Izgledi predsjednik Francuske je babobjebac
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Izgledi predsjednik Francuske je babobjebac
Marilyn Monroe isto siluje jedno nedužno drvce u "Neprilagođenima" od Johna Hustona :PLeviathan2 wrote:jebes ga, ja imao jednu curku iz zg, inace rodjena licanka odrasla u zg, kad smo znali otic negdje u sumu ona bi se pocela plazit po drvecu i ucas bi bila napaljena, ni ona po njenom nije to razumjelakic wrote:
to mi nije toliko čudno, jedan hgss-ovac mi je rekao da je bio u nekoj šumi u Gorskom Kotaru i veli: kao da sam ušao u striptiz bar kako su ravna i lijepa drva..
Last edited by Oh_Femder on 24/4/2017, 22:02; edited 1 time in total
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Koje iščuđavanje.
Ima svega, samo ljudi ne govore zbog osuda.
Ovaj bar ima petlje.
Ima svega, samo ljudi ne govore zbog osuda.
Ovaj bar ima petlje.
Trinity-
2014-04-17
ok, moze, cuo sam da ono virgin maslinovo ulje pomaze kod zena,
ok lubrikant za bake )
ok lubrikant za bake )
Guest- Guest
ne privlace me djeca, to jos mirise na majcino mlijeko..:DOh_Femder wrote:Ženturače pobenavile: - Zašto na mene neće neki 25 godina mlađi da navali, a ja da bakandže isturim u zrak? Vriiiišt! Grrrrrrrrraaaa! Kraaa! ;Dmaggie13 wrote:ne prihvacamo busanje po prsima gluposcu kao prirodno :DOh_Femder wrote:Kakav god Čramp bio, da bio, to je barem prirodno ;Pmaggie13 wrote:A, Trump moze imat za zenu isto toliko mlađu Melaniu i on je frajer...tststs
Jedan Čramp pedesetdevetogodišnjak, kakav bio da bio kao osoba, mogao je jednoj tridesetšestogodišnjoj Melaniji napraviti dijete. Obrnuti slučaj, da pedesetdevetogodišnja žena zatrudni od tridesetšestogodišnjeg muškarca je danas doduše moguće, ali uz podosta moderne tehnologiju i rentanih jajeta i maternice. Zato je ono prvo daleko prirodnije. Kaj ti nije jasno?
A, ti sa sexa, bluda i prirodnosti na pravljenje djece..Don Ante, je li to tvoj duh? :0)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
moze i emoliens, to je nobles )pizzon wrote:ok, moze, cuo sam da ono virgin maslinovo ulje pomaze kod zena,
ok lubrikant za bake )
neka bira, ulje za babu )
vrgin maslinovo ili nesto emoliens :))
Guest- Guest
nešto mnogo o tome znaš....vidi se iskustvo s babcima :)pizzon wrote:moze i emoliens, to je nobles )pizzon wrote:ok, moze, cuo sam da ono virgin maslinovo ulje pomaze kod zena,
ok lubrikant za bake )
Guest- Guest
lubrikanti nisu samo za bake,Noor wrote:nešto mnogo o tome znaš....vidi se iskustvo s babcima :)pizzon wrote:moze i emoliens, to je nobles )pizzon wrote:ok, moze, cuo sam da ono virgin maslinovo ulje pomaze kod zena,
ok lubrikant za bake )
znas ti, nego se pravis )
kada se koriste i zasto !
