PREMIJER VUČIĆ O STRAHOTAMA U JASENOVCU
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: PREMIJER VUČIĆ O STRAHOTAMA U JASENOVCU
Zamisli čoiče on mene pita : A zašto Mile Budak nesmije imati ulicu u Hr ?
Zamisli samo.
Pa politicka funkcija u NDHa plus svašta loše nadrobija.
Pitaj me onda : Pa zašto nebi i Ante Pavelić ima ulicu u Hr.
Isti kuac.
Zamisli samo.
Isti kuac.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Zamisli ti mozgova : on još pita ZAŠTO ?
2014-04-11
RayMabus wrote:TI SI CIST PRODUKT HRVATSKE INTELIGENICIJE : ONI SU ČETNICI PA CEMO MI BIT USTAŠE.Regoč wrote:RayMabus wrote:ZAŠTO ?Regoč wrote:Zašto hrvatski književnik ne bi imal ulicu u Hrvatskoj?RayMabus wrote:
Ne nego ushrani HDZ nema snage , ja nikad nisam dvojio oko toga kakvo je moje mišljenje da se u RH ulice nazivaju po MIli Budaku.
Mogu ga ponovit ako vam nije jasno : JEBEN VAM MATER USTAŠKU.
KRATKO I JASNO.
Zato šta je bija ministar u vladi NDHa koji usput ima neke jako negativne tekstove o Srbima u smislu ubijanja i protjerivanja.
ZAŠTO ?
ZATO ŠTA JE POLITICKA FUNKCIJA U NDHa I DOPUŠTAJUCI MU ULICU U RH TI PRIZNAJEŠ NDHa.
JOŠ ME PITAŠ ZAŠTO ?
PA NEK VAS VUČIĆ SHERE SVAKI PUT I SVE JAČE I JAČE KAD STE TAKO GLUPI I TREBA DA VAS SHERE.Kad u Srbiji poruše četničke spomenike, mi i dalje nećemo imati razloga hrvatskomu književniku oduzeti ulicu. Isto kao što ne oduzimamo Krleži jer je bil član CK Kompartije, dakle diel zločinačke totalitarističke vlasti.
MA VI STE IDIOTI.
Ne, odakle ti da ja zagovaram ustašizaciju? Ja sam za ponosnu i samosvjesnu Hrvatsku koja se neće ustručavati Vučiću opsovati majku četničku kao što je mi psujemo Pižonu. Ako treba zabraniti imenovanje javnih prostorah po kompromitiranih osobih, treba uspostaviti jasne kriterije i primieniti ih na sve ljude. Ako ne može Budak jer je desni totalitarist, ne može ni Tito jer je lievi totalitarist. Odluka treba biti donieta unutar hrvatskoga naroda, Srbija i Srbi na to ne smiju nikako utjecati, bilo da im se dodvoravamo, bilo da im se inatimo.
Vi stvarno ili niste normalni ili niste svijesni nekih stvari.
Ulice su državne , znaci ako nešto negdje dopustiš da se tako zove to ti je ko i da odobravaš to.
Pa jbte da ste dali naziv ulice po nekom domobranu u vojsci NDHa koji se nije bavija ideologijom manje bi problema bilo ....puf politicka funkcija u NDHa i to lik koji je otvoreno poziva na progon i ubijanje Srba.
I PITAŠ ME ONDA : ZAŠTO ?
MA SVAKI DAN , 24 SATA DNEVNO VAM VUČIĆ TREBA PRICAT O TOM MILI BUDAKU DOK VAM SVI SVIJETSKI DIPLOMATE NE OKRENU LEĐA.
DA ZAŠTO.
Ulice su državne , znaci ako nešto negdje dopustiš da se tako zove to ti je ko i da odobravaš to.
Pa jbte da ste dali naziv ulice po nekom domobranu u vojsci NDHa koji se nije bavija ideologijom manje bi problema bilo ....puf politicka funkcija u NDHa i to lik koji je otvoreno poziva na progon i ubijanje Srba.
I PITAŠ ME ONDA : ZAŠTO ?
