Srwtan rodjendan dragi Vodja
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Srwtan rodjendan dragi Vodja
Ti si toliko glup jer si išao na gay paradu misleći kak ćeš mahat vođi.bafalo wrote:tominjo je toliko star da je vodio unuke da mašu vođi na paradi
Guest- Guest
Kaže lik koji je tri dana mlađi od mene, a kraj kreveta drži hodalicu.jalnirajko wrote:Heinrich_Himmler wrote:Polako deda polakoVincent Vega wrote:Hahaha, kakva simbioza dva klošara i lopova. Što ste jalni? Jedan ne može položit testove za vozački, a drugom uzeli vozačku u ludari.
Guest- Guest
tominjo je počeo i lagati ovaj napaćeni narod
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
tu gdje sam ja nema parada nismo još bolesni kao zagreb, split, rijeka.. kod mene da se doseli homoseksualac svi bi mu suptilno dali do znanja da potraži novu lokacijuVincent Vega wrote:Ti si toliko glup jer si išao na gay paradu misleći kak ćeš mahat vođi.bafalo wrote:tominjo je toliko star da je vodio unuke da mašu vođi na paradi
Svi bi ga naguzili?bafalo wrote:tu gdje sam ja nema parada nismo još bolesni kao zagreb, split, rijeka.. kod mene da se doseli homoseksualac svi bi mu suptilno dali do znanja da potraži novu lokacijuVincent Vega wrote:Ti si toliko glup jer si išao na gay paradu misleći kak ćeš mahat vođi.bafalo wrote:tominjo je toliko star da je vodio unuke da mašu vođi na paradi
Guest- Guest
Kljucaj temu gasi internet Bafalo blokirao sustav... koji samar staroj budalibafalo wrote:tominjo je toliko star da je vodio unuke da mašu vođi na paradi
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Komunjaro.... bafalo te sjebo ko Gotovina Mladica... pokrij se i spavajVincent Vega wrote:Svi bi ga naguzili?bafalo wrote:tu gdje sam ja nema parada nismo još bolesni kao zagreb, split, rijeka.. kod mene da se doseli homoseksualac svi bi mu suptilno dali do znanja da potraži novu lokacijuVincent Vega wrote:Ti si toliko glup jer si išao na gay paradu misleći kak ćeš mahat vođi.bafalo wrote:tominjo je toliko star da je vodio unuke da mašu vođi na paradi
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Vincent Vega wrote:Svi bi ga naguzili?bafalo wrote:tu gdje sam ja nema parada nismo još bolesni kao zagreb, split, rijeka.. kod mene da se doseli homoseksualac svi bi mu suptilno dali do znanja da potraži novu lokacijuVincent Vega wrote:Ti si toliko glup jer si išao na gay paradu misleći kak ćeš mahat vođi.bafalo wrote:tominjo je toliko star da je vodio unuke da mašu vođi na paradi
Guest- Guest
Jedini koji je danas sjeban si ti. Najprije si sam sebe, onda su te za kraj naguzili i ostali. Nemoj dolazit neko vrijeme, brukaš se samo.Heinrich_Himmler wrote:Komunjaro.... bafalo te sjebo ko Gotovina Mladica... pokrij se i spavajVincent Vega wrote:Svi bi ga naguzili?bafalo wrote:tu gdje sam ja nema parada nismo još bolesni kao zagreb, split, rijeka.. kod mene da se doseli homoseksualac svi bi mu suptilno dali do znanja da potraži novu lokacijuVincent Vega wrote:Ti si toliko glup jer si išao na gay paradu misleći kak ćeš mahat vođi.bafalo wrote:tominjo je toliko star da je vodio unuke da mašu vođi na paradi
Guest- Guest
Tominjo je toliko zastraniio i oglupio da cak trazi pomoc i od najvece moralne sirotinje na forumu
2015-09-13
Poceo si plakat vecVincent Vega wrote:Jedini koji je danas sjeban si ti. Najprije si sam sebe, onda su te za kraj naguzili i ostali. Nemoj dolazit neko vrijeme, brukaš se samo.Heinrich_Himmler wrote:Komunjaro.... bafalo te sjebo ko Gotovina Mladica... pokrij se i spavajVincent Vega wrote:Svi bi ga naguzili?bafalo wrote:tu gdje sam ja nema parada nismo još bolesni kao zagreb, split, rijeka.. kod mene da se doseli homoseksualac svi bi mu suptilno dali do znanja da potraži novu lokacijuVincent Vega wrote:
Ti si toliko glup jer si išao na gay paradu misleći kak ćeš mahat vođi.
