Užas: četnik želi u Split
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Užas: četnik želi u Split
Nema i onako smisla raspravljat o tome kod ove teme , Bajaga bi privukao bar pet tisuca ovih mlađih i to koji bi to shvatili kao koncert njegov i onda bi bila navala a to neide tamo jer je to litica al doslovno.vuksadinare wrote:b.t.w...interesantno kako najveci dio srpskih pjevaca onih starijih tvrdi da
nisu imali nikakve veze sa ratom..i da nisu pjevali na ratistima ili odrzavali koncerte za srpske vojnike i cede a kad kliknes na youtube evo ih u troprtaskom transu medju kokardasima..osim bore corbe vecina ih to skriva ko zmija noge..ali skriti se ne moze
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
hahaha,
pa hr. " glazbenici " su vise nego ijedni
kenjali vs sopstvene drzave
pevali su sve U 16
svaka cast tu i tamo
pevali su sve U 16
svaka cast tu i tamo
Guest- Guest
Nebitno kod ove teme jer ce ti ovdje i ovi šta nemaju ništa da Bajaga odsvira koju baladu rec da bolje ne al razlozi su sasvim logicni ...litica jbga a organizatori oce prodat ulaznice pa bi na sva zvona najavljivali ...ispa bi koncert na kraju a to tamo jednostavno NE IDE.pizzon wrote:hahaha,
pevali su sve U 16
svaka cast tu i tamo
2014-04-11
Ima ispod odma ogroman park , nije tu gore na litici nego ispod ...ako tako organiziraju onda može al gore ni pod razno.
2014-04-11
nanu li vam vasu dvolicnu...vise vjerujem onom cedi bori corbi nego ovim odjednom 'mirotvorcima' koji odjednom izgubise 'pamcenje'...ili izgovora 'morali smo'...morao si quratz...mora se samo umrijeti...onaj corba kaze...'jebemu mater pjevao sam svojima...'...a ovi kurvini sinovi...morali smo...inace najebasmo..ma pjevali ste vi i zbog love i zbog takvog vremena...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
nanu li vam vasu dvolicnu...vise vjerujem onom cedi bori corbi nego ovim odjednom 'mirotvorcima' koji odjednom izgubise 'pamcenje'...ili izgovora 'morali smo'...morao si quratz...mora se samo umrijeti...onaj corba kaze...'jebemu mater pjevao sam svojima...'...a ovi kurvini sinovi...morali smo...inace najebasmo..ma pjevali ste vi i zbog love i zbog takvog vremena...
2015-09-08
Bajaga: Nisam podržavao politiku Slobodana Miloševića
Glazbenik je kazao kako mu uistinu nije jasno zašto ga optužuju da je svojedobno pjevao četničke pjesme jer on nikada nije podržavao politiku koju je vodio bivši srpski predsjednik
Nakon što je četrdesetak članova Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata grada Rijeke prosvjedovalo protiv novogododišnjeg nastupa Momčila Bajagića Bajage i Instruktora na Korzu, oglasio se i sam glazbenik.
U intervjuu za jedan dnevni list Bajaga je kazao kako mu uistinu nije jasno zašto ga optužuju da je svojedobno pjevao četničke pjesme jer on nikada nije podržavao politiku koju je vodio Slobodan Milošević.
Dodao je kako bio veliki protivnik svih ratova koji su se vodili na području bivše Jugoslavije, a tvrdi da je svirao i na apsolutno svim antimiloševićevskim kampanjama i zbog toga su ovi prosvjedi za njega obične gluposti.
Inače, riječki dragovoljci tvrde da je glazbenik nešto prije velike vojne operacije "Oluja", u Kninu zabavljao četnike. Oni smatraju da u Rijeci postoji puno kvalitetnijih glazbenika kojima bi dobro došao honorar od novogodišnjeg nastupa.
http://arhiva.nacional.hr/clanak/74194/bajaga-nisam-podrzavao-politiku-slobodana-milosevica
Glazbenik je kazao kako mu uistinu nije jasno zašto ga optužuju da je svojedobno pjevao četničke pjesme jer on nikada nije podržavao politiku koju je vodio bivši srpski predsjednik
Nakon što je četrdesetak članova Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata grada Rijeke prosvjedovalo protiv novogododišnjeg nastupa Momčila Bajagića Bajage i Instruktora na Korzu, oglasio se i sam glazbenik.
U intervjuu za jedan dnevni list Bajaga je kazao kako mu uistinu nije jasno zašto ga optužuju da je svojedobno pjevao četničke pjesme jer on nikada nije podržavao politiku koju je vodio Slobodan Milošević.
Dodao je kako bio veliki protivnik svih ratova koji su se vodili na području bivše Jugoslavije, a tvrdi da je svirao i na apsolutno svim antimiloševićevskim kampanjama i zbog toga su ovi prosvjedi za njega obične gluposti.
