STA JE OVO LJUDI?ZAR I OVAJ ZELI DA POSTANE CETNIK?
Page 1 of 1
STA JE OVO LJUDI?ZAR I OVAJ ZELI DA POSTANE CETNIK?
Kako se usudjuje mamu mu cetnicku da zaobilazi nas glupe 'rvate?Gdje smo pogrijeshili?Grli se sa onim cetnikom Vuchicem.Pa kako cemo ovo prezivjeti?Kaze da ce otvoriti najbolje IT shkole u Srbiji i da ce tako privuci najinteligentniju djecu iz regiona i svijeta na skolovanje u Srbiju.Opet koriste meku moc kao sa pevaljkama da se selimo u Beograd.Pa sta je to dragi moji 'rvatici?
SUOSNIVAČ EPLA I KOMPJUTERSKI GENIJE POSTAJE SRPSKI DRŽAVLJANIN: Stiv Voznijak želi da promoviše Srbiju i njene interese
https://euractiv.mondo.rs/tehnologija/a5139/Ko-je-Stiv-Voznijak-osnivac-Epla-koji-dobija-srpski-pasos.html
SUOSNIVAČ EPLA I KOMPJUTERSKI GENIJE POSTAJE SRPSKI DRŽAVLJANIN: Stiv Voznijak želi da promoviše Srbiju i njene interese
https://euractiv.mondo.rs/tehnologija/a5139/Ko-je-Stiv-Voznijak-osnivac-Epla-koji-dobija-srpski-pasos.html
Re: STA JE OVO LJUDI?ZAR I OVAJ ZELI DA POSTANE CETNIK?
ako si ti Voznijak jedan od onih koji su dobili dio SJ ne ostvarilo ti se to što planiraš
kad treba pomoć evo vas u Hrvatsku
a ulagati kontra
rošada totalna
a ulagati kontra
rošada totalna
2014-04-16
immortal wrote:ako si ti Voznijak jedan od onih koji su dobili dio SJ ne ostvarilo ti se to što planiraš
a ulagati kontra
rošada totalna
O jebo te koliko si glupa?!!!Pa da sam ja samo 2% on bila bi i ti u mom vlasnistvu a i ostatak Balkana.Covjek je osmislio novu civilizaciju i alate kojim se i ti sluzis iako samo tipkajuci gluposti.Pametnija si kada tipkas o kobasicama i shpeku,chvarcima i drugim suhomesnatim proizvodima.Doduse,moze ti biti utjeha da ni vecina glupih srba nije cula za tog malog zdepastog crvenokozca,a oni koji su chulu za njega i neshto znaju tvrde da ga je Vuchko kupio i platio mu kartu da dodje u Srbiju iako chovjek moze kupiti njihovu zemlju pet puta.Ono iskesira u gotovini i jebite si mater idioti.Moram priznati da sam prije mislio da su srbi inteligentniji od hrvata ali boraveci na twitteru shvatio sam da su samo zakashnjeli idioti u svojim shvatanjima i poimanju svijeta ,mada opet vjerujem da su to preobucheni i maskirani 'rvati tipa Ere pa kada im se najebem matereshine zacute isto kao i ovdje na forumu.Jebo sam i onom Ponosu mamicu i napisao mu da ima casti i postenja da bi si trebao uzeti onu JNA utoku ,gurnut je svoje zvalje i umrijeti ko chovjek.Pichka od chovjeka me tuzila twitteru i zalila se da ga nagovaram na samoubojstvo pa me banali jedan dan.Sve u svemu tamo sam postao slavan i shto je najchudnije imam pun kurac pratilaca zena.Mozda i nije chudno jer kuje osjete strast sa kojom tipkam pa valjda to vole jer im toga nedostaje u zivotu.
Elem,chitam skoro svi svjetski mediji bruje o Srbiji kako je dodijelila drzavljanstvo ovom chovjeku geniju.Kontam si neshto ,kako bi ja nekako mogao doci do njihovog drzavljanstva pa planiram slijedece godine na Taru ,splavarenje i onda kao amerikenjec zatrazim politichki azil.Ali prije toga moram sve prodati ovdje i nekako izvuci lovu u Schwitcu.
U Hrvatsku se ne vracam taman da mi neko nudi milione.Doduse prije par godina sam se skoro zajebao pa na nagovor nekih forumasica skoro kupio Hacijendu i Istri.Kad sam otishao tamo da bolje upoznam taj kraj vidio sam da Istra nije ono shto je bila nego da je puna bosancerosa i cigana.Rekoh sebi,dobit cete kurac na chelo i dva jaja na oko i zavrshio svoje snove o Istri.Sada me rajca Tara,Kopaonik,neka drvena kucica i 50 koshnica pcela.Jebo te samo da to prodajem u malim flashicama kao suvenir sa toga podruchja mogao bi od toga zivjeti ko grof.Naslov bi bio "Mentalni med sa Tare" :::)))
Zna li koji 'rvatic tko je Srbin Stiv Voznijak?Sve neki IT inzenjeri a nitko valjda iz ljubomore da neshto natipka pa chak ni onaj folksdojcher IT "inzenjer"chistach schwapskih javnih WC_a u koje najvise seru i pisaju turci i arapi.
