voće i povrče iz centara....
Guest- Guest
he he,bit cu..to je takva genetika:D gibam,uzivajte..;)dijagram wrote:dobro al ti si jos mlada djevojcica, kad dodjes u moje godine i ako budes i tada lijepa i zgodna kao ja e onda je to ...to:)maggie13 wrote:Ne,nikad..nemoj me sad urec :D
2014-04-11
genetika,to mi nije palo na pamet, more bit,...moremaggie13 wrote:he he,bit cu..to je takva genetika:D gibam,uzivajte..;)dijagram wrote:dobro al ti si jos mlada djevojcica, kad dodjes u moje godine i ako budes i tada lijepa i zgodna kao ja e onda je to ...to:)maggie13 wrote:Ne,nikad..nemoj me sad urec :D
dijagram-
2015-08-09
hrana nije živa, tako da ne proizvodi ništa, kao što ni kamen ne proizvodi ništabogomdani wrote:svaka hrana napose proizvodi toksicni otpad
Guest- Guest
e sad si stvarno izvalio... govorimo o toksinima bioloskog podrijetla..kamen je naravno anorganska tvar..nije ziva..e bas me nasmija..ostrakon wrote:hrana nije živa, tako da ne proizvodi ništa, kao što ni kamen ne proizvodi ništabogomdani wrote:svaka hrana napose proizvodi toksicni otpad
Guest- Guest
Eva wrote:Jedi malo i pij puno vode. Ovo bi se i Gumi dopalo djelomičnoostrakon wrote:Ono što se podrazumijeva pod hranom, nije otrovno.Eva wrote:Hrana je otrov i treba jest kaj manje
Kakvi su ti to imbecilni savjeti?
Ako ja dnevno trošim 3000 kalorija, na koji način će mi pomoći to što jedem malo i unosim manje od tih potrošenih 3000?
Rezultat će samo biti takav da ću se osjećati užasno umorno, a tijelo će mi početi razgrađivati višemasne kiseline iz mozga i proteine iz mišića.
Koji je tvoj sljedeći savjet, da odem i bacim se pod vlak, jer je to po tvom mišljenju jako mudro?
Guest- Guest
u onome što se smatra hranom nema toksina, ako misliš jesti neke otrovne biljke, otrovne gljive, zmijski otrov ili što već, onda to nije hranabogomdani wrote:govorimo o toksinima bioloskog podrijetla..kamen je naravno anorganska tvar..nije ziva..e bas me nasmija..ostrakon wrote:hrana nije živa, tako da ne proizvodi ništa, kao što ni kamen ne proizvodi ništabogomdani wrote:svaka hrana napose proizvodi toksicni otpad
hrana koju jedeš nije ništa više živa od kamena koji leži na ulici, nafta je organska pa nije živa, plastika isto tako, to ti je metafora da lakše razumiješ
toksine u hrani dobiješ ako se hranom raspolaže u nehigijenskim uvjetima, pa ju zaraziš bakterijema ili gljivicama, e onda ti mikroorganizmi u hranu ispuste toksine i uzrokuju trovanje
Guest- Guest
Baš mi je umro poznanik od leukemije i to drugi u godinu dana, oba dvojca su išli na kemoterapiju i jedino što mogu reći da su zadnje mjsece svojeg života proveli u patnji i bolovima...
Kermit-
2014-04-17
Tako bi se osećali i bez kemoterapije. Za neke neizlječive slučajeve ne bi bilo loše imati opciju eutanazije.asilovski wrote:jedino što mogu reći da su zadnje mjsece svojeg života proveli u patnji i bolovima...
Guest- Guest
Ne bi, moja sestra i mater su išli na kemoterpaiju, nuspojave su strašne od mučnine, nesnica, bolovovi, teške depresije, malksalosti, gubitak teka, iscprljenost i sve to traje mjesecima a u nekim slučajevima godinama...u biti bolje da su se proveli zajebavali uzeli zaltni šut ili morfij i umrli bez patnje zadovoljni a ne ovo bez iakvog smislaostrakon wrote:Tako bi se osećali i bez kemoterapije. Za neke neizlječive slučajeve ne bi bilo loše imati opciju eutanazije.asilovski wrote:jedino što mogu reći da su zadnje mjsece svojeg života proveli u patnji i bolovima...
Kermit-
2014-04-17
imaš vrste raka koje nisu izlječive, onda je svrha kemoterapije usporavanje rasta tumora kako bi se kupilo nešto vremenaasilovski wrote:t i sve to traje mjesecima a u nekim slučajevima godinama
tako da ovisi tko što ima, i u kojem je stadiju tumor, koliko je metastazirao... kad ga se dijagnosticira
npr. ako im je dijagnosticiran IBC u stadiju IV, onda tu više nema puno pomoći
no bez kemoterapije bolest nije ništa manje bolna i neugodna
Guest- Guest
Mog oca je kemoterapija spasila i evo hvala Bogu, već je 20 godina živ nakon karcinoma otkrivenog u zadnji mogući trenutak dok se mogao još operirati...je, mučno je i gledao sam godinu dana kako se muči i kako mu se imunitet doslovce raspada...međutim uspio je i više mu se simptomi nikad nisu vratili...liječničke prognoze i nisu baš bile blistave, ali eto konvencionalna medicina plus to što nije klonuo duhom su pomogli...naravno da ima nekih prirodnih preparata koji mogu pomoći čisto da organizam lakše povrati razoreni imunitet zbog učinka kemoterapije, ali samo baziranje borbe na tome i odustajanje od konvekcionalne medicine je čista ludost...pogotovo kad se radi o djetetu...ako ništa drugo mogao je dobiti lijekove za ublažavanje bolova i kvalitetniju skrb u zadnjim trenucima...pretužna priča...
Last edited by jasambrend on Thu 10 Sep - 15:39; edited 1 time in total (Reason for editing : l)
darth_vader-
2014-04-17
Slazem se , JSB:)
2014-04-11
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kanabis ubija stanice raka!
» Oliver Dragojevic boluje od raka?!
» Od korone je u Hrvatskoj umrlo 203 ljudi, a od raka 6 tisuća
» Nagrada za otkriće u liječenju raka u rukama Hrvatice
» Otkrivena molekula koja sprječava starenje i pojavu raka