Inače, riječki dragovoljci tvrde da je glazbenik nešto prije velike vojne operacije "Oluja", u Kninu zabavljao četnike. Oni smatraju da u Rijeci postoji puno kvalitetnijih glazbenika kojima bi dobro došao honorar od novogodišnjeg nastupa.
http://arhiva.nacional.hr/clanak/74194/bajaga-nisam-podrzavao-politiku-slobodana-milosevica
2014-04-11
Onaj drugi, ideološki, koji mu prebacuju dušebrižnici desne strane jest inkriminirajući nastup u Kninu.
Ok. Bajaga je nastupio u Kninu. Bilo je to 1993. (iako se prema nekim izvorima taj nastup dogodio 1991. godine).
Tamo je, kažu, urlao neku novokomponiranu četničku himnu sa stihovima: 'Kreće armija, najjača na svetu, kreće armija u osvetu, i jednom zauvek armija sprska i jednom zauvek sve će da vas smrska.' Činjenica: To su stihovi pjesme neke periferne kninske grupe Minđušari koja je snimila opskurni spot na kninskoj tvrđavi. Navodno je prste u pjesmi imao Bora Đorđević. Bajaga nije.
Da je pogriješio priznao je i predsjednik zadarskog ogranka udruge Zavjet, Boris Mužanović. –'To nije on, riječ je o nekoj grupi Minđušari iz tog vremena iz Knina koji su pjevali te pjesme, a ne Bajaga', rekao je Mužanović nakon što se digla hajka zbog Bajaginog koncerta u Zadru 2011.
http://dubrovackidnevnik.rtl.hr/kolumne/kome-smeta-instruktor-pozitivne-geografije-srbin-ce-da-vam-peva-u-revelinu-prebolite-to
Ok. Bajaga je nastupio u Kninu. Bilo je to 1993. (iako se prema nekim izvorima taj nastup dogodio 1991. godine).
Tamo je, kažu, urlao neku novokomponiranu četničku himnu sa stihovima: 'Kreće armija, najjača na svetu, kreće armija u osvetu, i jednom zauvek armija sprska i jednom zauvek sve će da vas smrska.' Činjenica: To su stihovi pjesme neke periferne kninske grupe Minđušari koja je snimila opskurni spot na kninskoj tvrđavi. Navodno je prste u pjesmi imao Bora Đorđević. Bajaga nije.
Da je pogriješio priznao je i predsjednik zadarskog ogranka udruge Zavjet, Boris Mužanović. –'To nije on, riječ je o nekoj grupi Minđušari iz tog vremena iz Knina koji su pjevali te pjesme, a ne Bajaga', rekao je Mužanović nakon što se digla hajka zbog Bajaginog koncerta u Zadru 2011.
http://dubrovackidnevnik.rtl.hr/kolumne/kome-smeta-instruktor-pozitivne-geografije-srbin-ce-da-vam-peva-u-revelinu-prebolite-to
2014-04-11
Zamjenio si ga s Minđušarima.vuksadinare wrote:nanu li vam vasu dvolicnu...vise vjerujem onom cedi bori corbi nego ovim odjednom 'mirotvorcima' koji odjednom izgubise 'pamcenje'...ili izgovora 'morali smo'...morao si quratz...mora se samo umrijeti...onaj corba kaze...'jebemu mater pjevao sam svojima...'...a ovi kurvini sinovi...morali smo...inace najebasmo..ma pjevali ste vi i zbog love i zbog takvog vremena...
Minđušari su rok grupa koja je nastala krajem 1992. godine u Kninu.
Rođeni Kninjanin Srđan Čoko okupio je grupu i bio prvi tekstopisac. Čoko je 2. maja 1995. poginuo u Okučanima na Slavonskom ratištu, ostavivši kninskim momcima da nastave započeti posao. Godine 1993. Minđušari su snimili prvi album pod nazivom Minđušari i to u sastavu: Aleksandar Ardalić – Lene (gitara i vokal), Vladimir Zelembaba – Zele (gitara), Nenad Kamjanac – Nešo (bubnjevi) i Mirko Bjedov – Miki (bass gitara). Gost na albumu bio je Bora Đorđević koji će kasnije sve vrijeme biti uz Minđušare. Na albumu ima devet pjesama koje su rađene u studiju „Akademija“ u Beogradu, a kao producent se potpisuje Bane Majo. Izdavač albuma Minđušari je diskografska kuća „Phono Roma“ iz Rima. Godine 1994. Minđušari su snimili svoj drugi album pod nazivom Minđušari – Idem do kraja i to u sastavu: Aleksandar Ardalić Lene, Vladimir Zelembaba Zele, Nenad Kamjanac Nešo i Mirko Bjedov Miki. Gosti na albumu bili su Bora Đorđević, Dejan Cukić, Vicko Milatović, Vidoje Božinović, a kao producenti se pojavljuju Vlada Barjaktarević i Miša Aleksić. Sve pjesme su snimljene u studiju „Pink“ u Zemunu. Izdavač ovog albuma je W.I.T. i PGP RTS Beograd. Godine 1998. izlazi treći album pod nazivom Minđušari – Da uz mene ostariš u izmjenjenom sastavu: Aleksandar Ardalić Lene, Mirko Bjedov Miki, Nenad Kamjanac Nešo, Denis Višić, Branislav Bjelić. Kompletan album rađen je u studiju Laze Ristovskog. Na albumu gostuje Aca Lukas, a Vicko Milatović je na muziku Lenka Ardalića napisao pjesmu „Ako sada odeš“.[1] Minđušari se pojavljuju kao gosti na albumu narodne krajiške grupe Jandrino Jato u pjesmi „Gori gora“ 2006. godine.
