Vučić o "velikoj Albaniji"
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Vučić o "velikoj Albaniji"
...jebote koja paranoja kod srbije i vucica.....spijunske misije...spijuni ovo ono
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
orao zove supapizzon wrote:cim su turci bliski sa hrvatima,
znaci crveno, varkaj se !
2015-09-08
Turska, samo tenkre sa njima moze imati nesto, bilo da gleda TV splacine ili da ide na more.
Usput, masa Turaka dolazi u BGD na provod, dok ni lokalnih curki ne fali.
Glupih ljudi ocigledno ne fali.
Usput, masa Turaka dolazi u BGD na provod, dok ni lokalnih curki ne fali.
Glupih ljudi ocigledno ne fali.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Usput i onaj Putin, prodaje S400 Turcima a ovi NATO, juce im srusili avion i nikad ne znas kome se priklanjaju.
Nama jos nista nisu poslali.
'.bes i te Ruse.
'.bes i te Ruse.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
pa da dje zapeli migovi? ...trebali su stici polovicom treceg mjeseca..pa nisu..pa rekli kad vucic postane predsjednik odmah nakon izbora..pa nista...pa kad zvezda udje u ligu prvaka...Serbinho-3 wrote:Usput i onaj Putin, prodaje S400 Turcima a ovi NATO, juce im srusili avion i nikad ne znas kome se priklanjaju.
'.bes i te Ruse.
2015-09-08
Ne bavi se Putin s vama, ima drugih problema koji su mu krucijalni.Serbinho-3 wrote:Usput i onaj Putin, prodaje S400 Turcima a ovi NATO, juce im srusili avion i nikad ne znas kome se priklanjaju.
'.bes i te Ruse.
Glupo je misliti da bi neki treći svjetski, ili neka veća svjetska gužva, vratio Srbima Kosovo, ili SK...
To mi je nešto najgluplje što mogu pročitati u srpskim medijima. Nema ništa od toga, Kosovo je za vas izgubljeno.
Izgubila ga je vaša glupa politika, a ni ova današnja nije baš nešto...
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
vuksadinare wrote:pa da dje zapeli migovi? ...trebali su stici polovicom treceg mjeseca..pa nisu..pa rekli kad vucic postane predsjednik odmah nakon izbora..pa nista...pa kad zvezda udje u ligu prvaka...
Kad prosečna plata bude 500 evra...
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:pa da dje zapeli migovi? ...trebali su stici polovicom treceg mjeseca..pa nisu..pa rekli kad vucic postane predsjednik odmah nakon izbora..pa nista...pa kad zvezda udje u ligu prvaka...
reko psiho da za 8 meseci počinje bolji život...
Guest- Guest
Koliko se zna kroz povijest jedino su sa vama bili toliko bliski da ste čak i kršćane klali samo da im se umilite. Ajde knjigu u ruke i nauči nešto tupane.pizzon wrote:cim su turci bliski sa hrvatima,
znaci crveno, varkaj se !
Guest- Guest
Pizzon jel ti mene stvarno zahebavaš ili šta ?pizzon wrote:RayMabus wrote:A šta se tice glumljenja žrtve ...nakon razaranja Vukovara , ostalih gradova , etnickih cišcenja , ubijanaj civila i ratnih zarobljnika , silovanja , paljenja i svega ostaloga ti sad upadaš s pricom da smo mi sve to odglumili.
Da Bog da ti potomstvo tako gluimlo žrtve ka šta smo mi iducih pet pokoljenja.
sta da ti odgovorim, coveku ciji su sunarodnici formirali ndh sa ciljem da uniste jedan deo jednog naroda.
da nije tako, ne bi ustase bile deo spiska naci pokreta, vec ucesnici gradjanskog rata.
ovo sto si napisao shvatam kao tvoj pokusaj da recima koje su talog nekadasnjeg mozga sebe ubedis
da je sve bilo drugacije.
ja tebi i tvojim zelim sve najbolje, zbog sebe i zbog tebe.
neka ti Bog oprosti, jer ne znas sta cinis !
Al ozbiljno te pitam.
Poceo si pricat o tome da smo mi glumili žrtvr 90-ih dakle to se nije desilo šta su vaši radili i sad si mi poceo govorit o tome da sam ja ustaša iz ww2.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Daj sad, a covjek svako malo o ugrozenosti, ratu, izazivanju ovome onome a ti nikako da zaboravis tih 8 mjeseci i te eure. Yebemliga sta sad covjek da uradi, da stvarno povede rat da to zaboravite ili?Prele wrote:slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:pa da dje zapeli migovi? ...trebali su stici polovicom treceg mjeseca..pa nisu..pa rekli kad vucic postane predsjednik odmah nakon izbora..pa nista...pa kad zvezda udje u ligu prvaka...
omni-
2014-04-12
tre911 wrote:Belosvetcka urota i vatikansko nemačko ustaška zavera? Ma to je sto odsto garant keve vam i dobrice ćosićapizzon wrote:svi znamo koja je to strana " sila "
a nije svetska !
fale ti masoni...