2015-09-13
Ja nikad ne plačem, to mi je mana.Heinrich_Himmler wrote:Poceo si plakat vecVincent Vega wrote:Jedini koji je danas sjeban si ti. Najprije si sam sebe, onda su te za kraj naguzili i ostali. Nemoj dolazit neko vrijeme, brukaš se samo.Heinrich_Himmler wrote:Komunjaro.... bafalo te sjebo ko Gotovina Mladica... pokrij se i spavajVincent Vega wrote:Svi bi ga naguzili?bafalo wrote:
tu gdje sam ja nema parada nismo još bolesni kao zagreb, split, rijeka.. kod mene da se doseli homoseksualac svi bi mu suptilno dali do znanja da potraži novu lokaciju
Guest- Guest
ne plače jer je od zadnjeg moždanog izgubio tu funkciju. nije lako ostarjet jbg
Ti nisi nikad ni imao nikakvih funkcija, mozak se nije razvio.bafalo wrote:ne plače jer je od zadnjeg moždanog izgubio tu funkciju. nije lako ostarjet jbg
Guest- Guest
bafalo wrote:ne plače jer je od zadnjeg moždanog izgubio tu funkciju. nije lako ostarjet jbg
K.O
2015-09-13
Ne placi .... svima je ovde nama Forum sala i razonoda osin tebi i bratu ti iz nisaVincent Vega wrote:Ti nisi nikad ni imao nikakvih funkcija, mozak se nije razvio.bafalo wrote:ne plače jer je od zadnjeg moždanog izgubio tu funkciju. nije lako ostarjet jbg
2015-09-13
gde sam ja stao danas sa samaranjem, tu je tominjo produzio...
Guest- Guest
Pa ja se baš zabavljam. Šamar tu, šamar tamo i proleti vrijeme.Heinrich_Himmler wrote:Ne placi .... svima je ovde nama Forum sala i razonoda osin tebi i bratu ti iz nisaVincent Vega wrote:Ti nisi nikad ni imao nikakvih funkcija, mozak se nije razvio.bafalo wrote:ne plače jer je od zadnjeg moždanog izgubio tu funkciju. nije lako ostarjet jbg
Guest- Guest
Bafalo te poslao u penziju...Vincent Vega wrote:Pa ja se baš zabavljam. Šamar tu, šamar tamo i proleti vrijeme.Heinrich_Himmler wrote:Ne placi .... svima je ovde nama Forum sala i razonoda osin tebi i bratu ti iz nisaVincent Vega wrote:Ti nisi nikad ni imao nikakvih funkcija, mozak se nije razvio.bafalo wrote:ne plače jer je od zadnjeg moždanog izgubio tu funkciju. nije lako ostarjet jbg
Gubis se
Branis srbe
Napadas ustase
Dolazi sudnji dan
2015-09-13
Pozdravi materPrele wrote:gde sam ja stao danas sa samaranjem, tu je tominjo produzio...
2015-09-13
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Sretan rodjendan dragi TATA
» SRETAN RODJENDAN ALI I PRETUZNI RODJENDAN NAJVECEM GOLGETERU SVIH VREMENA
» Si Đinping: Aco, Srecan ti rodjendan, 500.000 vakcina za rodjendan!
» Vodja navale u aeku
» Sleteo Pravi Vodja Srbije u Beograd
» SRETAN RODJENDAN ALI I PRETUZNI RODJENDAN NAJVECEM GOLGETERU SVIH VREMENA
» Si Đinping: Aco, Srecan ti rodjendan, 500.000 vakcina za rodjendan!
» Vodja navale u aeku
» Sleteo Pravi Vodja Srbije u Beograd
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 5