Vučić: U HR još postoje oni koji žele da u njoj nema Srba
Page 4 of 12
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: Vučić: U HR još postoje oni koji žele da u njoj nema Srba
Četnički sluga, jasna stvar. Ako je uopće Hrvat!Noor wrote:taj lik se u svemu slaže s pizzonom i ne zamjera mu se. nije to slučajno!!vuksadinare wrote:sad bi ringo rekao..neka srbi pricaju o milijun ubijenih srba u jasenovcu sto nas briga mi sutimo..da im se ne zamjerimo
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Nikad mi not odgovorio sto Je cinio ZA hrvate u djelatnosti TJ bracu pm 1991 Kad Su Bili izlozeni brutalnoj agresiji ... ocito NE bas puno kao i najveci dio sarajlija...jer kod njih je tad bio mir a to bilo tamo negdje u hrvatskoj...no tko bi se zbog toga uzbudjivao i to ga bas pitam zato sto stalno kritizira hrvate u hrvatskoj sto su kao u ratu malo pomogli hrvatima u bh-a....ja kao hrvat iz hrvatske sam 92 dosao u bosnu branit hrvate a jel on dosao ili na bilo koji nacin izlozio se opasnosti 1991 za napadnute hrvate u hrvatskoj...da li je bio makar u verbalnom fajtu sa srbima u sarajevuNoor wrote:Taj se lik u svemu slaže s pizzonom i NE zamjera J. se. not do slučajno !!vuksadinare wrote:Tužno bi Ringo rekao..neka srbi pricaju o Milijun ubijenih Srba u jasenovcu sto nas briga mi sutimo..da im se NE zamjerimo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
U Belgijanke ....onaj Belgijanac peče dobre čevapčiće.maggie13 wrote:u koji fast-food ides?RayMabus wrote:Odo pojest čevape ...došlo mi kad sam rekao da cu od vas čevap napravit.
Necu sad al za 10 godina ako ostanete na prici o 700 tisuca možete se pozdravit sa tih prostora ZAUVIJEK.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nije li to slastičarna? Ono od prije dva, tri tjedna što si otvoril kao temu?RayMabus wrote:U Belgijanke ....onaj Belgijanac peče dobre čevapčiće.maggie13 wrote:u koji fast-food ides?RayMabus wrote:Odo pojest čevape ...došlo mi kad sam rekao da cu od vas čevap napravit.
Necu sad al za 10 godina ako ostanete na prici o 700 tisuca možete se pozdravit sa tih prostora ZAUVIJEK.
Nije , fast food na belgijski nacin ....krumpirici iz Belgije na nekoj masti , tartar neki bez češnajaka , taman ga pajdo napravi po ukusu.Regoč wrote:Nije li to slastičarna? Ono od prije dva, tri tjedna što si otvoril kao temu?RayMabus wrote:U Belgijanke ....onaj Belgijanac peče dobre čevapčiće.maggie13 wrote:u koji fast-food ides?RayMabus wrote:Odo pojest čevape ...došlo mi kad sam rekao da cu od vas čevap napravit.
Uglavnom ok pajdo radi čevapčiće i to.
2014-04-11
Regoč-
2015-08-21
Dole u K. Novi.Regoč wrote:U Kaštelih? Gdje?
Poviše konobe Intada.
2014-04-11
E, bil sam na večeri u toj konobi. Poviše je ulicom od mora gore prema "magistrali"?
Serbinho-3 wrote:Zapadne diplomate ispred brojke 700.000 i 20.000 dece.
Koješta. Ekipa je došla odati počast žrtvama, a ne licitirati njihovim brojem. Nitko od stranih diplomata se nije jednom rječju izjasnio o procjenjenom broju žrtava u logoru Jasenovac.
To su samo velikosrpske ratnohuškačke fantazije.
Guest- Guest
E pa tu 50-ak metara od toga je taj Belgijanac sa fast foodom. Dobri čevapčići , ukusni.Regoč wrote:E, bil sam na večeri u toj konobi. Poviše je ulicom od mora gore prema "magistrali"?
