Ako se bojimo islama onda ne cijenimo svoju vjeru
Page 1 of 1
Ako se bojimo islama onda ne cijenimo svoju vjeru
https://www.jutarnji.hr/video/news/ovo-je-povijesni-test-i-sansa-za-europu-ako-se-bojimo-islama-onda-ne-cijenimo-ni-svoju-vjeru- 15099642
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ako se bojimo islama onda ne cijenimo svoju vjeru
.imas lijepu priliku danas otic u afganistan i ispitat da li se bojis islama...perice
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ako se bojimo islama onda ne cijenimo svoju vjeru
Nema ti tog videa opće na linku...
Similar topics
» Blanka Vlasic javno svjedocila svoju vjeru
» Britanska vojska vrbuje: U redu je plakati, slobodno budi gay, prakticiraj svoju vjeru....
» Plenki kuka zbog svog stila:'Ako sam premiran,onda sam flah,ako sam drugačiji,onda sam nervozan
» Rado bi branitelj mijenjao svoju mirovinu, neprospavane noći, strahove i svoju žrtvu za vaša radna mjesta, vaše plaće, za vaše obitelji, žene i djecu, rođendane i vaš mir!
» Matrijahalna imperija u strahu: Bojimo se novih miilijuna izbjeglica i Erdoganove osvete
» Britanska vojska vrbuje: U redu je plakati, slobodno budi gay, prakticiraj svoju vjeru....
» Plenki kuka zbog svog stila:'Ako sam premiran,onda sam flah,ako sam drugačiji,onda sam nervozan
» Rado bi branitelj mijenjao svoju mirovinu, neprospavane noći, strahove i svoju žrtvu za vaša radna mjesta, vaše plaće, za vaše obitelji, žene i djecu, rođendane i vaš mir!
» Matrijahalna imperija u strahu: Bojimo se novih miilijuna izbjeglica i Erdoganove osvete
Page 1 of 1