Srwtan rodjendan dragi Vodja
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Srwtan rodjendan dragi Vodja
Pozdravi materPrele wrote:gde sam ja stao danas sa samaranjem, tu je tominjo produzio...
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Tominjo ce nas jos pocet prijavljivat po uzoru na srpce koje dnevno salje 3 do 4 prijave zbog mog velicanja Hitlera i nacizma..
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Heil Hitler ..... koji velikan sin europe.. koje su se lazi izgovorile na racun njega a njegova Slava ne jenjava.
Samo djeca cigana incesta i komunjara ne velicaju vodju
Kakve nistarije a da nihe bilo vodje nebi imali fakultets radnih mjesta stanova mirovina ..
Sve na ovom svijetu dobro je donio vodja
Samo djeca cigana incesta i komunjara ne velicaju vodju
Kakve nistarije a da nihe bilo vodje nebi imali fakultets radnih mjesta stanova mirovina ..
Sve na ovom svijetu dobro je donio vodja
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Bafalo može poslat jedino kitu kroz rupu u Laninom posteru. Malo ste pretjerali s neukusom, ne treba na forumu nikog braniti. Ne napadam ustaše samo ne želim taj uteg oko svog vrata ili vrata moje djece, nisam zato prošao sva sranja 90-ih . Lako je tebi srat s druge strane oceana, ovdje malo drugačije stoje stvari.Heinrich_Himmler wrote:Bafalo te poslao u penziju...Vincent Vega wrote:Pa ja se baš zabavljam. Šamar tu, šamar tamo i proleti vrijeme.Heinrich_Himmler wrote:Ne placi .... svima je ovde nama Forum sala i razonoda osin tebi i bratu ti iz nisaVincent Vega wrote:Ti nisi nikad ni imao nikakvih funkcija, mozak se nije razvio.bafalo wrote:ne plače jer je od zadnjeg moždanog izgubio tu funkciju. nije lako ostarjet jbg
Gubis se
Branis srbe
Napadas ustase
Dolazi sudnji dan
Guest- Guest
Meni lako kazes???? Ajde nekaVincent Vega wrote:Bafalo može poslat jedino kitu kroz rupu u Laninom posteru. Malo ste pretjerali s neukusom, ne treba na forumu nikog braniti. Ne napadam ustaše samo ne želim taj uteg oko svog vrata ili vrata moje djece, nisam zato prošao sva sranja 90-ih . Lako je tebi srat s druge strane oceana, ovdje malo drugačije stoje stvari.Heinrich_Himmler wrote:Bafalo te poslao u penziju...Vincent Vega wrote:Pa ja se baš zabavljam. Šamar tu, šamar tamo i proleti vrijeme.Heinrich_Himmler wrote:Ne placi .... svima je ovde nama Forum sala i razonoda osin tebi i bratu ti iz nisaVincent Vega wrote:
Ti nisi nikad ni imao nikakvih funkcija, mozak se nije razvio.
Gubis se
Branis srbe
Napadas ustase
Dolazi sudnji dan
Da ti provodid pola zivota u ludnicama a znas da ti pomoci nema pita bi te ja jeli ti lako.. tebi svaka cadt ti si uspio ja nisam. Jbg. Neko popusi neko ne. Ja sam popusio
2015-09-13
Ovo mojr nezelim ni nacrnjem ciganinu
2015-09-13
Ajde, ajde, nemoj plakat, nije tebi baš tako loše. Ima na tisuće gorih priča.Heinrich_Himmler wrote:Ovo mojr nezelim ni nacrnjem ciganinu
Guest- Guest
Neplacem.ja nedo Bog.. nisan invalid nisam nemocan samo sam ispalio na mozak jbg. Priznam meni je psihijatar sam rekao da sam sve kroz rad sport i aktivnosti moga lagano rjedit i jos mogi. Ali meni draze bilo lokatVincent Vega wrote:Ajde, ajde, nemoj plakat, nije tebi baš tako loše. Ima na tisuće gorih priča.Heinrich_Himmler wrote:Ovo mojr nezelim ni nacrnjem ciganinu
2015-09-13
Bar san prista pusit... jos nemogu virovat u to.. evo sad ce 26.04 godina i 9 miseci da san bacio
2015-09-13
Ante, sve se to može barem ublažit, ako ne i riješit...
Izbaci alkohol, smanji tablete...
Zapali ponekad dobre ganje i sve ce bit dobro...
I ne zamaraj se prošlošću, gledaj prema naprid...
Imaš dvi curice...
Mislin da bi one sta duže tile imat normalnog oca kraj sebe...
;)
Izbaci alkohol, smanji tablete...
Zapali ponekad dobre ganje i sve ce bit dobro...
I ne zamaraj se prošlošću, gledaj prema naprid...
Imaš dvi curice...
Mislin da bi one sta duže tile imat normalnog oca kraj sebe...
;)
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Sretan rodjendan dragi TATA
» SRETAN RODJENDAN ALI I PRETUZNI RODJENDAN NAJVECEM GOLGETERU SVIH VREMENA
» Si Đinping: Aco, Srecan ti rodjendan, 500.000 vakcina za rodjendan!
» Vodja navale u aeku
» Sleteo Pravi Vodja Srbije u Beograd
» SRETAN RODJENDAN ALI I PRETUZNI RODJENDAN NAJVECEM GOLGETERU SVIH VREMENA
» Si Đinping: Aco, Srecan ti rodjendan, 500.000 vakcina za rodjendan!
» Vodja navale u aeku
» Sleteo Pravi Vodja Srbije u Beograd
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 5