2014-04-11
a sta ce ti odgovorit kad ga bolila briga za nas...zato pizda šuti.vuksadinare wrote:[size=45]Nikad mi not odgovorio sto Je cinio ZA hrvate u djelatnosti TJ bracu pm 1991 Kad Su Bili izlozeni brutalnoj agresiji ... ocito NE bas puno kao i najveci dio sarajlija...jer kod njih je tad bio mir a to bilo tamo negdje u hrvatskoj...no tko bi se zbog toga uzbudjivao i to ga bas pitam zato sto stalno kritizira hrvate u hrvatskoj sto su kao u ratu malo pomogli hrvatima u bh-a....ja kao hrvat iz hrvatske sam 92 dosao u bosnu branit hrvate a jel on dosao ili na bilo koji nacin izlozio se opasnosti 1991 za napadnute hrvate u hrvatskoj...da li je bio makar u verbalnom fajtu sa srbima u sarajevu[/size]Noor wrote:Taj se lik u svemu slaže s pizzonom i NE zamjera J. se. not do slučajno !!vuksadinare wrote:Tužno bi Ringo rekao..neka srbi pricaju o Milijun ubijenih Srba u jasenovcu sto nas briga mi sutimo..da im se NE zamjerimo
Guest- Guest
Tom ulicom između zgradah gore ili rivom?RayMabus wrote:E pa tu 50-ak metara od toga je taj Belgijanac sa fast foodom. Dobri čevapčići , ukusni.Regoč wrote:E, bil sam na večeri u toj konobi. Poviše je ulicom od mora gore prema "magistrali"?
Ako nista nije pridonio nema pravo kritizirat...kao sto je rekao onaj sladoljev iz mosta tko sam ja da solim pamet a nisam bio u ratuNoor wrote:a sta ce ti odgovorit kad ga bolila briga za nas...zato pizda šuti.vuksadinare wrote:[size=45]Nikad mi not odgovorio sto Je cinio ZA hrvate u djelatnosti TJ bracu pm 1991 Kad Su Bili izlozeni brutalnoj agresiji ... ocito NE bas puno kao i najveci dio sarajlija...jer kod njih je tad bio mir a to bilo tamo negdje u hrvatskoj...no tko bi se zbog toga uzbudjivao i to ga bas pitam zato sto stalno kritizira hrvate u hrvatskoj sto su kao u ratu malo pomogli hrvatima u bh-a....ja kao hrvat iz hrvatske sam 92 dosao u bosnu branit hrvate a jel on dosao ili na bilo koji nacin izlozio se opasnosti 1991 za napadnute hrvate u hrvatskoj...da li je bio makar u verbalnom fajtu sa srbima u sarajevu[/size]Noor wrote:Taj se lik u svemu slaže s pizzonom i NE zamjera J. se. not do slučajno !!vuksadinare wrote:Tužno bi Ringo rekao..neka srbi pricaju o Milijun ubijenih Srba u jasenovcu sto nas briga mi sutimo..da im se NE zamjerimo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Daje si pravo jer je licemjer na kub!vuksadinare wrote:Ako nista nije pridonio nema pravo kritizirat...kao sto je rekao onaj sladoljev iz mosta tko sam ja da solim pamet a nisam bio u ratuNoor wrote:a sta ce ti odgovorit kad ga bolila briga za nas...zato pizda šuti.vuksadinare wrote:[size=45]Nikad mi not odgovorio sto Je cinio ZA hrvate u djelatnosti TJ bracu pm 1991 Kad Su Bili izlozeni brutalnoj agresiji ... ocito NE bas puno kao i najveci dio sarajlija...jer kod njih je tad bio mir a to bilo tamo negdje u hrvatskoj...no tko bi se zbog toga uzbudjivao i to ga bas pitam zato sto stalno kritizira hrvate u hrvatskoj sto su kao u ratu malo pomogli hrvatima u bh-a....ja kao hrvat iz hrvatske sam 92 dosao u bosnu branit hrvate a jel on dosao ili na bilo koji nacin izlozio se opasnosti 1991 za napadnute hrvate u hrvatskoj...da li je bio makar u verbalnom fajtu sa srbima u sarajevu[/size]Noor wrote:Taj se lik u svemu slaže s pizzonom i NE zamjera J. se. not do slučajno !!vuksadinare wrote:Tužno bi Ringo rekao..neka srbi pricaju o Milijun ubijenih Srba u jasenovcu sto nas briga mi sutimo..da im se NE zamjerimo
Guest- Guest
Gore. Iša sam sad autom pa se može i s glavne ceste spustit , taman se dođe pred fast food.Regoč wrote:Tom ulicom između zgradah gore ili rivom?RayMabus wrote:E pa tu 50-ak metara od toga je taj Belgijanac sa fast foodom. Dobri čevapčići , ukusni.Regoč wrote:E, bil sam na večeri u toj konobi. Poviše je ulicom od mora gore prema "magistrali"?