Moja pretpostavka zasto je ovaj mali genijalni kepec (izgleda da su svi genijalci uglavnom mali ljudi,Putin) dosao u Srbiju je bila skoro 90% tocna.
Samo bih dodao da svijet nikada nisu mijenjale mase ovaca nego pojedinci koji imaju viziju i koji uglavnom vole tenis kao sport ne zato mozda sto im je do velikog fizickog naprezanja nego zato shto su ljudi u tome sportu veliki individualci pa onda po onoj da ovce jure za ovcama u krdu a pojedinac trazi pojedinca da se oproba u podrucjima koja su mu nepoznata i nesto nauci od njega.Dakle dragi moji 'rvatici,problem je u vasem coporativnom mentalitetu zato ste non-stop u kurcu jer nemate pojedince kao srbi Vucica koji ima viziju i vidi Srbiju 50 god. unaprijed a vi gledate samo kako prezivjeti od danas do sutra.
EKSKLUZIVNO - Janko Tipsarevic otkrio kako je doveo legendarnog Stiv Voznijaka u Srbiju!
https://www.youtube.com/watch?v=dPGyOhGtDjo
Samo bih dodao da svijet nikada nisu mijenjale mase ovaca nego pojedinci koji imaju viziju i koji uglavnom vole tenis kao sport ne zato mozda sto im je do velikog fizickog naprezanja nego zato shto su ljudi u tome sportu veliki individualci pa onda po onoj da ovce jure za ovcama u krdu a pojedinac trazi pojedinca da se oproba u podrucjima koja su mu nepoznata i nesto nauci od njega.Dakle dragi moji 'rvatici,problem je u vasem coporativnom mentalitetu zato ste non-stop u kurcu jer nemate pojedince kao srbi Vucica koji ima viziju i vidi Srbiju 50 god. unaprijed a vi gledate samo kako prezivjeti od danas do sutra.
EKSKLUZIVNO - Janko Tipsarevic otkrio kako je doveo legendarnog Stiv Voznijaka u Srbiju!
https://www.youtube.com/watch?v=dPGyOhGtDjo
Kako to da ni jedna znachajnija osoba iz svijeta ne dolazi u Hrvatsku i kaze ja sam sada Hrvat koji zivi vani ali cu se truditi da do kraja zivota zastupam hrvatske interese.Nema nikoga.Zashto?Pa tko ce doci u ustashku drzavu se blairat?Mozda koji shiptar?Idem na tviter tamo su mi tviterashi shpitarsko -ustashki interesantniji.Ovdje sve neke pichkice.
Shta je ovo ljudi?Slovachka evangelistichka cekva odlikovala Vuchicu orden,a na ovom forumu tvrde da nitko ne voli Srbiju i da svi bjeze od nje.Kada se ovo uskoro sve zavrshi,svijet ce izgleda slaviti srbe kao prvoborce protiv globalizma a hrvati ce opet biti na pogreshnoj strani povijesti jer ovoga puta vjerujem da ih glupi srbi nece prevlachiti u pobjednichku ekipu kao u dva WW.
Nema mi druge nego da se i ja ukracam na brod koji plovi sigurno u buducnost.Samo kako da dobijem drzavljanstvo?Imam ideju.Trazit cu politichki azil kao amerikanac.
https://www.youtube.com/watch?v=bdWtVH3jtzg
Nema mi druge nego da se i ja ukracam na brod koji plovi sigurno u buducnost.Samo kako da dobijem drzavljanstvo?Imam ideju.Trazit cu politichki azil kao amerikanac.
https://www.youtube.com/watch?v=bdWtVH3jtzg
Similar topics
» Fali nam mladih i sposobnih ljudi , nitko ne želi raditi ovaj posao za 4500 kuna
» Užas: četnik želi u Split
» On nije četnik, oni nisu ustaše, Tako je završio ovaj dogovoreni rat.
» Andrej Četnik Adem Vuchiqi ovaj Aleksandar Dovojvoda Kenwood Kenon
» Ako ovaj postane predsjednik Amerike fake news ce se uzarit od histerije, a leftardi i mocvara ce izrezirat kaos na ulicama
» Užas: četnik želi u Split
» On nije četnik, oni nisu ustaše, Tako je završio ovaj dogovoreni rat.
» Andrej Četnik Adem Vuchiqi ovaj Aleksandar Dovojvoda Kenwood Kenon
» Ako ovaj postane predsjednik Amerike fake news ce se uzarit od histerije, a leftardi i mocvara ce izrezirat kaos na ulicama
Page 1 of 1