PREMIJER VUČIĆ O STRAHOTAMA U JASENOVCU
Page 4 of 10
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: PREMIJER VUČIĆ O STRAHOTAMA U JASENOVCU
Regoč wrote:Bil je i Vladimir Bakarić pa svejedno ima trg!jastreb wrote:Zato jer je bil kvisling.Regoč wrote:Zašto hrvatski književnik ne bi imal ulicu u Hrvatskoj?RayMabus wrote:Ne nego ushrani HDZ nema snage , ja nikad nisam dvojio oko toga kakvo je moje mišljenje da se u RH ulice nazivaju po MIli Budaku.jastreb wrote:Hrvatska kao da nema snage postaviti se negativno prema NDH.
Eto,lani je Kolinda izjavila kako je NDH bila najtamnija epizoda u hrvatskoj povijesti i doživjela žestoke napade s desne strane.
Mogu ga ponovit ako vam nije jasno : JEBEN VAM MATER USTAŠKU.
KRATKO I JASNO.
bakaricu, njemu ruku da ljubite
Guest- Guest
pizzon wrote:a ne, ndh je bila suverena imala suverenitet,jastreb wrote:Zato jer je bil kvisling.Regoč wrote:Zašto hrvatski književnik ne bi imal ulicu u Hrvatskoj?RayMabus wrote:Ne nego ushrani HDZ nema snage , ja nikad nisam dvojio oko toga kakvo je moje mišljenje da se u RH ulice nazivaju po MIli Budaku.jastreb wrote:Hrvatska kao da nema snage postaviti se negativno prema NDH.
Eto,lani je Kolinda izjavila kako je NDH bila najtamnija epizoda u hrvatskoj povijesti i doživjela žestoke napade s desne strane.
KRATKO I JASNO.
ta opcija nije priznata kao kvinslinska
Zapravo je bila njemačko-talijanski kondominij, nikada nije profunkcionirala kao posve suverena država, čak ni nakon kapitulacije Italije. No, da je imala veću samostalnost nego Nedićeva Srbija, stoji.
marcellus wrote:pizzon wrote:pizzon wrote:
mozda nas a. vucic i cita ):)
poz facama iz srbije ako nas inkog. citaju )
ratni zločinac lazanski čita, vidim da se opet očešao o mene nekidan u politici...
Nema pojma, on misli da se ti stvarno prezivaš Holjevac.
crvenkasti-
2014-04-17
Ma, ima svojih zaslugah, ali bil je tek oportunist, nije u njem bilo nacionalnoga zanosa.pizzon wrote:Regoč wrote:Bil je i Vladimir Bakarić pa svejedno ima trg!jastreb wrote:Zato jer je bil kvisling.Regoč wrote:Zašto hrvatski književnik ne bi imal ulicu u Hrvatskoj?RayMabus wrote:
Ne nego ushrani HDZ nema snage , ja nikad nisam dvojio oko toga kakvo je moje mišljenje da se u RH ulice nazivaju po MIli Budaku.
KRATKO I JASNO.
Najviše žalim ljude koji se srame svog podrijetla.
Guest- Guest
Doppelgänger wrote:Najviše žalim ljude koji se srame svog podrijetla.
Umukni smrade, vidio bih tebe da si Hrvat!
crvenkasti-
2014-04-17
Hrvate nitko izvana ne optužuje zbog Tita,Bakarića,NOP-a.Regoč wrote:Ne može se osuditi jedan totalitarizam i njegovi zločini, a prešutjeti drugi. Odnosno, može se, ali se onda dožive osude s druge strane.jastreb wrote:Hrvatska kao da nema snage postaviti se negativno prema NDH.
Kad si ti čuo da su Hrvate prozivali izvana zbog partizana? Jedino nešto malo esuli iz Italije i to je sve.
Nitko još Hrvatima izvana nije spočitavao u negativnom smislu njihovo sudjelovanje u 2.svj.ratu na strani partizanske vojske.
Dočim o ustašama imaš negativnih stvari ohoho.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Regoč wrote:Nije bila sigurna kuća, ali nije bil ni klalnica Srbah, to je smisal njegove knjige.Prele wrote:slidingdoorsoperator wrote:Sin bivšeg zatočenika logora. Otac mu je iz prve ruke govorio o tome kako su stvari zapravo izgledale u Jasenovcu.
aha, ispada da je to bila sigurna kuća...