2014-04-11
Naravno ako smatram da time spašvam dva ....rs služi samo da ekonomski i društveno blokira hrvate i muslimane.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Prestanite se igrat.
Ovdje neki pricaju u rukavicama al ja ne : imate dva izbora
- il cete prestat manipulirat brojem žrtava
ili
- pripremite se na klanje.
Jel bi ti mogao zaklati dijete?
IMAŠ DESET GODINA A NAKON TOGA TI SLIJEDI KLANJE.
KRAJ PRICE.
2014-04-11
To ti se zove matematika : tebi rs služi samo za maltretiranje dva naroda zapadno od Drine , meni pukne film i dam ti deset godina fore da se urazumiš a ako se do tada neurazumiš onda neceš nikad i pokrečem
TVOJE BRISANJE
UKLANJAM TE S MAPE DA DRUGI KOJIH JE VIŠE MOGU NORMALNO POCET FUNKCIONIRAT.
TVOJE BRISANJE
UKLANJAM TE S MAPE DA DRUGI KOJIH JE VIŠE MOGU NORMALNO POCET FUNKCIONIRAT.
2014-04-11
Just like that.RayMabus wrote:Naravno ako smatram da time spašvam dva ....rs služi samo da ekonomski i društveno blokira hrvate i muslimane.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Prestanite se igrat.
ili
KRAJ PRICE.
Guest- Guest
jel to retaredette vaskrsnula?
Tocno ...nastaviti ih tj pustit da žive tu i dalje tako bilo bi ubijanje dva djeteta a ne jednog.Yesterday Once Again wrote:Just like that.RayMabus wrote:Naravno ako smatram da time spašvam dva ....rs služi samo da ekonomski i društveno blokira hrvate i muslimane.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Prestanite se igrat.
ili
KRAJ PRICE.
To je ispravna odluka.
2014-04-11
700 000 je premalo. Sljedeći put ćemo 10 000 000.RayMabus wrote:Manipulirajući ideologijama koje se ne mogu definirati, igrajući se neznanjem masa, nepostojeći entiteti poput noćnih mora marširajusvijetom kao bogovi "-izama".RayMabus wrote:na "5. međunarodnoj konferenciji o Jasenovcu" održanoj u Banja Luci 2011. godine, donesena je "Deklaracija o genocidu nad Srbima, Jevrejima i Romima u Drugom svjetskom ratu" gdje se govori "da je Hrvatska država, zajedno sa Rimokatoličkom crkvom izvršila genocid nad pravoslavnim Srbima, Jevrejima i Romima u periodu od 1941.do 1945. godine. Posle strašnog i užasnog mučenja, ubili su preko 700.000 Srba, 23.000 Jevreja i 80.000 Roma. Među žrtvama je bilo 110.000 male dece. Žrtve su ubijane maljem, klane, bacane u užareno grotlo Pacilijeve peći, kuvan je sapun od žrtava, vađena su nerođena deca iz utroba majki, nabijana su deca na bajonete, odsecane su dojke ženama, silovane su devojčice, devojke i žene, Hrvati su prodavali ‘srpsko meso – 1 dinar kilogram’ itd. Daleko bi nas odvelo nabrajanje svih načina mučenja i ubijanja žrtava. Prema američkim izvorima preko 1400 rimokatoličkih sveštenika u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini vršilo je lično mučenje, ubijanje, silovanje, pljačkanje i nasilno pokrštavanje. Zločine su činili obični građani Hrvati, domobrani, križari, prosvetni radnici, seljaci, službenici, intelektualci i svi drugi."
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Similar topics
» HEJ, SLOVENI" Skoro četvrtina Srba PATI ZA STAROM JUGOM i radije bi živeli u njoj, a ovo su 3 GLAVNA RAZLOGA
» Milorad Pupovac : Žele i ovo malo Srba protjerati iz Hrvatske
» Vučic : Đukanović želi Crnu Goru bez Srba
» Nema Srba, mogu i ovi proci
» Vučic i Dodik dogovorili zajednički praznik svih Srba
» Milorad Pupovac : Žele i ovo malo Srba protjerati iz Hrvatske
» Vučic : Đukanović želi Crnu Goru bez Srba
» Nema Srba, mogu i ovi proci
» Vučic i Dodik dogovorili zajednički praznik svih Srba
Page 4 of 12