Vučić: U HR još postoje oni koji žele da u njoj nema Srba
Page 10 of 12
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: Vučić: U HR još postoje oni koji žele da u njoj nema Srba
Bit ce rat jer ga mora bit ....jednostavno su strateški uzeli najzapadniju tocku i to odma ispod Jasenovca nama ispred nosa da šire svoju istinu o 700 tisuca i deklaraciju o tome da je Hr NDHa i to najviša politicka razina Srbije i RS.
Bit ce rat.
Mora bit jer nema šanse da ga nebude.
Naši nereagiraju ( obe vece stranke ) i to se pušta a to je zla krv.
To mora eskalirat jednom.
Bit ce rat.
Mora bit jer nema šanse da ga nebude.
Naši nereagiraju ( obe vece stranke ) i to se pušta a to je zla krv.
To mora eskalirat jednom.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
To mora eskalirat jer nije put ka miru.
Sve izgleda kao manje bitno al je jako bitno jer : smišljeno i organizirano žele kriminalizirat Hr , jer to rade nama ispod nosa i nasuprot Jasenovcu , jer rade zlu krv između dva naroda.
TO MORA ESKALIRAT.
Sve izgleda kao manje bitno al je jako bitno jer : smišljeno i organizirano žele kriminalizirat Hr , jer to rade nama ispod nosa i nasuprot Jasenovcu , jer rade zlu krv između dva naroda.
TO MORA ESKALIRAT.
2014-04-11
Najveći problem je što naši nereagiraju. Tuđmanovom smrću i dolaskom trećesiečanjske diktature, uništene su sve državne i nacionalne institucije koje su ovu zemlju obranile i spriečile uništenje hrvatskoga naroda.
Nažalost kako sad stvari stoje necemo moci surađivati u ww3.
MORAMO IH UNIŠTIT.
MORAMO IH UNIŠTIT.
2014-04-11
Nismo ni dosad, bitno je ojačati vlastite pozicije. No, s kim? S Plenkyjem?RayMabus wrote:Nažalost kako sad stvari stoje necemo moci surađivati u ww3.
MORAMO IH UNIŠTIT.
A ja ništa ?Regoč wrote:Nismo ni dosad, bitno je ojačati vlastite pozicije. No, s kim? S Plenkyjem?RayMabus wrote:Nažalost kako sad stvari stoje necemo moci surađivati u ww3.
MORAMO IH UNIŠTIT.
PRVO CEMO UNIŠTIT SRBIJU A ONDA OVE IZBRISAT.
2014-04-11
Obrnutim redom. Prvo pobiti domaće izdajnike, a onda djelovati prema van.
Ne nego baš ovim kojim sam reka : prvo uništit Srbiju a onda ove izbrisat.Regoč wrote:Obrnutim redom. Prvo pobiti domaće izdajnike, a onda djelovati prema van.
Destabilizacija zapadnog Balkana preko nekoga i necega , potonuce ekonomije , vracanje Srbije xy godina unazad , oslabit je.
A onda BiH bez entiteta....uz podršku međunarodne zajednice.
2014-04-11
Ovo mora završit ratom no taj rat se može i obavit drukcije : sa šta manje civilnih žrtava.
PRVO UNIŠTAVANJE SRBIJE ODAKLE SVO OVO ZLO DOLAZI A ONDA BRISANJE OVIH..
PRVO UNIŠTAVANJE SRBIJE ODAKLE SVO OVO ZLO DOLAZI A ONDA BRISANJE OVIH..
2014-04-11
Geostrategija : ako jedan Vučić nakon svega opet dolazi i širi zlo ovdje a to znaci samo rat na mom terenu onda neka se pripremi i za protureakciju.
Protureakcija ce mu bit destabilizacija Balkana preko nekoga i necega u buducnosti a svaka destabilizacija Srbiju vraca xy godina unazad ekonomski i drutveno.
Nece imat ni vojne ni politicke snage za spas rs.
Protureakcija ce mu bit destabilizacija Balkana preko nekoga i necega u buducnosti a svaka destabilizacija Srbiju vraca xy godina unazad ekonomski i drutveno.