Ko će se svega sjetitiRoy_Bean wrote:tre911 wrote:Belosvetcka urota i vatikansko nemačko ustaška zavera? Ma to je sto odsto garant keve vam i dobrice ćosićapizzon wrote:svi znamo koja je to strana " sila "
a nije svetska !
fale ti masoni...
Guest- Guest
A ti sine mili ja tebi i dalje govorim : da Bog da ti potomci pet koljena u buducnosi glumili žrtve ka šta smo i mi glumili.pizzon wrote:RayMabus wrote:A šta se tice glumljenja žrtve ...nakon razaranja Vukovara , ostalih gradova , etnickih cišcenja , ubijanaj civila i ratnih zarobljnika , silovanja , paljenja i svega ostaloga ti sad upadaš s pricom da smo mi sve to odglumili.
Da Bog da ti potomstvo tako gluimlo žrtve ka šta smo mi iducih pet pokoljenja.
sta da ti odgovorim, coveku ciji su sunarodnici formirali ndh sa ciljem da uniste jedan deo jednog naroda.
da nije tako, ne bi ustase bile deo spiska naci pokreta, vec ucesnici gradjanskog rata.
ovo sto si napisao shvatam kao tvoj pokusaj da recima koje su talog nekadasnjeg mozga sebe ubedis
da je sve bilo drugacije.
ja tebi i tvojim zelim sve najbolje, zbog sebe i zbog tebe.
neka ti Bog oprosti, jer ne znas sta cinis !
I to je sve.
2014-04-11
Trajno sjećanje na djecu poginulu u Domovinskom ratu
Prema dostupnim neuređenim podacima, u Domovinskom je ratu u Hrvatskoj poginulo 342 djece, dok su za njih još 79 podaci nepotpuni
http://www.vecernji.hr/hrvatska/trajno-sjecanje-na-djecu-poginulu-u-domovinskom-ratu-1002863
Da Bog da ti ovako i srpska djeca glumila žrtve.
OKO ZA OKO ZUB ZA ZUB.
Prema dostupnim neuređenim podacima, u Domovinskom je ratu u Hrvatskoj poginulo 342 djece, dok su za njih još 79 podaci nepotpuni
http://www.vecernji.hr/hrvatska/trajno-sjecanje-na-djecu-poginulu-u-domovinskom-ratu-1002863
OKO ZA OKO ZUB ZA ZUB.
2014-04-11
omni wrote:Daj sad, a covjek svako malo o ugrozenosti, ratu, izazivanju ovome onome a ti nikako da zaboravis tih 8 mjeseci i te eure. Yebemliga sta sad covjek da uradi, da stvarno povede rat da to zaboravite ili?Prele wrote:slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:pa da dje zapeli migovi? ...trebali su stici polovicom treceg mjeseca..pa nisu..pa rekli kad vucic postane predsjednik odmah nakon izbora..pa nista...pa kad zvezda udje u ligu prvaka...
ma to govori o 25-oj reprizi gige moravca na RTS-u posle drugog dnevnika.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Trajno sjećanje na djecu poginulu u Domovinskom ratu
OKO ZA OKO ZUB ZA ZUB.
dobro, i dalje smo u deficitu nekoliko desetina hiljada nejaci...
Guest- Guest
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Roy_Bean wrote:nekoliko stotina tisuća...
zeleli bi vi i toliko, jbg-krv nije voda...
Guest- Guest
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» "Vaša ideja o "Velikoj Albaniji" je veliko sra*e": Dačić odgovorio Rami
» Tko o cemu velikosrbin i 'mirotvorac'Vulin o Velikoj Albaniji i Trecem balkanskom ratu
» Opozicija pravi vladu u Makedoniji, GRUEVSKI PADA i grmi: Ovo je korak ka VELIKOJ ALBANIJI
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» Letovanje u Albaniji
» Tko o cemu velikosrbin i 'mirotvorac'Vulin o Velikoj Albaniji i Trecem balkanskom ratu
» Opozicija pravi vladu u Makedoniji, GRUEVSKI PADA i grmi: Ovo je korak ka VELIKOJ ALBANIJI
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» Letovanje u Albaniji
Page 3 of 6