Vučić o "velikoj Albaniji"
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Vučić o "velikoj Albaniji"
Roy_Bean wrote:nekoliko stotina tisuća...
zeleli bi vi i toliko, jbg-krv nije voda...
Guest- Guest
Fina vam je ta srpska propaganda izašla iz SANU : ovi su glumili žrtve dakle to je gluma dakle to se nije desilo.
U prevodu četnicka shranja tipa granatiranja civilnog grada kao šta je Sarajevo se nije desilo tj mi to nismo napravili jer oni glume žrtve.
E pa ako u to vjeruješ onda da Bog da ti potomci iducih pet pokoljenja glumili žrtve na isti nacin kao šta su i oni.
KRAJ PRICE.
U prevodu četnicka shranja tipa granatiranja civilnog grada kao šta je Sarajevo se nije desilo tj mi to nismo napravili jer oni glume žrtve.
E pa ako u to vjeruješ onda da Bog da ti potomci iducih pet pokoljenja glumili žrtve na isti nacin kao šta su i oni.
KRAJ PRICE.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Fina vam je ta srpska propaganda izašla iz SANU : ovi su glumili žrtve dakle to je gluma dakle to se nije desilo.
KRAJ PRICE.
teraj se u kurac...
Guest- Guest
Ja sam ostavio slobodu da oni koji u to nevjeruju im se nece desit.Prele wrote:RayMabus wrote:Fina vam je ta srpska propaganda izašla iz SANU : ovi su glumili žrtve dakle to je gluma dakle to se nije desilo.
KRAJ PRICE.
teraj se u kurac...
Lucifer pobrano bira ....pogodit ce samo one koji misle da su ti glumili žrtve.
2014-04-11
Prele wrote:Roy_Bean wrote:nekoliko stotina tisuća...
zeleli bi vi i toliko, jbg-krv nije voda...
ne moraš mi govoriti vi...
ja osobno ne bi želio ništa, a za srblje ne znam kad će početi razmišljati svojom glavom, a ne ponavljati davno naučene floskule...
RayMabus wrote:Fina vam je ta srpska propaganda izašla iz SANU : ovi su glumili žrtve dakle to je gluma dakle to se nije desilo.
KRAJ PRICE.
pa i u dubrovniku smo gume palili...
Roy_Bean wrote:RayMabus wrote:Fina vam je ta srpska propaganda izašla iz SANU : ovi su glumili žrtve dakle to je gluma dakle to se nije desilo.
KRAJ PRICE.
za djubrovnik se zali vasem prijatelju i bratu milu djukanovicu...
Guest- Guest
Nece nikad , zato šta SPC jednostavno želi proširit svoj teriorij ...to ti je i je velika Srbija.Roy_Bean wrote: a za srblje ne znam kad će početi razmišljati svojom glavom, a ne ponavljati davno naučene floskule...
2014-04-11
RayMabus wrote:Nece nikad , zato šta SPC jednostavno želi proširit svoj teriorij ...to ti je i je velika Srbija.Roy_Bean wrote: a za srblje ne znam kad će početi razmišljati svojom glavom, a ne ponavljati davno naučene floskule...
SPC ima svoju teritoriju bez obzira na nacionalnost i drzavnost njenih parohija, eparhija i mitropolija.
Guest- Guest
Prele wrote:Roy_Bean wrote:RayMabus wrote:Fina vam je ta srpska propaganda izašla iz SANU : ovi su glumili žrtve dakle to je gluma dakle to se nije desilo.
KRAJ PRICE.
stoko nekulturna...
Ja bih je izbacija iz Hr i uzeja joj sve nekretnine.Prele wrote:RayMabus wrote:Nece nikad , zato šta SPC jednostavno želi proširit svoj teriorij ...to ti je i je velika Srbija.Roy_Bean wrote: a za srblje ne znam kad će početi razmišljati svojom glavom, a ne ponavljati davno naučene floskule...
SPC ima svoju teritoriju bez obzira na nacionalnost i drzavnost njenih parohija, eparhija i mitropolija.
2014-04-11
SPC nije kršcanska crkva nego obicna sotonska sekta.....sveci nekakvi ubojice , silovatleji , pedofili.
To treba izopcit iz kršcanske zajednice.
To treba izopcit iz kršcanske zajednice.
2014-04-11
Roy_Bean wrote:Prele wrote:Roy_Bean wrote:RayMabus wrote:Fina vam je ta srpska propaganda izašla iz SANU : ovi su glumili žrtve dakle to je gluma dakle to se nije desilo.
KRAJ PRICE.
stoko nekulturna...
buci, buci, bu...