MA SVAKI DAN , 24 SATA DNEVNO VAM VUČIĆ TREBA PRICAT O TOM MILI BUDAKU DOK VAM SVI SVIJETSKI DIPLOMATE NE OKRENU LEĐA.
DA ZAŠTO.
2014-04-11
pizzon wrote:pizzon wrote:
mozda nas a. vucic i cita ):)
poz facama iz srbije ako nas inkog. citaju )
i mahni malo
Guest- Guest
Da nije bil u ustašah već u partizanih, slavili bismo ga kao pisca narodnoga izričaja i pučke tematike.jastreb wrote:Na stranu ideologija koju je zastupao,ali Budak nije bio neko veće književno ime. I da nije bio na visokom položaju u Vladi NDH,danas bi za njega slabo i znali.Regoč wrote:RayMabus wrote:ZAŠTO ?Regoč wrote:Zašto hrvatski književnik ne bi imal ulicu u Hrvatskoj?RayMabus wrote:
Ne nego ushrani HDZ nema snage , ja nikad nisam dvojio oko toga kakvo je moje mišljenje da se u RH ulice nazivaju po MIli Budaku.
Mogu ga ponovit ako vam nije jasno : JEBEN VAM MATER USTAŠKU.
KRATKO I JASNO.
Zato šta je bija ministar u vladi NDHa koji usput ima neke jako negativne tekstove o Srbima u smislu ubijanja i protjerivanja.
ZAŠTO ?
ZATO ŠTA JE POLITICKA FUNKCIJA U NDHa I DOPUŠTAJUCI MU ULICU U RH TI PRIZNAJEŠ NDHa.
JOŠ ME PITAŠ ZAŠTO ?
PA NEK VAS VUČIĆ SHERE SVAKI PUT I SVE JAČE I JAČE KAD STE TAKO GLUPI I TREBA DA VAS SHERE.Kad u Srbiji poruše četničke spomenike, mi i dalje nećemo imati razloga hrvatskomu književniku oduzeti ulicu. Isto kao što ne oduzimamo Krleži jer je bil član CK Kompartije, dakle diel zločinačke totalitarističke vlasti.
Pa i ne baš. Evo u partizanima su bili npr. radovan Zogović i Jovan Popović,pa opet su malo poznati književnici,iako su bili teški propagatori i agitatori socrealizma.Regoč wrote:Da nije bil u ustašah već u partizanih, slavili bismo ga kao pisca narodnoga izričaja i pučke tematike.jastreb wrote:Na stranu ideologija koju je zastupao,ali Budak nije bio neko veće književno ime. I da nije bio na visokom položaju u Vladi NDH,danas bi za njega slabo i znali.Regoč wrote:RayMabus wrote:ZAŠTO ?Regoč wrote:
Zašto hrvatski književnik ne bi imal ulicu u Hrvatskoj?
ZAŠTO ?
JOŠ ME PITAŠ ZAŠTO ?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
RayMabus wrote:SVAKI DAN IMA DA VAM SHERU ZBOG TOG MILE BUDAKA , SVAKI DAN 24 SATA DNEVNO , DA VAM SVE SVIJETSKE DIPLOMATE OKRENU LEĐA RADI TOGA.
I IMAJU PRAVO.
GOMILO GLUPIH KRETENA.
MA TREBA BAŠ DA VAS POSHERU I TO DIPLOMATSKI DOK VAM SVI SVIJETSKI CELNICI ZBOG TOG MILE BUDAKA NEOKRENU LEĐA.
Šta je koga briga za imena hrvatskih ulicah? To treba jednom zauviek odjebati i maknuti s vrata. Ako nemaju pametnijega posla, nek pozatvaraju veleposlanstva jer su beskorisni.
Ti ocisto nemožeš shvatit.Regoč wrote:RayMabus wrote:TI SI CIST PRODUKT HRVATSKE INTELIGENICIJE : ONI SU ČETNICI PA CEMO MI BIT USTAŠE.Regoč wrote:Kad u Srbiji poruše četničke spomenike, mi i dalje nećemo imati razloga hrvatskomu književniku oduzeti ulicu. Isto kao što ne oduzimamo Krleži jer je bil član CK Kompartije, dakle diel zločinačke totalitarističke vlasti.