Radni logor u kojem se i ubijalo.
Tako je logor u Jasenovcu jesenas na HTV1 okvalificirao Slavko Goldstein. Čuo na vlastite uši i vidio vlastitim očima.
Guest- Guest
sasvim dovoljno, da naokolo uknjizi poene za hrvateRegoč wrote:Ma, ima svojih zaslugah, ali bil je tek oportunist, nije u njem bilo nacionalnoga zanosa.pizzon wrote:Regoč wrote:Bil je i Vladimir Bakarić pa svejedno ima trg!jastreb wrote:Zato jer je bil kvisling.Regoč wrote:
Zašto hrvatski književnik ne bi imal ulicu u Hrvatskoj?
za razliku od rankovica i sl. koji su bili vojnici partije
koja ih je i sjebala, kasno su se setili i uvideli sta se desava
Guest- Guest
jastreb wrote:Hrvate nitko izvana ne optužuje zbog Tita,Bakarića,NOP-a.Regoč wrote:Ne može se osuditi jedan totalitarizam i njegovi zločini, a prešutjeti drugi. Odnosno, može se, ali se onda dožive osude s druge strane.jastreb wrote:Hrvatska kao da nema snage postaviti se negativno prema NDH.
Kad si ti čuo da su Hrvate prozivali izvana zbog partizana? Jedino nešto malo esuli iz Italije i to je sve.
Nitko još Hrvatima izvana nije spočitavao u negativnom smislu njihovo sudjelovanje u 2.svj.ratu na strani partizanske vojske.
Dočim o ustašama imaš negativnih stvari ohoho.
Zato jer su partizani bili na pobjedničkoj strani pa je glupo prozivati svoje saveznike. No, to ne znači da mi Hrvati (pa i vi Krajišnici), kao narod koji je pretrpjel strahote oba totalitarizma ne smijemo osuditi oba totalitarizma i ograditi se od njihovih zločinah.
marcellus wrote:pizzon wrote:pizzon wrote:
mozda nas a. vucic i cita ):)
poz facama iz srbije ako nas inkog. citaju )
ratni zločinac lazanski čita, vidim da se opet očešao o mene nekidan u politici...
izgleda da mi je vec napravljen dosije u udbi...
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:Regoč wrote:Nije bila sigurna kuća, ali nije bil ni klalnica Srbah, to je smisal njegove knjige.Prele wrote:slidingdoorsoperator wrote:Sin bivšeg zatočenika logora. Otac mu je iz prve ruke govorio o tome kako su stvari zapravo izgledale u Jasenovcu.
aha, ispada da je to bila sigurna kuća...
Radni logor u kojem se i ubijalo.
Tako je logor u Jasenovcu jesenas na HTV1 okvalificirao Slavko Goldstein. Čuo na vlastite uši i vidio vlastitim očima.
Jebo majku svoju revizionističku! Da nije bil logor smrti!!! E, gada li ljudskoga.
Slavek svako malo reterira. Prvo je tvrdil da nakon rata u Jasenovcu uopće nije bilo logora, sad kaže da je bilo tu zatočenikah, ali radili su na raščišćavanju. Očito mienja i retoriku o Jasenovcu za ustaškoga vakta.
Važno je utvrditi činjenice, koliko je tu ljudi ukupno bilo, koliko je ubijeno tu, koliko je proslieđeno u Njemačku, koliko je pušteno, koliko je preživjelo, naći zemne ostatke... Pa ako je bilo 500 umrlih od zaraznih bolestih, bilo ih je 500 i za nas, i za Srbe, i za Bošnjake, i za Židove... Ako su bila 2 milijuna poklanih, bilo ih je i za nas, i za Srbe, i za Bošnjake, i za Židove...
Slavek svako malo reterira. Prvo je tvrdil da nakon rata u Jasenovcu uopće nije bilo logora, sad kaže da je bilo tu zatočenikah, ali radili su na raščišćavanju. Očito mienja i retoriku o Jasenovcu za ustaškoga vakta.