Садржај
- 1 Diskografija
- 1.1 Albumi
- 1.2 Singlovi
Diskografija
Albumi
- 1993. Armija srpska
- 1994. Idem do kraja
- 1998. Da uz mene ostariš
Singlovi
- 2006. Gori gora
2014-04-11
Dugo se nisam mogao naviknuti na Australiju ali sad sam zahvalan supruzi koja me nagovorila da odemo.
Cijela bivša SFRJ je psihički tesko oboljelo područje i tu pomoći nema.
Svaki je Srbn četnik, svaki Hrvat ustaša, svaki musliman mudžahedin ... Ja sam se nadao da će se odnosi koliko toliko normalizirati, da će se raditi na liječenju mladjih generacija od ove bolesne mržnje ali bio sam preveliki optimist.
Rekoh tada, ako je mene stigla sudbina da moram preživjeti rat, nadam se da buduće generacije nece.
Ali badava je sve. I ovo sa Bajagom, pa i da jeste nekad pogriješio, pa nije toliko da mu se zabranjuju nastupi 26 godina od početka tih ratova. Ili onda zabraniti sve svima, podići berlinske zidove i životariti tako.
Toj bolesti tamo lijeka nema. KAžu izumiremo, pa neka izumiremo svi od Triglava do Gevgelije, možda je tako i najbolje, svakako predviđaju Europu kao islamski kalifat do 2050 te godine.
Ako je većina ljudi tamo u bivsoj SFRJ kao ovaj mentalni bolesnik vuksadinare koji samo sanja novu krvačinu izmedju Hrvata i Srba, onda bolje da nema ni nas ni Srba, ni svih ostalih.
Jebi ga, tako je i šta da mu radiš.
Svaki je Srbn četnik, svaki Hrvat ustaša, svaki musliman mudžahedin ... Ja sam se nadao da će se odnosi koliko toliko normalizirati, da će se raditi na liječenju mladjih generacija od ove bolesne mržnje ali bio sam preveliki optimist.
Rekoh tada, ako je mene stigla sudbina da moram preživjeti rat, nadam se da buduće generacije nece.
Ali badava je sve. I ovo sa Bajagom, pa i da jeste nekad pogriješio, pa nije toliko da mu se zabranjuju nastupi 26 godina od početka tih ratova. Ili onda zabraniti sve svima, podići berlinske zidove i životariti tako.
Toj bolesti tamo lijeka nema. KAžu izumiremo, pa neka izumiremo svi od Triglava do Gevgelije, možda je tako i najbolje, svakako predviđaju Europu kao islamski kalifat do 2050 te godine.
Ako je većina ljudi tamo u bivsoj SFRJ kao ovaj mentalni bolesnik vuksadinare koji samo sanja novu krvačinu izmedju Hrvata i Srba, onda bolje da nema ni nas ni Srba, ni svih ostalih.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Dugo se nisam mogao naviknuti na Australiju ali sad sam zahvalan supruzi koja me nagovorila da odemo.
ok,
super da radis i zivis podalje od ove atmosfere.
inece,
ovde je i dalje sve lepo,
zeleno i plavo.
osim nas,
mi nismo ok !
Guest- Guest
To je Vaš HDZ...To je slika Vaše svijesti...Pa glasajte za njih...Naravno da hoćete...Ne možete si pomoći...Ni na lokalnoj, ni na državnoj razini...
red wolf-
2016-02-10
....ko ja krvacinu?...ne...ja sam samo realan...a ti izgleda u masti zivis...pa tu je cakija ljubimica...Ringo10 wrote:Dugo se nisam mogao naviknuti na Australiju ali sad sam zahvalan supruzi koja me nagovorila da odemo.
2015-09-08
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Užas: Putin više ne želi mir. Želi osvetu.
» STA JE OVO LJUDI?ZAR I OVAJ ZELI DA POSTANE CETNIK?
» Užas: četnik otvorio burzu u Mumbaju
» Užas: po Kurcu i Hanu, četnik je rješenje za "region"
» Užas: četnik kaže da za 3 mjeseca počinje III svjetski rat
» STA JE OVO LJUDI?ZAR I OVAJ ZELI DA POSTANE CETNIK?
» Užas: četnik otvorio burzu u Mumbaju
» Užas: po Kurcu i Hanu, četnik je rješenje za "region"
» Užas: četnik kaže da za 3 mjeseca počinje III svjetski rat
Page 3 of 3