Vučić o "velikoj Albaniji"
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Vučić o "velikoj Albaniji"
Ja nisam dio scientološke crkve.
A SPC je sotonisticka sekta.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Ja nisam dio scientološke crkve.
gde si sada, u jehovinim svedocima?
Guest- Guest
Zbog cega bi uopce trebalo biti potrebno mješati tj uvlaciti Pavelica il Hrvate u tu priču ....pa sveci su vam koljači i pedofili.
Vi ste sotonisti.
KRATKO I JASNO.
Vi ste sotonisti.
KRATKO I JASNO.
2014-04-11
RayMabus wrote:Zbog cega bi uopce trebalo biti potrebno mješati tj uvlaciti Pavelica il Hrvate u tu priču ....pa sveci su vam koljači i pedofili.
Vi ste sotonisti.
KRATKO I JASNO.
ni vasi nisu puno bolji, nps...
Guest- Guest
To nemjenja cinjenicu da vi možete uredno dijelovati na prostoru RHa ...ja bi vas zabranio ...ovi na vlasti nece jer su šupci.Prele wrote:RayMabus wrote:Zbog cega bi uopce trebalo biti potrebno mješati tj uvlaciti Pavelica il Hrvate u tu priču ....pa sveci su vam koljači i pedofili.
Vi ste sotonisti.
KRATKO I JASNO.
ni vasi nisu puno bolji, nps...
Zabranio bih vas i protjerao , nekretnine od crkve bi dao Srbima u Hr , crkva bi mogla radit po pravoslavnoj liturgiji , nebi joj stavljao prefiks hrvatski da nebi tko upao s pricom da ih svojatam i to i u toj novoj organizaciji nebi bilo svetaca koljaca i pedofila.
2014-04-11
Zabranio bih ja vas i to vrlo ODMAH ....sotonisticka sekta na prostoru Hr ....zakonski bih vas zabranio ...Pavelić je ima svoje motive a moji su istjerivanje Đavla.
2014-04-11
Vrlo jednostavno bih vam to napravio : jednostavno bih vas zabranio kao organizaciju koja može dijelovat na prostoru RH.
Poanta ovoga je da nema nikakvih koljača i pedofila kao svetaca.
Osnuješ novu organizaciju ...nazovi je kako oceš , sve ostaje isto al nema koljaca i ubojica kao svetaca.
Đavo leži u detaljima.
Poanta ovoga je da nema nikakvih koljača i pedofila kao svetaca.
Osnuješ novu organizaciju ...nazovi je kako oceš , sve ostaje isto al nema koljaca i ubojica kao svetaca.
Đavo leži u detaljima.
2014-04-11
Pavelić bi vam ukinija SPC , uzeja nekretnine , pravoslavce prebacio u Hrvate , ovi koji na to nepristanu pobiti i protjerati ....mene to ništa ne zanima ; ja bih vas samo ukinio kao organizaciju koja smije dijelovati na prostoru RH jer ste sotonisticka crkva.
Fino zabrana a onda se snalazi sam kako ceš tu novu organizaciju nazvat ...poanta je da nema svetaca koljača i pedofila.
Fino zabrana a onda se snalazi sam kako ceš tu novu organizaciju nazvat ...poanta je da nema svetaca koljača i pedofila.
2014-04-11
Ja sam ti puno inteligentniji od Pavelića a i moji motivi su skroz drukciji ...zabranio bi vas u HR jer ste sotonisticka sekta i za to postoje brojni dokazi ; sveci koljaci i ubojice.
Zabranio bih vas a onda se sami snalazite kako cete tu novu organizaciju nazvat al tu sveci nesmiju biti koljaci i ubojice.
To bi vam bila poruka.
Zabranio bih vas a onda se sami snalazite kako cete tu novu organizaciju nazvat al tu sveci nesmiju biti koljaci i ubojice.
To bi vam bila poruka.
2014-04-11
Možete cak tu novu organizaciju pošto ova od prije bi bila zakonom zabranjena nazvat i zapadnosrpska pravoslavna crkva ....to vam samo ocu rec da mene ta prica nezanima no u toj novoj organizaciji nekakvi koljači i ubojice nebi mogli biti sveci.
2014-04-11
A nije iskljuceno ni da se ovaj postupak i pokrene : zabrana SPC a onda kako cete to nazvat nezanima nas al koljači i ubojice nemogu biti sveci.
Pavelić je pichkin dim za mene.
Pavelić je pichkin dim za mene.
2014-04-11
Prele wrote:Roy_Bean wrote:Prele wrote:Roy_Bean wrote:braćala, prestani ljudima imputirati da su ustaše samo zato jer ne povlađuju srpskim lažima...prvi sljedeći put i ideš na hlađenje...
kada vec govoris o imputiranju:
1. stvar-prestani vredjati forumase ili skini ovlascenje admina pa slobodno udji u ,,fajt''
2. stvar-kada vec govoris o imputiranju o ustasama, skreni paznju drugima da SPC i ostale verske zajednice ne nazivaju sektama i ne zazivaju njihovo ukidanje, jer ovde niko RKC nije nazivao pedofilsko-ustaskom sektom.
3. stvar-ti znas koliko mi vriste jaja zbog banova...
1. ne vrijeđam nikog, a što se tiče ovlasti ti samo opleti ne moraš se bojati činjenice da sam admin...borbe se nisam nikad bojao...
2. samo vam se vraća konstantno trpanje ustaštva...
3. ne znam i ne zanimaju me tvoja jaja...
1. meni si rekao da sam stoka. koliko god ti mislio da je legitimno, jeste uvreda (da ne bude zabune, nemam nista protiv-mozes i pogrdnijim nazivima da me cascavas, navikao sam na to-a ionako smo u virtuelnom svetu, tako da je svaka uvreda ovde meni trivijalna)
2. nikoga, neopravdano, nisam nazvao ustasom.
1. ako je dubrovnik djubrovnik i ti si stoka...
2. jesi...
Tzv SPC je u osnovi sotonisticka sekta , sveci koljaci i pedofili , kao takvu treba je zabranit zakonom u RH , kako ce oni sami nazvat novu organizaciju potpuno je svjedeno no nesmije biti nekakvih svetaca koljača i ubojica.
2014-04-11
Poželjno no bilo da je nazovu zapadnosprska pravoslavna crkva jer nije cilj tu ono šta je Pavelić bio cilj nego istjerivanja Đavola iz jedne "kršcanske" crkve (zajednice ).RayMabus wrote:Tzv SPC je u osnovi sotonisticka sekta , sveci koljaci i pedofili , kao takvu treba je zabranit zakonom u RH , kako ce oni sami nazvat novu organizaciju potpuno je svjedeno no nesmije biti nekakvih svetaca koljača i ubojica.
2014-04-11
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» "Vaša ideja o "Velikoj Albaniji" je veliko sra*e": Dačić odgovorio Rami
» Tko o cemu velikosrbin i 'mirotvorac'Vulin o Velikoj Albaniji i Trecem balkanskom ratu
» Opozicija pravi vladu u Makedoniji, GRUEVSKI PADA i grmi: Ovo je korak ka VELIKOJ ALBANIJI
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» Letovanje u Albaniji
» Tko o cemu velikosrbin i 'mirotvorac'Vulin o Velikoj Albaniji i Trecem balkanskom ratu
» Opozicija pravi vladu u Makedoniji, GRUEVSKI PADA i grmi: Ovo je korak ka VELIKOJ ALBANIJI
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» Letovanje u Albaniji
Page 6 of 6