Važno je utvrditi činjenice, koliko je tu ljudi ukupno bilo, koliko je ubijeno tu, koliko je proslieđeno u Njemačku, koliko je pušteno, koliko je preživjelo, naći zemne ostatke... Pa ako je bilo 500 umrlih od zaraznih bolestih, bilo ih je 500 i za nas, i za Srbe, i za Bošnjake, i za Židove... Ako su bila 2 milijuna poklanih, bilo ih je i za nas, i za Srbe, i za Bošnjake, i za Židove...
Pametni Bakarić ostal je bez Sriema i Boke, a glupi Ranković priskrbil je cielu Vojvodinu.pizzon wrote:sasvim dovoljno, da naokolo uknjizi poene za hrvateRegoč wrote:Ma, ima svojih zaslugah, ali bil je tek oportunist, nije u njem bilo nacionalnoga zanosa.pizzon wrote:Regoč wrote:Bil je i Vladimir Bakarić pa svejedno ima trg!jastreb wrote:
Zato jer je bil kvisling.
za razliku od rankovica i sl. koji su bili vojnici partije
koja ih je i sjebala, kasno su se setili i uvideli sta se desava
ZAŠTO ?Regoč wrote:Zašto hrvatski književnik ne bi imal ulicu u Hrvatskoj?RayMabus wrote:Ne nego ushrani HDZ nema snage , ja nikad nisam dvojio oko toga kakvo je moje mišljenje da se u RH ulice nazivaju po MIli Budaku.jastreb wrote:Hrvatska kao da nema snage postaviti se negativno prema NDH.
KRATKO I JASNO.
Zato šta je bija ministar u vladi NDHa koji usput ima neke jako negativne tekstove o Srbima u smislu ubijanja i protjerivanja.
ZAŠTO ?
ZATO ŠTA JE POLITICKA FUNKCIJA U NDHa I DOPUŠTAJUCI MU ULICU U RH TI PRIZNAJEŠ NDHa.
JOŠ ME PITAŠ ZAŠTO ?
PA NEK VAS VUČIĆ SHERE SVAKI PUT I SVE JAČE I JAČE KAD STE TAKO GLUPI I TREBA DA VAS SHERE.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Tebi je lakse. Ti si nešto izmedju.crvenkasti wrote:Doppelgänger wrote:Najviše žalim ljude koji se srame svog podrijetla.
Umukni smrade, vidio bih tebe da si Hrvat!
Guest- Guest
RayMabus wrote:ZAŠTO ?Regoč wrote:Zašto hrvatski književnik ne bi imal ulicu u Hrvatskoj?RayMabus wrote:Ne nego ushrani HDZ nema snage , ja nikad nisam dvojio oko toga kakvo je moje mišljenje da se u RH ulice nazivaju po MIli Budaku.jastreb wrote:Hrvatska kao da nema snage postaviti se negativno prema NDH.
KRATKO I JASNO.
Zato šta je bija ministar u vladi NDHa koji usput ima neke jako negativne tekstove o Srbima u smislu ubijanja i protjerivanja.
ZAŠTO ?
ZATO ŠTA JE POLITICKA FUNKCIJA U NDHa I DOPUŠTAJUCI MU ULICU U RH TI PRIZNAJEŠ NDHa.
JOŠ ME PITAŠ ZAŠTO ?
PA NEK VAS VUČIĆ SHERE SVAKI PUT I SVE JAČE I JAČE KAD STE TAKO GLUPI I TREBA DA VAS SHERE.
Kad u Srbiji poruše četničke spomenike, mi i dalje nećemo imati razloga hrvatskomu književniku oduzeti ulicu. Isto kao što ne oduzimamo Krleži jer je bil član CK Kompartije, dakle diel zločinačke totalitarističke vlasti.
TI SI CIST PRODUKT HRVATSKE INTELIGENICIJE : ONI SU ČETNICI PA CEMO MI BIT USTAŠE.Regoč wrote:RayMabus wrote:ZAŠTO ?Regoč wrote:Zašto hrvatski književnik ne bi imal ulicu u Hrvatskoj?RayMabus wrote:Ne nego ushrani HDZ nema snage , ja nikad nisam dvojio oko toga kakvo je moje mišljenje da se u RH ulice nazivaju po MIli Budaku.jastreb wrote:Hrvatska kao da nema snage postaviti se negativno prema NDH.
KRATKO I JASNO.
ZAŠTO ?