Guest- Guest
nemam pojma ja, aj mi reci?pizzon wrote:lubrikanti nisu samo za bake,Noor wrote:nešto mnogo o tome znaš....vidi se iskustvo s babcima :)pizzon wrote:moze i emoliens, to je nobles )pizzon wrote:ok, moze, cuo sam da ono virgin maslinovo ulje pomaze kod zena,
ok lubrikant za bake )
Guest- Guest
ja licno koristim, 1 sedmicno, kokosovo ulje,Noor wrote:nešto mnogo o tome znaš....vidi se iskustvo s babcima :)pizzon wrote:moze i emoliens, to je nobles )pizzon wrote:ok, moze, cuo sam da ono virgin maslinovo ulje pomaze kod zena,
ok lubrikant za bake )
radi odrzavanja higijene, posebno koristi kod neobrezanih, ali da bude organik
Guest- Guest
Noor wrote:nemam pojma ja, aj mi reci?pizzon wrote:lubrikanti nisu samo za bake,Noor wrote:nešto mnogo o tome znaš....vidi se iskustvo s babcima :)pizzon wrote:moze i emoliens, to je nobles )pizzon wrote:ok, moze, cuo sam da ono virgin maslinovo ulje pomaze kod zena,
ok lubrikant za bake )
znam da znas, ne pravi se lujka
Guest- Guest
hvala što si me informiraopizzon wrote:ja licno koristim, 1 sedmicno, kokosovo ulje,Noor wrote:nešto mnogo o tome znaš....vidi se iskustvo s babcima :)pizzon wrote:moze i emoliens, to je nobles )pizzon wrote:ok, moze, cuo sam da ono virgin maslinovo ulje pomaze kod zena,
ok lubrikant za bake )
Guest- Guest
pizzon wrote:ok, moze, cuo sam da ono virgin maslinovo ulje pomaze kod zena,
ok lubrikant za bake )
Tebi kod zena pomaze jedino kloroform :)
Guest- Guest
molim, nedostaje jos da proveris )Noor wrote:hvala što si me informiraopizzon wrote:ja licno koristim, 1 sedmicno, kokosovo ulje,Noor wrote:nešto mnogo o tome znaš....vidi se iskustvo s babcima :)pizzon wrote:moze i emoliens, to je nobles )pizzon wrote:ok, moze, cuo sam da ono virgin maslinovo ulje pomaze kod zena,
ok lubrikant za bake )
Guest- Guest
lujka isto ne zna?pizzon wrote:znam da znas, ne pravi se lujkaNoor wrote:nemam pojma ja, aj mi reci?pizzon wrote:lubrikanti nisu samo za bake,Noor wrote:nešto mnogo o tome znaš....vidi se iskustvo s babcima :)pizzon wrote:
moze i emoliens, to je nobles )
Guest- Guest
vjerujem ti na riječ, nije potrebno :)pizzon wrote:molim, nedostaje jos da proveris )Noor wrote:hvala što si me informiraopizzon wrote:ja licno koristim, 1 sedmicno, kokosovo ulje,Noor wrote:nešto mnogo o tome znaš....vidi se iskustvo s babcima :)pizzon wrote:
moze i emoliens, to je nobles )
Guest- Guest
ok, laku noc,Noor wrote:vjerujem ti na riječ, nije potrebno :)pizzon wrote:molim, nedostaje jos da proveris )Noor wrote:hvala što si me informiraopizzon wrote:ja licno koristim, 1 sedmicno, kokosovo ulje,Noor wrote:
nešto mnogo o tome znaš....vidi se iskustvo s babcima :)
nastavljamo sukob
vec sutra ;);)
Guest- Guest
Pa sex postoji prvenstveno zbog produžetka vrste. A onda sve ostalo. Dakle, prvenstveno je prirodno radit djecu. Dokaži da to nije prioritet pa ćemo se onda raspravljati ;)maggie13 wrote:ne privlace me djeca, to jos mirise na majcino mlijeko..:DOh_Femder wrote:Ženturače pobenavile: - Zašto na mene neće neki 25 godina mlađi da navali, a ja da bakandže isturim u zrak? Vriiiišt! Grrrrrrrrraaaa! Kraaa! ;Dmaggie13 wrote:ne prihvacamo busanje po prsima gluposcu kao prirodno :DOh_Femder wrote:Kakav god Čramp bio, da bio, to je barem prirodno ;Pmaggie13 wrote:A, Trump moze imat za zenu isto toliko mlađu Melaniu i on je frajer...tststs
Jedan Čramp pedesetdevetogodišnjak, kakav bio da bio kao osoba, mogao je jednoj tridesetšestogodišnjoj Melaniji napraviti dijete. Obrnuti slučaj, da pedesetdevetogodišnja žena zatrudni od tridesetšestogodišnjeg muškarca je danas doduše moguće, ali uz podosta moderne tehnologiju i rentanih jajeta i maternice. Zato je ono prvo daleko prirodnije. Kaj ti nije jasno?
A, ti sa sexa, bluda i prirodnosti na pravljenje djece..Don Ante, je li to tvoj duh? :0)
laku noć, samo ti dođipizzon wrote:ok, laku noc,Noor wrote:vjerujem ti na riječ, nije potrebno :)pizzon wrote:molim, nedostaje jos da proveris )Noor wrote:hvala što si me informiraopizzon wrote:
ja licno koristim, 1 sedmicno, kokosovo ulje,
nastavljamo sukob
vec sutra ;);)
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:pizzon wrote:ok, moze, cuo sam da ono virgin maslinovo ulje pomaze kod zena,
ok lubrikant za bake )
Tebi kod zena pomaze jedino kloroform :)
pizon imao izlaganja o svojim seksualnim iskustvima ? :D
o jebemti
o jebemti
sto bi njega bolio curac za narod
nit djece nit pameti,
sto bi njega bolio curac za narod
2014-04-19
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Karamarko na ražnju : Šeks: Izgledi su fifty-fifty, odlučit će ova dva tjedna
» Škoro predsjednik