Izgledi predsjednik Francuske je babobjebac
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Izgledi predsjednik Francuske je babobjebac
pizzon wrote:nikad ne bih glasao za coveka koji zivi sa toliko starijom zenom
S obzirom na to da se ufajes u lika koji je bio ratni huskac,zestoki desnicar i nacionalist pa se poceo predstavljati kao nekakva umjerena desnica. Tvoji kriteriji po pianju glasanja za nekoga i nisu bogzna kakav faktor :)
Guest- Guest
catabbath wrote:glas uhljeba wrote:to što je sa starijom ženom mu je prednost na izborima, emancipirane francuskinje će mahom glasati za njega
komu će žene dati glas, gnjevnoj le Pen, ili romantičnom srednjovječnom muškarcu dobrog stasa koji voli svoju ženu bez obzira na njenu starost i propali izgled?
Da je LePen u njegovom mjestu isti mediji bi je izrugivali a ovako je riječ o romantičnom muškarcu. A neki kažu da je baba samo fasada tj. da je babojebac ustvar gay.
Doduse izgleda da kod Francuza nemoze biti netko bez takve vrste repova ozbiljno. Hollande isto imao skandale, Sarky nije imao skandale otvoreno ali isto jebote pcelica...ovaj jebivjetar doduse je prica za sebe.
Guest- Guest
Kakav god Čramp bio, da bio, to je barem prirodno ;Pmaggie13 wrote:A, Trump moze imat za zenu isto toliko mlađu Melaniu i on je frajer...tststs
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
ne prihvacamo busanje po prsima gluposcu kao prirodno :DOh_Femder wrote:Kakav god Čramp bio, da bio, to je barem prirodno ;Pmaggie13 wrote:A, Trump moze imat za zenu isto toliko mlađu Melaniu i on je frajer...tststs
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
ako je ljubav dovoljno jaka spol nije bitan, il godine :D
koga boli klinac ko se s kim hebe, njegov problem
medjutim postaje problem ako ta osoba pocne glumit moralnu vertikalu ili dojde na poziciju gdje treba biti moralna vertikala i uzor
kakao je danas svijet sjeban nista cudnog ni da trumpika gazi mladju ni ovaj francuz stariju,
sjebani u mozak isto ko nekadasnji moj kolega koji se palio na drvo od lipe, nevjerovatno zvuci al istinito, poslije je puko totalka i sad je u nekoj ustanovi
koga boli klinac ko se s kim hebe, njegov problem
medjutim postaje problem ako ta osoba pocne glumit moralnu vertikalu ili dojde na poziciju gdje treba biti moralna vertikala i uzor
kakao je danas svijet sjeban nista cudnog ni da trumpika gazi mladju ni ovaj francuz stariju,
sjebani u mozak isto ko nekadasnji moj kolega koji se palio na drvo od lipe, nevjerovatno zvuci al istinito, poslije je puko totalka i sad je u nekoj ustanovi
jebes ga, ja imao jednu curku iz zg, inace rodjena licanka odrasla u zg, kad smo znali otic negdje u sumu ona bi se pocela plazit po drvecu i ucas bi bila napaljena, ni ona po njenom nije to razumjelakic wrote:
to mi nije toliko čudno, jedan hgss-ovac mi je rekao da je bio u nekoj šumi u Gorskom Kotaru i veli: kao da sam ušao u striptiz bar kako su ravna i lijepa drva..
2. Trump nije radi Melanije napustio ženu i djecu, bio je razveden od Marle
3. Stariji i vrlo bogati karizmatični muškarac + manekenka na izmaku karijere = prirodna stvar, baba od 4 banke + klinac od 15 = pedofilija
asilovski wrote:džabe IQ kad se očito radi o psiho patološkolm profilu ličnosti, vjerojatno manipulator, kleptoman, sociopata i parafiličarkic wrote:
samo je problem u tome što je on odlučio da ne želi imati potomstva, a možda i bolje da se ne razmnožava, iako postoje neki hintovi da je IQ homoseksualaca u prosjeku viši od obične populacije i kako se više ne kriju i ne ulaze u brakove, svi ti inteligentni geni odlaze u nepovrat za društvo, jedna strana emancipacije homića jel..
pa čuj je baba stara ali je i prejebeno bogata
Leviathan2 wrote:jebes ga, ja imao jednu curku iz zg, inace rodjena licanka odrasla u zg, kad smo znali otic negdje u sumu ona bi se pocela plazit po drvecu i ucas bi bila napaljena, ni ona po njenom nije to razumjelakic wrote:
to mi nije toliko čudno, jedan hgss-ovac mi je rekao da je bio u nekoj šumi u Gorskom Kotaru i veli: kao da sam ušao u striptiz bar kako su ravna i lijepa drva..
autoeroticizam ne možeš objasniti, uvijek je individualno..