JOŠ ME PITAŠ ZAŠTO ?
PA NEK VAS VUČIĆ SHERE SVAKI PUT I SVE JAČE I JAČE KAD STE TAKO GLUPI I TREBA DA VAS SHERE.Kad u Srbiji poruše četničke spomenike, mi i dalje nećemo imati razloga hrvatskomu književniku oduzeti ulicu. Isto kao što ne oduzimamo Krleži jer je bil član CK Kompartije, dakle diel zločinačke totalitarističke vlasti.
MA VI STE IDIOTI.
2014-04-11
Na stranu ideologija koju je zastupao,ali Budak nije bio neko veće književno ime. I da nije bio na visokom položaju u Vladi NDH,danas bi za njega slabo i znali.Regoč wrote:RayMabus wrote:ZAŠTO ?Regoč wrote:Zašto hrvatski književnik ne bi imal ulicu u Hrvatskoj?RayMabus wrote:Ne nego ushrani HDZ nema snage , ja nikad nisam dvojio oko toga kakvo je moje mišljenje da se u RH ulice nazivaju po MIli Budaku.jastreb wrote:Hrvatska kao da nema snage postaviti se negativno prema NDH.
KRATKO I JASNO.
ZAŠTO ?
JOŠ ME PITAŠ ZAŠTO ?
PA NEK VAS VUČIĆ SHERE SVAKI PUT I SVE JAČE I JAČE KAD STE TAKO GLUPI I TREBA DA VAS SHERE.Kad u Srbiji poruše četničke spomenike, mi i dalje nećemo imati razloga hrvatskomu književniku oduzeti ulicu. Isto kao što ne oduzimamo Krleži jer je bil član CK Kompartije, dakle diel zločinačke totalitarističke vlasti.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
SVAKI DAN IMA DA VAM SHERU ZBOG TOG MILE BUDAKA , SVAKI DAN 24 SATA DNEVNO , DA VAM SVE SVIJETSKE DIPLOMATE OKRENU LEĐA RADI TOGA.
I IMAJU PRAVO.
GOMILO GLUPIH KRETENA.
MA TREBA BAŠ DA VAS POSHERU I TO DIPLOMATSKI DOK VAM SVI SVIJETSKI CELNICI ZBOG TOG MILE BUDAKA NEOKRENU LEĐA.
I IMAJU PRAVO.
GOMILO GLUPIH KRETENA.
MA TREBA BAŠ DA VAS POSHERU I TO DIPLOMATSKI DOK VAM SVI SVIJETSKI CELNICI ZBOG TOG MILE BUDAKA NEOKRENU LEĐA.
2014-04-11
Xjastreb wrote:
Na stranu ideologija koju je zastupao,ali Budak nije bio neko veće književno ime. I da nije bio na visokom položaju u Vladi NDH,danas bi za njega slabo i znali.
Teško je civiliziranom biću staviti na stranu koljačku ideologiju.
Guest- Guest
Zamisli čoiče on mene pita : A zašto Mile Budak nesmije imati ulicu u Hr ?
Zamisli samo.
Pa politicka funkcija u NDHa plus svašta loše nadrobija.
Pitaj me onda : Pa zašto nebi i Ante Pavelić ima ulicu u Hr.
Isti kuac.
Zamisli samo.
Pa politicka funkcija u NDHa plus svašta loše nadrobija.
Pitaj me onda : Pa zašto nebi i Ante Pavelić ima ulicu u Hr.
Isti kuac.
2014-04-11
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Vučic i Porfirije najavili izgradnju svesrpskog svetilišta u Jasenovcu
» Aleksandar Vučić-premijer kosova
» Srpski premijer Vučić prihvatio ispriku Plenkovića
» Premijer A. Vučić: Povećanje plata i penzija već od maja ili juna
» Vučic se u Bruxellesu bavi Hrvatskom: ‘Neće njihov premijer i predsjednik voditi politiku Srbije!‘
» Aleksandar Vučić-premijer kosova
» Srpski premijer Vučić prihvatio ispriku Plenkovića
» Premijer A. Vučić: Povećanje plata i penzija već od maja ili juna
» Vučic se u Bruxellesu bavi Hrvatskom: ‘Neće njihov premijer i predsjednik voditi politiku Srbije!‘
Page 4 of 10