METAL (lica) 4ever
ex-iskon-pleme :: Kultura :: ★ Glazba ★
Page 1 of 22
Page 1 of 22 • 1, 2, 3 ... 11 ... 22
immortal-
2014-04-16
Re: METAL (lica) 4ever
Da i ne znam tko si. Nisi se predstavio na temi namjenjenoj za to.Sad sam išla gledati i nema te tamo.Ragnarok wrote:OH!, metaljika tvoj dobar drugar
immortal-
2014-04-16
jebote mortalica ti si ko krpelj, na svakom bozjem pdfu lijepis nebulozne postove
iron_gun- Posts : 78
2014-04-16
metal-joint,meni je najsmješniji ovaj podnaslov;"volim stavljat hrpu metal postova.." a na drugoj temi metat pop šlager pjesme,to mi je koda neko obožava rozgu i slayer u isto vrijeme,nepojmljivo..
jack_reacher-
2014-04-14
mortal-joint wrote:Da i ne znam tko si. Nisi se predstavio na temi namjenjenoj za to.Sad sam išla gledati i nema te tamo.Ragnarok wrote:OH!, metaljika tvoj dobar drugar
Oh pardon, nisam znao da se tribam stavit na popis da pišem na forumu.
Ali evo ime mi je Mario, trenutno studiram u Zagarebu...jel triba još nešto? Prezime? Ime oca majke?
METALJIKAAAAAAAAA
Ragnarok- Posts : 283
2014-04-15
earl_hickey wrote:metal-joint,meni je najsmješniji ovaj podnaslov;"volim stavljat hrpu metal postova.." a na drugoj temi metat pop šlager pjesme,to mi je koda neko obožava rozgu i slayer u isto vrijeme,nepojmljivo..
zenska samo voli ljepiti spotove, nebitno o zanru
iron_gun- Posts : 78
2014-04-16
mogu slušati sve i slušam sve osim turbo folkaearl_hickey wrote:metal-joint,meni je najsmješniji ovaj podnaslov;"volim stavljat hrpu metal postova.." a na drugoj temi metat pop šlager pjesme,to mi je koda neko obožava rozgu i slayer u isto vrijeme,nepojmljivo..
što kad slušam ovisi kako sam raspoložena
Rozgu ne volim kao ni još dosta drugih
što slušam od pojedinog žanra pretežno se vidi na ovim videima jer skoro nikad ne stavim nešto što mi nije ugodno za uho
osim ako ne stavim nešto iz zafrkancije
slušanje raznovrsne glazbe mi je daleko prihvatljivije od muškaraca koji se kao zadnje babe poruguju ženama i to ovako javno bez imalo srama što im se vidi manjak karaktera
immortal-
2014-04-16
heh, lijepo si počeo...Ragnarok wrote:mortal-joint wrote:Da i ne znam tko si. Nisi se predstavio na temi namjenjenoj za to.Sad sam išla gledati i nema te tamo.Ragnarok wrote:OH!, metaljika tvoj dobar drugar
Oh pardon, nisam znao da se tribam stavit na popis da pišem na forumu.
Ali evo ime mi je Mario, trenutno studiram u Zagarebu...jel triba još nešto? Prezime? Ime oca majke?
METALJIKAAAAAAAAA
ne bi smetalo da nisi stao
immortal-
2014-04-16
nisi skupio ni deset poštenih postova a već si počeo vrijeđatiiron_gun wrote:jebote mortalica ti si ko krpelj, na svakom bozjem pdfu lijepis nebulozne postove
pogledaj si samo reputaciju- nula
pih,...svi imate lošiju reputaciju od mene
meni je totenkopf digao reputaciju hahahaha
MOLIM NE SPAMAJTE
Last edited by mortal-joint on 24/4/2014, 21:22; edited 1 time in total
immortal-
2014-04-16
Page 1 of 22 • 1, 2, 3 ... 11 ... 22
Similar topics
» NU METAL IS NOT DEAD
» Lica monstruoznih ubojica....
» ....moramo ih izbrisati s lica zemlje
» Hasanbegović poklopio Beljaka:Beljak sa 'sto lica'!
» Bavarska uvodi zabranu prekrivanja lica velom
» Lica monstruoznih ubojica....
» ....moramo ih izbrisati s lica zemlje
» Hasanbegović poklopio Beljaka:Beljak sa 'sto lica'!
» Bavarska uvodi zabranu prekrivanja lica velom
ex-iskon-pleme :: Kultura :: ★ Glazba ★
Page 1 of 22