LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 28
Page 19 of 28 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 23 ... 28
Re: LIGA PRVAKA
nowitzki wrote:Kako je glik nasamarao ove propalice iz torina, kakva ljudina
Eno kmeče na đubrentusovskom mozzartu. Kako biubslatko ukinuo taj cigansko-klošarski portal...
Guest- Guest
I tome jednom mora doći kraj, ovo je ta godinaskripar wrote:A ona da nitko još nije obranio ligu prvaka to ništa jel
Bitch please Real je Bayerna izbacio još u prvoj utakmici, kad Bayern nije znao iskoristit krađu. A Real je svakako najjači klub u Europi, tako da je svakako zasluženo ako osvojiskripar wrote:ako je real obrani ove godine to će biti smrt nogometa, nisu zaslužili ni bayern proći
jalnirajko wrote:Ziil Los Dii ! wrote:Pijemo vecerasoperw wrote:kako će manždo našamarat čmarnako
Guest- Guest
skripar wrote:scorpion wrote:Nisam predvidio da Juventus osvaja uopće. Rekao sam na početku sezone da će finale bit Real-Juventus. Sad predviđam da će Real osvojit, jer nikad ne gubi finalaoperw wrote:dobro je škorpijo predvidio, Juventus real u finalu, Juve osvaja
P.S žao mi je Juventusa, zaslužili su osvojit ligu prvaka
A ona da nitko još nije obranio ligu prvaka to ništa jel
ako je real obrani ove godine to će biti smrt nogometa, nisu zaslužili ni bayern proći
P.S ne vidim kako juventusa itko može dobiti, stroj su
Kako je glup ovaj turčin...
Guest- Guest
čestitke Juventusu na novoj tituli lige prvaka.
iduće sezone ide se u obranu pokala
iduće sezone ide se u obranu pokala
Guest- Guest
najbolja obrana svijeta buffon chiellini barzagli bonucci dani alves licht a.sandro mandžukić
najbolja veza svijeta marchisio khedira pjanić mandžukić
najbolji napad svijeta higuain dybala mandžukić
grande Juve
najbolja veza svijeta marchisio khedira pjanić mandžukić
najbolji napad svijeta higuain dybala mandžukić
grande Juve
Guest- Guest
glup i turčin 2 riječi koje najbolje opisuju tebePrele wrote:skripar wrote:scorpion wrote:Nisam predvidio da Juventus osvaja uopće. Rekao sam na početku sezone da će finale bit Real-Juventus. Sad predviđam da će Real osvojit, jer nikad ne gubi finalaoperw wrote:dobro je škorpijo predvidio, Juventus real u finalu, Juve osvaja
P.S žao mi je Juventusa, zaslužili su osvojit ligu prvaka
A ona da nitko još nije obranio ligu prvaka to ništa jel
ako je real obrani ove godine to će biti smrt nogometa, nisu zaslužili ni bayern proći
Kako je glup ovaj turčin...
skripar-
2015-08-09
skripar wrote:scorpion wrote:ako je real obrani ove godine to će biti smrt nogometa, nisu zaslužili ni bayern proći
Guest- Guest
susramlje na vrhuncuZiil Los Dii ! wrote:Cestitke igracima,misteru i strucnome stozeru na jos jednoj fenomenalnoj utakmici i ulasku u finale
End- Posts : 21177
2015-08-25
spermenku ce biti kao i meni 2015-e godine. gleda u finalu ekipe koje najvise mrzi na svetu...
Guest- Guest
- reached his 32nd competitive final in the last 11 years for club & country
2015-08-25
Ovogodišnje finale neću ni gledat, sumrak baluna...Prele wrote: spermenku ce biti kao i meni 2015-e godine. gleda u finalu ekipe koje najvise mrzi na svetu...
Navijan za Isil da posjeti Cardiff...
;)
Guest- Guest
Ovo je najbolje i najpravednije finale poslije Moskve 2008. Dvije trenutno najbolje momčadi na svijetu igraju finale. Nogometni Božićfridrih_niche wrote:Ovogodišnje finale neću ni gledat, sumrak baluna...Prele wrote: spermenku ce biti kao i meni 2015-e godine. gleda u finalu ekipe koje najvise mrzi na svetu...
;)
scorpion wrote:Ovo je najbolje i najpravednije finale poslije Moskve 2008. Dvije trenutno najbolje momčadi na svijetu igraju finale. Nogometni Božićfridrih_niche wrote:Ovogodišnje finale neću ni gledat, sumrak baluna...Prele wrote: spermenku ce biti kao i meni 2015-e godine. gleda u finalu ekipe koje najvise mrzi na svetu...
;)
jos od 98 svjet nije vidio takog derbija ...za real su nastupali ....morientes suker raul mijatovic ...i onda ga pedja crnogorac zabi u finalu ...
EstebanEnrique-
2014-04-16
kao što rekoh 1. bracala 2. balija 3. transić, trio mandrilosZiil Los Dii ! wrote:scorpion wrote:Ovo je najbolje i najpravednije finale poslije Moskve 2008. Dvije trenutno najbolje momčadi na svijetu igraju finale. Nogometni Božićfridrih_niche wrote:Ovogodišnje finale neću ni gledat, sumrak baluna...Prele wrote: spermenku ce biti kao i meni 2015-e godine. gleda u finalu ekipe koje najvise mrzi na svetu...
;)
2015-08-25
scorpion-
2014-04-18
Page 19 of 28 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 23 ... 28
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 28