Blanka Vlasic javno svjedocila svoju vjeru
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Blanka Vlasic javno svjedocila svoju vjeru
metilda wrote:Roy_Bean wrote:ma ti novokomponovani vjernici su dno dna...imam jednog u obitelji pa znam o čemu pričam...
mislim da ne znaš o čemu pričaš.. nanovoobraćeni su još žešći u ispovijedanju svoje vjere.. potvrđeno iskustvom...
znam jako dobro...to što je netko otkrio vjeru s 35 godina ne znači da je bolji od svih nas ostalih...slično kao bivši pušači...
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Roy_Bean wrote:metilda wrote:Roy_Bean wrote:ma ti novokomponovani vjernici su dno dna...imam jednog u obitelji pa znam o čemu pričam...
mislim da ne znaš o čemu pričaš.. nanovoobraćeni su još žešći u ispovijedanju svoje vjere.. potvrđeno iskustvom...
znam jako dobro...to što je netko otkrio vjeru s 35 godina ne znači da je bolji od svih nas ostalih...slično kao bivši pušači...
dapače, oni su svjesni koliko su griješili i zato nastoje (makar to nama izgledalo naivno i iritirajuće) posvjedočiti o svojoj vjeri i za Krista.. meni je to ne samo simpatično nego i poticajno
Guest- Guest
Ma Joško je u kurcu...Blanka je iritantna neki put, ali nije baš jela govna s izjavama koliko znam...Jedino reklama za Lidl...Noor wrote:Blanka je antipatična u svakom javnom nastupu čim zine, ko i njen otac...nema to veze s vjerom
njihovo suptilno ljubomorno pljuvanje Kostelića je bolesno
darth_vader-
2014-04-17
nije s izjavama ko Joško, nego s opravdanjima zakaj nije preskočila...nisi-nisi, idemo daljejasambrend wrote:Ma Joško je u kurcu...Blanka je iritantna neki put, ali nije baš jela govna s izjavama koliko znam...Jedino reklama za Lidl...Noor wrote:Blanka je antipatična u svakom javnom nastupu čim zine, ko i njen otac...nema to veze s vjerom
Guest- Guest
gud van..Noor wrote:Blanka je antipatična u svakom javnom nastupu čim zine, ko i njen otac...nema to veze s vjerom
Guest- Guest
lagano se moze spremat za neku drzavnu funkciju , recimo ministarstvo...koja bi to radost bila imati dvije vrhunske sportske dive za vodje navale ministarstva , skijasica sporta a vlasicka ministarstvo bogostovanja
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
bolje da je rodila 2-3 dice a ne smuvala se po ckrvi.. država i nacija nemaju korist od toga
Guest- Guest
dobra je Blanka, i stari je ok..pricaju oni koji ih poznaju..meni je i simpaticna..to sto se ufurala u vjeru ne cini je sad monstrumom i vjesticom..ti vrhunski sportasi imaju brutalne uspone i padove i traze spas svugdje pa i u duhovnosti..njen osobni odabir, kao i ovaj angazman.Noor wrote:Blanka je antipatična u svakom javnom nastupu čim zine, ko i njen otac...nema to veze s vjerom
Također me te njihove ego igrice ne zanimaju. Uostalom, tko zna kakvi bismo mi bili.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
a Mama bolje da joj rodila kamen,bar bi imal cime kupus pritisnutiPinochet wrote:bolje da je rodila 2-3 dice a ne smuvala se po ckrvi.. država i nacija nemaju korist od toga
Guest- Guest
radim dicu po forumuRoy_Bean wrote:vjera bi trebalo biti nešto intimno, a ne ovako...isto tako trudnoće i naslikavanje s tek novorođenim bebicama je bolesno...ali tko je attention whore taj radi sve što može da bi bio viđen/a...
ali pravu.
2014-12-30
Hehe....ja šumom, a ti i vuk drumom :Dmaggie13 wrote:dobra je Blanka, i stari je ok..pricaju oni koji ih poznaju..meni je i simpaticna..to sto se ufurala u vjeru ne cini je sad monstrumom i vjesticom..ti vrhunski sportasi imaju brutalne uspone i padove i traze spas svugdje pa i u duhovnosti..njen osobni odabir, kao i ovaj angazman.Noor wrote:Blanka je antipatična u svakom javnom nastupu čim zine, ko i njen otac...nema to veze s vjerom
Također me te njihove ego igrice ne zanimaju. Uostalom, tko zna kakvi bismo mi bili.
Antipatična je do ibera, nema tu zbora....a ni veze s vjerom, bar za mene.
Guest- Guest
Pinochet wrote:
kraljica
KRA-LJI-CA
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Meni je baš simpa. A simpa mi je i to rivalstvo Kostelića i Vlašića. Tipična hrvatska posla.Noor wrote:Blanka je antipatična u svakom javnom nastupu čim zine, ko i njen otac...nema to veze s vjerom
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nisam primijetio da joj je itko predbacivao njezinu vjeru. Meni smeta kad sportaši počnu politizirati. (I moj brat Robert također)vuksadinare wrote:..nego....nije mi jasno kako netko ne zeli navijati za blanku jer je vjernica..
2014-04-22
Sta sportaši politizirati imaju?
Tak školovani...
Tak školovani...
Pa hrvatska nog.reprezentacija (osim nešto mlađih izuzetaka)je jedan od glavnih bastiona HDZ-a. Eno,onaj Šimunić je otišao i dalje,pa sada sa Sedlarom okolo propagira svoj veliki domoljubni podvig,koji ga je koštao reprezentativne karijere. Bedak!Sora wrote:Sta sportaši politizirati imaju?
Tak školovani...
2014-04-22
ti svojom sumom, ja svojom..za vuka ne znam ;-)Noor wrote:Hehe....ja šumom, a ti i vuk drumom :Dmaggie13 wrote:dobra je Blanka, i stari je ok..pricaju oni koji ih poznaju..meni je i simpaticna..to sto se ufurala u vjeru ne cini je sad monstrumom i vjesticom..ti vrhunski sportasi imaju brutalne uspone i padove i traze spas svugdje pa i u duhovnosti..njen osobni odabir, kao i ovaj angazman.Noor wrote:Blanka je antipatična u svakom javnom nastupu čim zine, ko i njen otac...nema to veze s vjerom
Antipatična je do ibera, nema tu zbora....a ni veze s vjerom, bar za mene.
Meni je ok, osim sto je vrhunska sportasica (bila) B-)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
kada zatrudni tek bu onda vjernica.
2014-12-30
mhhhhhh..... ..nekako sise ne idu uz nju..odudara nes..Pinochet wrote:
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Rado bi branitelj mijenjao svoju mirovinu, neprospavane noći, strahove i svoju žrtvu za vaša radna mjesta, vaše plaće, za vaše obitelji, žene i djecu, rođendane i vaš mir!
» Blanka Vlašić: Sad je prilika da osmislim život nakon sporta
» Blanka Vlašić : Kad imate 35 shvatite da se triba negdi i udat
» Ako se bojimo islama onda ne cijenimo svoju vjeru
» Britanska vojska vrbuje: U redu je plakati, slobodno budi gay, prakticiraj svoju vjeru....
» Blanka Vlašić: Sad je prilika da osmislim život nakon sporta
» Blanka Vlašić : Kad imate 35 shvatite da se triba negdi i udat
» Ako se bojimo islama onda ne cijenimo svoju vjeru
» Britanska vojska vrbuje: U redu je plakati, slobodno budi gay, prakticiraj svoju vjeru....
Page 2 of 2