MA VI STE IDIOTI.Ne, odakle ti da ja zagovaram ustašizaciju? Ja sam za ponosnu i samosvjesnu Hrvatsku koja se neće ustručavati Vučiću opsovati majku četničku kao što je mi psujemo Pižonu. Ako treba zabraniti imenovanje javnih prostorah po kompromitiranih osobih, treba uspostaviti jasne kriterije i primieniti ih na sve ljude. Ako ne može Budak jer je desni totalitarist, ne može ni Tito jer je lievi totalitarist. Odluka treba biti donieta unutar hrvatskoga naroda, Srbija i Srbi na to ne smiju nikako utjecati, bilo da im se dodvoravamo, bilo da im se inatimo.
Jbga.
2014-04-11
Tako je i Nazor predsjedal ZAVNOH-om dok se ubijalo po križnih putovih. I njem ćemo oduzeti ulice i trgove?Doppelgänger wrote:Xjastreb wrote:
Na stranu ideologija koju je zastupao,ali Budak nije bio neko veće književno ime. I da nije bio na visokom položaju u Vladi NDH,danas bi za njega slabo i znali.
Teško je civiliziranom biću staviti na stranu koljačku ideologiju.
Ovako kako Regoč razmišlja nažalost razmišlja hrpa ljudi u Hr : ako može Titio , ako mogu četnici u Srbiji ...
MA VI STE KRETENI.
MA VI STE KRETENI.
2014-04-11
Tako je, isti kurac. Čelnik zločinačkoga totalitarnoga režima kao i Tito.RayMabus wrote:Zamisli čoiče on mene pita : A zašto Mile Budak nesmije imati ulicu u Hr ?
Zamisli samo.
Isti kuac.
Raduje se vidovdanici.Noor wrote:pizzon wrote:pizzon wrote:
mozda nas a. vucic i cita ):)
poz facama iz srbije ako nas inkog. citaju )
i mahni malo
Zato što se estetika promienila, odustalo se od socrealizma. U tom bi surječju Budak bil hvaljen i slavljen jer opisuje narod u realističnoj formi. Bil bi pandan Krleži koji opisuje građansku sredinu, Budak bi bil zadužen za selski milje.jastreb wrote:Pa i ne baš. Evo u partizanima su bili npr. radovan Zogović i Jovan Popović,pa opet su malo poznati književnici,iako su bili teški propagatori i agitatori socrealizma.Regoč wrote:Da nije bil u ustašah već u partizanih, slavili bismo ga kao pisca narodnoga izričaja i pučke tematike.jastreb wrote:Na stranu ideologija koju je zastupao,ali Budak nije bio neko veće književno ime. I da nije bio na visokom položaju u Vladi NDH,danas bi za njega slabo i znali.Regoč wrote:RayMabus wrote:
ZAŠTO ?
ZAŠTO ?
JOŠ ME PITAŠ ZAŠTO ?
Ovako kako Regoč razmišlja nažalost razmišlja hrpa ljudi u Hr : ako može Titio , ako mogu četnici u Srbiji ...
MA VI STE KRETENI.
MA VI STE KRETENI.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ti ocisto nemožeš shvatit.Regoč wrote:RayMabus wrote:TI SI CIST PRODUKT HRVATSKE INTELIGENICIJE : ONI SU ČETNICI PA CEMO MI BIT USTAŠE.Regoč wrote:Kad u Srbiji poruše četničke spomenike, mi i dalje nećemo imati razloga hrvatskomu književniku oduzeti ulicu. Isto kao što ne oduzimamo Krleži jer je bil član CK Kompartije, dakle diel zločinačke totalitarističke vlasti.
MA VI STE IDIOTI.Ne, odakle ti da ja zagovaram ustašizaciju? Ja sam za ponosnu i samosvjesnu Hrvatsku koja se neće ustručavati Vučiću opsovati majku četničku kao što je mi psujemo Pižonu. Ako treba zabraniti imenovanje javnih prostorah po kompromitiranih osobih, treba uspostaviti jasne kriterije i primieniti ih na sve ljude. Ako ne može Budak jer je desni totalitarist, ne može ni Tito jer je lievi totalitarist. Odluka treba biti donieta unutar hrvatskoga naroda, Srbija i Srbi na to ne smiju nikako utjecati, bilo da im se dodvoravamo, bilo da im se inatimo.