Nece imat ni vojne ni politicke snage za spas rs.
2014-04-11
Trenutačno je Srbija puno bolje umrežena od Hrvatske. Sve što smo imali, razjebali smo, a njihov zločinački karakter izbliedil je nakon petine stoljeća.
Oni su trenutačno kuraz na biciklu. Meni njih žao al ja ih sad moram uništit.Regoč wrote:Trenutačno je Srbija puno bolje umrežena od Hrvatske. Sve što smo imali, razjebali smo, a njihov zločinački karakter izbliedil je nakon petine stoljeća.
2014-04-11
Planirao sam nešto drugo no s ovim nece moci ...u biti sami pali sami se ubili.
Sad ce im se preko nekoga il necega destabilizirat Balkan.
To je samo početak.
Sad ce im se preko nekoga il necega destabilizirat Balkan.
To je samo početak.
2014-04-11
Nahuškati Mađare na Vojvodinu, Bugare, Albance i povrh svega, muslimanska najezda + ekonomska kriza. Istodobno pripremiti diplomatski teren za gašenje RS. I to prije nego muslimani postanu definitivno omraženi u čitavoj EU. Ako će biti potrebno čistiti islam iz BiH, to će trebati naknadno, nakon uništenja RS činiti neka zapadna vojska, svejedno koja.RayMabus wrote:Oni su trenutačno kuraz na biciklu. Meni njih žao al ja ih sad moram uništit.Regoč wrote:Trenutačno je Srbija puno bolje umrežena od Hrvatske. Sve što smo imali, razjebali smo, a njihov zločinački karakter izbliedil je nakon petine stoljeća.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ako Trump popusti Putinu u Ukrajini, u zamjenu za Kosovo, moguće da se Rusija prestane miješati na Balkan u većoj mjeri, jer bi eventualno, mogla biti zabavljena eskalacijom situacije sa Sjevernom Korejom ili Amerikom u Južnom kineskom moru i u Siriji.melkior wrote:Nahuškati Mađare na Vojvodinu, Bugare, Albance i povrh svega, muslimanska najezda + ekonomska kriza. Istodobno pripremiti diplomatski teren za gašenje RS. I to prije nego muslimani postanu definitivno omraženi u čitavoj EU. Ako će biti potrebno čistiti islam iz BiH, to će trebati naknadno, nakon uništenja RS činiti neka zapadna vojska, svejedno koja.RayMabus wrote:Oni su trenutačno kuraz na biciklu. Meni njih žao al ja ih sad moram uništit.Regoč wrote:Trenutačno je Srbija puno bolje umrežena od Hrvatske. Sve što smo imali, razjebali smo, a njihov zločinački karakter izbliedil je nakon petine stoljeća.
2015-08-09
Doduše, igrati na Mađare je opasno, mogu jednako tako osim na Vojvodinu, krenuti na Baranju i Srijem. Islam je pak kao benzin. Možda se zajedno dogovoriti s Mađarima i Bugarima uz pripremu diplomatskog terena za gašenje RS. Dati Rusima nešto u zamjenu za RS.melkior wrote:Nahuškati Mađare na Vojvodinu, Bugare, Albance i povrh svega, muslimanska najezda + ekonomska kriza. Istodobno pripremiti diplomatski teren za gašenje RS. I to prije nego muslimani postanu definitivno omraženi u čitavoj EU. Ako će biti potrebno čistiti islam iz BiH, to će trebati naknadno, nakon uništenja RS činiti neka zapadna vojska, svejedno koja.RayMabus wrote:Oni su trenutačno kuraz na biciklu. Meni njih žao al ja ih sad moram uništit.Regoč wrote:Trenutačno je Srbija puno bolje umrežena od Hrvatske. Sve što smo imali, razjebali smo, a njihov zločinački karakter izbliedil je nakon petine stoljeća.
2015-08-09
Necu ja nikoga huškati.
Ja samo odlucim mislima nešto.
RS ce nestati.