Ja vas ne razumijem...Oduvijek su postojale migracije...Možda u ono prošlo vrijeme kad nije bilo nacionalizma, to je bilo jednostavnije, prirodnije...No, sad je problem...asilovski wrote:Slijedi mega trpanje Francuza nakon Makaronđije Babojebca
red wolf-
2016-02-10
pa nema Melania sad 60..pomalo :Dmarcellus wrote:maggie13 wrote:A, Trump moze imat za zenu isto toliko mlađu Melaniu i on je frajer...tststs
1. Trump nije ženu uzeo iz jaslica, imala je 4 banke
3. Stariji i vrlo bogati karizmatični muškarac + manekenka na izmaku karijere = prirodna stvar, baba od 4 banke + klinac od 15 = pedofilija
Taj je razveden i ozenjen isti..
A, to zadnje sam bas obrnuto cula od vecine muskaraca..
Tako da...next :D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
red wolf wrote:
Ja vas ne razumijem
to je zato jer ti kao bebi nisu puštali mozarta
"Because leading experts say, Mozart makes babies smarter. I wish my parents played Mozart when I was asleep because half the time I don't even know what the heck anyone's talking about"
Preporučio bih ti da slušaš Mozarta...marcellus wrote:red wolf wrote:
Ja vas ne razumijem
to je zato jer ti kao bebi nisu puštali mozarta
"Because leading experts say, Mozart makes babies smarter. I wish my parents played Mozart when I was asleep because half the time I don't even know what the heck anyone's talking about"
red wolf-
2016-02-10
ovo zadnje degutantno ko i onaj smežurani hugh hefner i njegova platinasta ergelamarcellus wrote:maggie13 wrote:A, Trump moze imat za zenu isto toliko mlađu Melaniu i on je frajer...tststs
Guest- Guest
Noor wrote:ovo zadnje degutantno ko i onaj smežurani hugh hefner i njegova platinasta ergelamarcellus wrote:maggie13 wrote:A, Trump moze imat za zenu isto toliko mlađu Melaniu i on je frajer...tststs
ono je gadljivo za gledat, on ima godina ko manolić a plastičnjača ono 20
Haha, koja dvostruka mjerila 8-)
2014-04-12
marcellus wrote:Noor wrote:ovo zadnje degutantno ko i onaj smežurani hugh hefner i njegova platinasta ergelamarcellus wrote:maggie13 wrote:A, Trump moze imat za zenu isto toliko mlađu Melaniu i on je frajer...tststs
ono je gadljivo za gledat, on ima godina ko manolić a plastičnjača ono 20
A i Trump je politicki srcu blizi a ovaj nije....pa je odma manje prirodno :D
Guest- Guest
Ženturače pobenavile: - Zašto na mene neće neki 25 godina mlađi da navali, a ja da bakandže isturim u zrak? Vriiiišt! Grrrrrrrrraaaa! Kraaa! ;Dmaggie13 wrote:ne prihvacamo busanje po prsima gluposcu kao prirodno :DOh_Femder wrote:Kakav god Čramp bio, da bio, to je barem prirodno ;Pmaggie13 wrote:A, Trump moze imat za zenu isto toliko mlađu Melaniu i on je frajer...tststs
Jedan Čramp pedesetdevetogodišnjak, kakav bio da bio kao osoba, mogao je jednoj tridesetšestogodišnjoj Melaniji napraviti dijete. Obrnuti slučaj, da pedesetdevetogodišnja žena zatrudni od tridesetšestogodišnjeg muškarca je danas doduše moguće, ali uz podosta moderne tehnologiju i rentanih jajeta i maternice. Zato je ono prvo daleko prirodnije. Kaj ti nije jasno?
Last edited by Oh_Femder on 24/4/2017, 22:04; edited 1 time in total
2016-11-08
kada on bude imao 60 ona ce biti u cvetu devedesetih !
ima da mu se dize, dijafragma od besa !?
zelim joj da bude ziva i zdrava, ali tu ljubavi nema !
licno msm da on c davno glumi, ona je suva ko babina carapa )
Guest- Guest
Marilyn Monroe isto siluje jedno nedužno drvce u "Neprilagođenima" od Johna Hustona :PLeviathan2 wrote:jebes ga, ja imao jednu curku iz zg, inace rodjena licanka odrasla u zg, kad smo znali otic negdje u sumu ona bi se pocela plazit po drvecu i ucas bi bila napaljena, ni ona po njenom nije to razumjelakic wrote:
Last edited by Oh_Femder on 24/4/2017, 22:02; edited 1 time in total
2016-11-08
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Karamarko na ražnju : Šeks: Izgledi su fifty-fifty, odlučit će ova dva tjedna
» Škoro predsjednik
» Suljo predsjednik RH-a
» Biden predsjednik
» rotirajući predsjednik sabora
» Škoro predsjednik
» Suljo predsjednik RH-a