Jbga.
Shvaćam ja, ali me baš briga. Mi smo Hrvati i nama su važni samo naši kriteriji. Američko, francusko, kinesko ili tahićansko gledište nam je irelevantno i nitko nam svoje viđenje ne smije nametati.
Ja vam nažalost više ništa nemogu rec osim : VI STE KRETENI.
Vučiću , Dačiću i ekipi netreba ništa drugo nego da kažu stranim diplomatima : Vidite u toj suverenoj RH državne ulice smiju nosit naslov ministara NDHa koji su usput otvoreno pozivali na progon i ubijanje.
KRAJ PRICE.
Vučiću , Dačiću i ekipi netreba ništa drugo nego da kažu stranim diplomatima : Vidite u toj suverenoj RH državne ulice smiju nosit naslov ministara NDHa koji su usput otvoreno pozivali na progon i ubijanje.
KRAJ PRICE.
2014-04-11
Ti si kreten i tu prica završava.Regoč wrote:RayMabus wrote:Ti ocisto nemožeš shvatit.Regoč wrote:RayMabus wrote:TI SI CIST PRODUKT HRVATSKE INTELIGENICIJE : ONI SU ČETNICI PA CEMO MI BIT USTAŠE.Regoč wrote:Kad u Srbiji poruše četničke spomenike, mi i dalje nećemo imati razloga hrvatskomu književniku oduzeti ulicu. Isto kao što ne oduzimamo Krleži jer je bil član CK Kompartije, dakle diel zločinačke totalitarističke vlasti.
Jbga.Shvaćam ja, ali me baš briga. Mi smo Hrvati i nama su važni samo naši kriteriji. Američko, francusko, kinesko ili tahićansko gledište nam je irelevantno i nitko nam svoje viđenje ne smije nametati.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ovako kako Regoč razmišlja nažalost razmišlja hrpa ljudi u Hr : ako može Titio , ako mogu četnici u Srbiji ...
MA VI STE KRETENI.
Ne, to je samo manifestacija. Moj je stav da mi Hrvati sami trebamo načiniti kriterije za imenovanje javnih prostorah pa ih primieniti na sve. Ako je kriterij da nema imenovanja po čelniku ili djelniku totalitarnoga režima, nema ni Tita, ni Pavelića. Ako izuzmemo nepolitičke zaslužnike, mogu Krleža, Nazor, Budak i Nikolić.
Onaj ZAVNOH koji se spominje u Ustavu, a nema veze s antifašizmom?Regoč wrote:Tako je i Nazor predsjedal ZAVNOH-om dok se ubijalo po križnih putovih. I njem ćemo oduzeti ulice i trgove?Doppelgänger wrote:Xjastreb wrote:
Na stranu ideologija koju je zastupao,ali Budak nije bio neko veće književno ime. I da nije bio na visokom položaju u Vladi NDH,danas bi za njega slabo i znali.
Teško je civiliziranom biću staviti na stranu koljačku ideologiju.
Last edited by Doppelgänger on 27/4/2017, 10:14; edited 1 time in total
Guest- Guest
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Vučic i Porfirije najavili izgradnju svesrpskog svetilišta u Jasenovcu
» Aleksandar Vučić-premijer kosova
» Srpski premijer Vučić prihvatio ispriku Plenkovića
» Premijer A. Vučić: Povećanje plata i penzija već od maja ili juna
» Vučic se u Bruxellesu bavi Hrvatskom: ‘Neće njihov premijer i predsjednik voditi politiku Srbije!‘
» Aleksandar Vučić-premijer kosova
» Srpski premijer Vučić prihvatio ispriku Plenkovića
» Premijer A. Vučić: Povećanje plata i penzija već od maja ili juna
» Vučic se u Bruxellesu bavi Hrvatskom: ‘Neće njihov premijer i predsjednik voditi politiku Srbije!‘
Page 5 of 10