PREMIJER VUČIĆ O STRAHOTAMA U JASENOVCU
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: PREMIJER VUČIĆ O STRAHOTAMA U JASENOVCU
Prele wrote:tre911 wrote:Ajde se budalo ugasi više, evo što govori onaj čiji je otac prošao kroz jasenovac i koji je živio u gradini
ko je ovaj indijanac?
Sin bivšeg zatočenika logora. Otac mu je iz prve ruke govorio o tome kako su stvari zapravo izgledale u Jasenovcu.
Guest- Guest
Ne nego ushrani HDZ nema snage , ja nikad nisam dvojio oko toga kakvo je moje mišljenje da se u RH ulice nazivaju po MIli Budaku.jastreb wrote:Hrvatska kao da nema snage postaviti se negativno prema NDH.
Eto,lani je Kolinda izjavila kako je NDH bila najtamnija epizoda u hrvatskoj povijesti i doživjela žestoke napade s desne strane.
Mogu ga ponovit ako vam nije jasno : JEBEN VAM MATER USTAŠKU.
KRATKO I JASNO.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne može se osuditi jedan totalitarizam i njegovi zločini, a prešutjeti drugi. Odnosno, može se, ali se onda dožive osude s druge strane.jastreb wrote:Hrvatska kao da nema snage postaviti se negativno prema NDH.
Eto,lani je Kolinda izjavila kako je NDH bila najtamnija epizoda u hrvatskoj povijesti i doživjela žestoke napade s desne strane.
slidingdoorsoperator wrote:Prele wrote:tre911 wrote:Ajde se budalo ugasi više, evo što govori onaj čiji je otac prošao kroz jasenovac i koji je živio u gradini
ko je ovaj indijanac?
Sin bivšeg zatočenika logora. Otac mu je iz prve ruke govorio o tome kako su stvari zapravo izgledale u Jasenovcu.
aha, ispada da je to bila sigurna kuća...
Guest- Guest
Zašto hrvatski književnik ne bi imal ulicu u Hrvatskoj?RayMabus wrote:Ne nego ushrani HDZ nema snage , ja nikad nisam dvojio oko toga kakvo je moje mišljenje da se u RH ulice nazivaju po MIli Budaku.jastreb wrote:Hrvatska kao da nema snage postaviti se negativno prema NDH.
KRATKO I JASNO.
To je samo službena izjava under duress nakon posjete američkog dužnosnika židovskog podrijetla koji joj je prošle godine uoči komemoracije u Jasenovcu osvježio pamćenje. Ona inače slabo vidi, slabo čuje a još lošije pamti.jastreb wrote:Hrvatska kao da nema snage postaviti se negativno prema NDH.
Guest- Guest
Nije bila sigurna kuća, ali nije bil ni klalnica Srbah, to je smisal njegove knjige.Prele wrote:slidingdoorsoperator wrote:Prele wrote:tre911 wrote:Ajde se budalo ugasi više, evo što govori onaj čiji je otac prošao kroz jasenovac i koji je živio u gradini
ko je ovaj indijanac?
aha, ispada da je to bila sigurna kuća...
Regoč wrote:Ne može se osuditi jedan totalitarizam i njegovi zločini, a prešutjeti drugi. Odnosno, može se, ali se onda dožive osude s druge strane.jastreb wrote:Hrvatska kao da nema snage postaviti se negativno prema NDH.
Točno, mi jesmo bili ustaše, ali i oni su.
crvenkasti-
2014-04-17
mile budak,
ideolog ustaskog pokreta, knjizevnik ):)
andricev ortak )
andricev ortak )
Last edited by pizzon on 27/4/2017, 09:04; edited 1 time in total
Guest- Guest
Hoćeš reći da je dobra političarka?Doppelgänger wrote:To je samo službena izjava under duress nakon posjete američkog dužnosnika židovskog podrijetla koji joj je prošle godine uoči komemoracije u Jasenovcu osvježio pamćenje. Ona inače slabo vidi, slabo čuje a još lošije pamti.jastreb wrote:Hrvatska kao da nema snage postaviti se negativno prema NDH.
Nikole Andrića?pizzon wrote:mile budak,
andricev ortak )
ne taj, Ive AndricaRegoč wrote:Nikole Andrića?pizzon wrote:mile budak,
andricev ortak )
Guest- Guest
Zato jer je bil kvisling.Regoč wrote:Zašto hrvatski književnik ne bi imal ulicu u Hrvatskoj?RayMabus wrote:Ne nego ushrani HDZ nema snage , ja nikad nisam dvojio oko toga kakvo je moje mišljenje da se u RH ulice nazivaju po MIli Budaku.jastreb wrote:Hrvatska kao da nema snage postaviti se negativno prema NDH.