Na taj nacin ce nestatit i ta deklaracija i ta laž o 700 000
Al prvo slabljenje Srbije destabilizacijom.
UNIŠTIT CU IH.
KRATKO I JASNO.
Ja samo odlucim mislima nešto.
RS ce nestati.
Na taj nacin ce nestatit i ta deklaracija i ta laž o 700 000
Al prvo slabljenje Srbije destabilizacijom.
UNIŠTIT CU IH.
KRATKO I JASNO.
2014-04-11
Druga opcija: tajno nabaviti oružje za masovno uništenje. Blitzkrieg i totalno uništenje Beograda u iznenadnom napadu. Ponoviti na Kosovu jer ne želimo Albance u praznom i razorenom Beogradu. Ponoviti na Turskoj jer ne želimo da Turska iskoristi situaciju na Balkanu. U stvari, iz zla u goremelkior wrote:Doduše, igrati na Mađare je opasno, mogu jednako tako osim na Vojvodinu, krenuti na Baranju i Srijem. Islam je pak kao benzin. Možda se zajedno dogovoriti s Mađarima i Bugarima uz pripremu diplomatskog terena za gašenje RS. Dati Rusima nešto u zamjenu za RS.melkior wrote:Nahuškati Mađare na Vojvodinu, Bugare, Albance i povrh svega, muslimanska najezda + ekonomska kriza. Istodobno pripremiti diplomatski teren za gašenje RS. I to prije nego muslimani postanu definitivno omraženi u čitavoj EU. Ako će biti potrebno čistiti islam iz BiH, to će trebati naknadno, nakon uništenja RS činiti neka zapadna vojska, svejedno koja.RayMabus wrote:Oni su trenutačno kuraz na biciklu. Meni njih žao al ja ih sad moram uništit.Regoč wrote:Trenutačno je Srbija puno bolje umrežena od Hrvatske. Sve što smo imali, razjebali smo, a njihov zločinački karakter izbliedil je nakon petine stoljeća.
2015-08-09
ajde pussi Q
pa taj isti zapad je formirao rsrpsku, nisu rusi
taj isti zapad zna zasto postoji rsrpska, i zasto nema treceg.
hrvati ne postoje kao faktor u smislu bitnosti postojanja rsrpske
vas san o ratu izmedju srbije i madjarske mozete da zamenite
necim realnim, za promenu budite mamojebi, sto je realnije
od vase bolesne zelje da se naudi srbiji i srbima.
koji ste vi bednici i froncle, pre ce italija vratiti svoje legitimne
pozicije na prostoru koji je okuprala hrvatska od mogcunosti
da srbija zarati sa bilo kime pa i vama, mamojebima !
Guest- Guest
Netreba ...cilj je nestanak RS.melkior wrote:
Druga opcija: tajno nabaviti oružje za masovno uništenje. Blitzkrieg i totalno uništenje Beograda u iznenadnom napadu. Ponoviti na Kosovu jer ne želimo Albance u praznom i razorenom Beogradu. Ponoviti na Turskoj jer ne želimo da Turska iskoristi situaciju na Balkanu. U stvari, iz zla u gore
2014-04-11
RS ce nestati.pizzon wrote:ajde pussi Q
Ostat ce samo BiH.
2014-04-11
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Similar topics
» HEJ, SLOVENI" Skoro četvrtina Srba PATI ZA STAROM JUGOM i radije bi živeli u njoj, a ovo su 3 GLAVNA RAZLOGA
» Milorad Pupovac : Žele i ovo malo Srba protjerati iz Hrvatske
» Vučic : Đukanović želi Crnu Goru bez Srba
» Nema Srba, mogu i ovi proci
» Vučic i Dodik dogovorili zajednički praznik svih Srba
» Milorad Pupovac : Žele i ovo malo Srba protjerati iz Hrvatske
» Vučic : Đukanović želi Crnu Goru bez Srba
» Nema Srba, mogu i ovi proci
» Vučic i Dodik dogovorili zajednički praznik svih Srba
Page 10 of 12