Izgledi predsjednik Francuske je babobjebac
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Izgledi predsjednik Francuske je babobjebac
Slijedi mega trpanje Francuza nakon Makaronđije Babojebca
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
However on April 2017, Macron proposed possible military intervention against Assad regime
Kermit-
2014-04-17
Moguce da su imali vezu dok je bio maloletnik.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Znaci protiv Rusa, inteligentno, nema sta.asilovski wrote:However on April 2017, Macron proposed possible military intervention against Assad regime
Sarkozy moze da tapse, barem nije jedini inteligenti posle Libije.
2014-08-25
Prava mala, ljigava baraba... Neoliberalni majmun...
malo istražih pikanterije gore je nego što na prvi pogled izgleda
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/macron-je-ozenio-svoju-25-godina-stariju-uciteljicu-iz-srednje-skole-udanu-i-majku-troje-djece-1019632/
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/macron-je-ozenio-svoju-25-godina-stariju-uciteljicu-iz-srednje-skole-udanu-i-majku-troje-djece-1019632/
inače navodno da mu je direktor radio francea guz haver a brak cover
CFR-ovac inače to je ko sekta svatko tko uđe unutra radi po točnim napucima pok. Rockefellera
Kermit-
2014-04-17
Ona je Briggiti rekla, prema vlastitim navodima, “Zar ne vidiš? Ti si imala svoj život. Ali on s tobom neće moći imati djece”. Kasnije su Emmanuel i Briggite rekli kako je njihova odluka bila da nemaju djece: “Mi smo odabrali da nemamo djece. Izbor koji ne smatram sebičnim”, rekao je Macron za BMFTV. “To je logičan izbor, koji sam morao napraviti dok sam bio vrlo mlad, obzirom na razliku u godinama. Nisu mi potrebna vlastita biološka djeca da bih im dao onoliko ljubavi koliko sam dao njima”, rekao je, misleći na svojih sedmero po-unuka.
po-unuci :S
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
A, Trump moze imat za zenu isto toliko mlađu Melaniu i on je frajer...tststs
2014-04-12
Baš bezveze. Mislim kaj nije prirodnije mlađi frajer neg stariji. Muški onak ranije propadaju pa se to nekak anulira s mlađim.maggie13 wrote:A, Trump moze imat za zenu isto toliko mlađu Melaniu i on je frajer...tststs
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
naravno da je prirodnije.Eva_ wrote:Baš bezveze. Mislim kaj nije prirodnije mlađi frajer neg stariji. Muški onak ranije propadaju pa se to nekak anulira s mlađim.maggie13 wrote:A, Trump moze imat za zenu isto toliko mlađu Melaniu i on je frajer...tststs
Znaju oni to pa se kao iscuđavaju, a ustvari su ugrozeni.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
samo je problem u tome što je on odlučio da ne želi imati potomstva, a možda i bolje da se ne razmnožava, iako postoje neki hintovi da je IQ homoseksualaca u prosjeku viši od obične populacije i kako se više ne kriju i ne ulaze u brakove, svi ti inteligentni geni odlaze u nepovrat za društvo, jedna strana emancipacije homića jel..
Pa mislim mogli su oni imati djecu, da su se malo požurili.
2017-03-21
pa možda, ali predstavljati to nesebičnom odlukom, how yes no
džabe IQ kad se očito radi o psiho patološkolm profilu ličnosti, vjerojatno manipulator, kleptoman, sociopata i parafiličarkic wrote:
samo je problem u tome što je on odlučio da ne želi imati potomstva, a možda i bolje da se ne razmnožava, iako postoje neki hintovi da je IQ homoseksualaca u prosjeku viši od obične populacije i kako se više ne kriju i ne ulaze u brakove, svi ti inteligentni geni odlaze u nepovrat za društvo, jedna strana emancipacije homića jel..
Kermit-
2014-04-17
Malo dijete bi im poremetilo ritam, možda on zbilja nije želio niti želi djecu, ima dosta takvih frajera, nije to rijetkost.kic wrote:
pa možda, ali predstavljati to nesebičnom odlukom, how yes no
2017-03-21
Mogla je ovo troje dece da napravi i sa donatorima, umesto sto je uvalila ovom prethodnom alimentaciju i jos nesto...
2014-08-25
marcellus wrote:malo istražih pikanterije gore je nego što na prvi pogled izgleda
Dobro ajde... neovisno od tog lika vi imate pomalo kreativan pristup istrazivanju.
Guest- Guest
pizzon wrote:nikad ne bih glasao za coveka koji zivi sa toliko starijom zenom
S obzirom na to da se ufajes u lika koji je bio ratni huskac,zestoki desnicar i nacionalist pa se poceo predstavljati kao nekakva umjerena desnica. Tvoji kriteriji po pianju glasanja za nekoga i nisu bogzna kakav faktor :)
Guest- Guest
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Karamarko na ražnju : Šeks: Izgledi su fifty-fifty, odlučit će ova dva tjedna
» Škoro predsjednik
» Suljo predsjednik RH-a
» Biden predsjednik
» rotirajući predsjednik sabora
» Škoro predsjednik
» Suljo predsjednik RH-a
» Biden predsjednik
» rotirajući predsjednik sabora