Guest- Guest
RayMabus wrote:Ja bih je izbacija iz Hr i uzeja joj sve nekretnine.Prele wrote:RayMabus wrote:Nece nikad , zato šta SPC jednostavno želi proširit svoj teriorij ...to ti je i je velika Srbija.Roy_Bean wrote: a za srblje ne znam kad će početi razmišljati svojom glavom, a ne ponavljati davno naučene floskule...
tako je ustaso mali, pavelic na tebe ponosno gleda iz pakla-dok ceka svoj red na raznju...
Guest- Guest
Ja sam i gori od Pavelića ...Pavelić je bija glup ko kuaz ...ja sam malo inteligentniji ...treba vas izopcit iz kršcanske zajednice.Prele wrote:RayMabus wrote:Ja bih je izbacija iz Hr i uzeja joj sve nekretnine.Prele wrote:RayMabus wrote:Nece nikad , zato šta SPC jednostavno želi proširit svoj teriorij ...to ti je i je velika Srbija.Roy_Bean wrote: a za srblje ne znam kad će početi razmišljati svojom glavom, a ne ponavljati davno naučene floskule...
tako je ustaso mali, pavelic na tebe ponosno gleda iz pakla-dok ceka svoj red na raznju...
Vi ste sotonisticka sekta a ne kršcanska crkva.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ja sam i gori od Pavelića ...Pavelić je bija glup ko kuaz ...ja sam malo inteligentniji ...treba vas izopcit iz kršcanske zajednice.Prele wrote:RayMabus wrote:Ja bih je izbacija iz Hr i uzeja joj sve nekretnine.Prele wrote:RayMabus wrote:
Nece nikad , zato šta SPC jednostavno želi proširit svoj teriorij ...to ti je i je velika Srbija.
Vi ste sotonisticka sekta a ne kršcanska crkva.
zamisli kada ti sektas kaze da si sekta...
show program.
Guest- Guest
Ta naša ljubav i naklonost prema Turcima, Šiptarima i islamistima ima vjekovnu podlogu i tradiciju.
Počelo je još kad je propalo zapadno rimsko carstvo, a Bizant nastavio cvjetati.
Turci nisu sami osvojili pola Europe. Prethodno su zapadni križari u brojnim pohodima pljačkali i uništavali Bizantske gradove.
Vrata Turcima i islamistima su otvorena kada su 1204. katolički križari opljačkali i spali Konstatinopolis i pobili pola stanovnika.
Počelo je još kad je propalo zapadno rimsko carstvo, a Bizant nastavio cvjetati.
Turci nisu sami osvojili pola Europe. Prethodno su zapadni križari u brojnim pohodima pljačkali i uništavali Bizantske gradove.
Vrata Turcima i islamistima su otvorena kada su 1204. katolički križari opljačkali i spali Konstatinopolis i pobili pola stanovnika.
crvenkasti-
2014-04-17
braćala, prestani ljudima imputirati da su ustaše samo zato jer ne povlađuju srpskim lažima...prvi sljedeći put i ideš na hlađenje...
Roy_Bean wrote:braćala, prestani ljudima imputirati da su ustaše samo zato jer ne povlađuju srpskim lažima...prvi sljedeći put i ideš na hlađenje...
kada vec govoris o imputiranju:
1. stvar-prestani vredjati forumase ili skini ovlascenje admina pa slobodno udji u ,,fajt''
2. stvar-kada vec govoris o imputiranju o ustasama, skreni paznju drugima da SPC i ostale verske zajednice ne nazivaju sektama i ne zazivaju njihovo ukidanje, jer ovde niko RKC nije nazivao pedofilsko-ustaskom sektom.
3. stvar-ti znas koliko mi vriste jaja zbog banova...
Last edited by Prele on 26/4/2017, 10:52; edited 1 time in total
Guest- Guest
ne,
oni su ustase jer im je nesto nalik mozgu u dupetu,
a glava im sluzi da bi lajali, ko psi !
oni su ustase jer im je nesto nalik mozgu u dupetu,
a glava im sluzi da bi lajali, ko psi !
Guest- Guest
crvenkasti wrote:Ta naša ljubav i naklonost prema Turcima, Šiptarima i islamistima ima vjekovnu podlogu i tradiciju.
kakvo zadovljstvo, ljubav i postovanje na ovoj slici.
Guest- Guest
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» "Vaša ideja o "Velikoj Albaniji" je veliko sra*e": Dačić odgovorio Rami
» Tko o cemu velikosrbin i 'mirotvorac'Vulin o Velikoj Albaniji i Trecem balkanskom ratu
» Opozicija pravi vladu u Makedoniji, GRUEVSKI PADA i grmi: Ovo je korak ka VELIKOJ ALBANIJI
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» Letovanje u Albaniji
» Tko o cemu velikosrbin i 'mirotvorac'Vulin o Velikoj Albaniji i Trecem balkanskom ratu
» Opozicija pravi vladu u Makedoniji, GRUEVSKI PADA i grmi: Ovo je korak ka VELIKOJ ALBANIJI
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» Letovanje u Albaniji
Page 4 of 6