KRATKO I JASNO.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
a ne, ndh je bila suverena imala suverenitet,jastreb wrote:Zato jer je bil kvisling.Regoč wrote:Zašto hrvatski književnik ne bi imal ulicu u Hrvatskoj?RayMabus wrote:Ne nego ushrani HDZ nema snage , ja nikad nisam dvojio oko toga kakvo je moje mišljenje da se u RH ulice nazivaju po MIli Budaku.jastreb wrote:Hrvatska kao da nema snage postaviti se negativno prema NDH.
KRATKO I JASNO.
ta opcija nije priznata kao kvinslinska
Guest- Guest
Nećem.Regoč wrote:Hoćeš reći da je dobra političarka?Doppelgänger wrote:To je samo službena izjava under duress nakon posjete američkog dužnosnika židovskog podrijetla koji joj je prošle godine uoči komemoracije u Jasenovcu osvježio pamćenje. Ona inače slabo vidi, slabo čuje a još lošije pamti.jastreb wrote:Hrvatska kao da nema snage postaviti se negativno prema NDH.
Guest- Guest
Mi državu i možemo dobiti samo dok smo ustaše.
Dok smo normalni, nitko nas ne šiša pola posto.
Dok smo normalni, nitko nas ne šiša pola posto.
crvenkasti-
2014-04-17
pizzon wrote:pizzon wrote:
mozda nas a. vucic i cita ):)
poz facama iz srbije ako nas inkog. citaju )
ratni zločinac lazanski čita, vidim da se opet očešao o mene nekidan u politici...
Mile Budak ortak s Ivom Andrićem? Koje su poduzeće držali? Neko nakladničko?pizzon wrote:ne taj, Ive AndricaRegoč wrote:Nikole Andrića?pizzon wrote:mile budak,
andricev ortak )
Bil je i Vladimir Bakarić pa svejedno ima trg!jastreb wrote:Zato jer je bil kvisling.Regoč wrote:Zašto hrvatski književnik ne bi imal ulicu u Hrvatskoj?RayMabus wrote:Ne nego ushrani HDZ nema snage , ja nikad nisam dvojio oko toga kakvo je moje mišljenje da se u RH ulice nazivaju po MIli Budaku.jastreb wrote:Hrvatska kao da nema snage postaviti se negativno prema NDH.
KRATKO I JASNO.
ni sa nikolom andricem ne verujem da bio blisko ??Regoč wrote:Mile Budak ortak s Ivom Andrićem? Koje su poduzeće držali? Neko nakladničko?pizzon wrote:ne taj, Ive AndricaRegoč wrote:Nikole Andrića?pizzon wrote:mile budak,
andricev ortak )
Guest- Guest
Regoč wrote:Bil je i Vladimir Bakarić pa svejedno ima trg!jastreb wrote:Zato jer je bil kvisling.Regoč wrote:Zašto hrvatski književnik ne bi imal ulicu u Hrvatskoj?RayMabus wrote:Ne nego ushrani HDZ nema snage , ja nikad nisam dvojio oko toga kakvo je moje mišljenje da se u RH ulice nazivaju po MIli Budaku.jastreb wrote:Hrvatska kao da nema snage postaviti se negativno prema NDH.
KRATKO I JASNO.
bakaricu, njemu ruku da ljubite
Guest- Guest
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Vučic i Porfirije najavili izgradnju svesrpskog svetilišta u Jasenovcu
» Aleksandar Vučić-premijer kosova
» Srpski premijer Vučić prihvatio ispriku Plenkovića
» Premijer A. Vučić: Povećanje plata i penzija već od maja ili juna
» Vučic se u Bruxellesu bavi Hrvatskom: ‘Neće njihov premijer i predsjednik voditi politiku Srbije!‘
» Aleksandar Vučić-premijer kosova
» Srpski premijer Vučić prihvatio ispriku Plenkovića
» Premijer A. Vučić: Povećanje plata i penzija već od maja ili juna
» Vučic se u Bruxellesu bavi Hrvatskom: ‘Neće njihov premijer i predsjednik voditi politiku Srbije!‘
Page 3 of 10