Blanka Vlasic javno svjedocila svoju vjeru
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Blanka Vlasic javno svjedocila svoju vjeru
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/foto-blanka-vlasic-ponovno-javno-svjedocila-svoju-vjeru-nekoliko-tisuca-krizmanika-upijalo-je-svaku-rijec-nase-najtrofejnije-skakacice-u-vis/5924278/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Blanka Vlasic javno svjedocila svoju vjeru
..nego....nije mi jasno kako netko ne zeli navijati za blanku jer je vjernica...pa pobogu ona zastupa hrvatsku a ne vjeru na nekom takmicenju..pa onu belgijsku atleticarku koja se javno izrazila islamskom vjernicom i to deklariranom...slavilo je i za nju navijalo stotine tisuce belgijanaca kad je osvojila srebrnu medalju na proslim OI...jer je kao prvo zastupala belgiju kao drzavu i osvojila medalju i za belgiju i za sebe..i nikom nije smetalo sto se javno deklarira kao vjernica
2015-09-08
Blanka je antipatična u svakom javnom nastupu čim zine, ko i njen otac...nema to veze s vjerom
njihovo suptilno ljubomorno pljuvanje Kostelića je bolesno
Guest- Guest
Noor wrote:Blanka je antipatična u svakom javnom nastupu čim zine, ko i njen otac...nema to veze s vjerom
Pa i Kostelić (stari, ne Janica) se ponašao bahato kao da je držao Boga za jaja. Nije ga Janica bez razloga odjebala.
Last edited by catabbath on 19/4/2017, 09:01; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
vjerojatno da nije takav sajko ne bi ni janica napravila to što je napravila...
istina, samo Joško je prvi zinuo, kuhalo je u njemu prejako, jedva je dočekao prilikuRoy_Bean wrote:vjerojatno da nije takav sajko ne bi ni janica napravila to što je napravila...
Guest- Guest
kakve to veze ima s vjerom u blanke i pljuvacinom po njoj tipa...'necu navijat za nju jer je vjernica'...pustimo obiteljske razmirice oceva i njihov ego...blanka i janica su si dobre i vjernice i domoljubiNoor wrote:Blanka je antipatična u svakom javnom nastupu čim zine, ko i njeln otac...nema to veze s vjerom
2015-09-08
vuksadinare wrote:kakve to veze ima s vjerom u blanke i pljuvacinom po njoj tipa...'necu navijat za nju jer je vjernica'...pustimo obiteljske razmirice oceva i njihov ego...blanka i janica su si dobre i vjernice i domoljubiNoor wrote:Blanka je antipatična u svakom javnom nastupu čim zine, ko i njeln otac...nema to veze s vjerom
pa i govorim ti da nema veze s vjerom, a to ti je odgovor na tvoje pitanje koje si postavio u prvom postu, shvaćaš sad?
vuksadinare wrote:..nego....nije mi jasno kako netko ne zeli navijati za blanku jer je vjernica...
Guest- Guest
vjera bi trebalo biti nešto intimno, a ne ovako...isto tako trudnoće i naslikavanje s tek novorođenim bebicama je bolesno...ali tko je attention whore taj radi sve što može da bi bio viđen/a...
meni ne smeta i da vice haleluja haleluja....ako ostvari dobre rezultate..na koncu vazan je cilj a ne da li se neko kriza ili ne
2015-09-08
a gdje u linkanom članku piše da je ne vole zbog vjere? Bogu se okrenula tek nakon one teže povrede, a ljudima je išla na nerve i prije toga.vuksadinare wrote:meni ne smeta i da vice haleluja haleluja....ako ostvari dobre rezultate..na koncu vazan je cilj a ne da li se neko kriza ili ne
Guest- Guest
..pisali su u forumskim postovima da ne navijaju za nju jer previse ufa vjeru zaboravivsi da ona ne skace samo za sebe vec i za hrvatsku...sto bi ja sad trebao prestat navijat za hrvatsku reprezentaciju ako je netko srbin u njojNoor wrote:a gdje u linkanom članku piše da je ne vole zbog vjere? Bogu se okrenula tek nakon one teže povrede, a ljudima je išla na nerve i prije toga.vuksadinare wrote:meni ne smeta i da vice haleluja haleluja....ako ostvari dobre rezultate..na koncu vazan je cilj a ne da li se neko kriza ili ne
2015-09-08
vuksadinare wrote:..pisali su u forumskim postovima da ne navijaju za nju jer previse ufa vjeru zaboravivsi da ona ne skace samo za sebe vec i za hrvatsku...sto bi ja sad trebao prestat navijat za hrvatsku reprezentaciju ako je netko srbin u njojNoor wrote:a gdje u linkanom članku piše da je ne vole zbog vjere? Bogu se okrenula tek nakon one teže povrede, a ljudima je išla na nerve i prije toga.vuksadinare wrote:meni ne smeta i da vice haleluja haleluja....ako ostvari dobre rezultate..na koncu vazan je cilj a ne da li se neko kriza ili ne
onda ti je bez veze naslov teme...ispada da na njeno javno svjedočenje vjere i ti dobiješ ospice, čim to tako skandalozno ističeš..hehe
Guest- Guest
u vjerovat nesto moras...ne samo u materijalnoNoor wrote:vuksadinare wrote:..pisali su u forumskim postovima da ne navijaju za nju jer previse ufa vjeru zaboravivsi da ona ne skace samo za sebe vec i za hrvatsku...sto bi ja sad trebao prestat navijat za hrvatsku reprezentaciju ako je netko srbin u njojNoor wrote:a gdje u linkanom članku piše da je ne vole zbog vjere? Bogu se okrenula tek nakon one teže povrede, a ljudima je išla na nerve i prije toga.vuksadinare wrote:meni ne smeta i da vice haleluja haleluja....ako ostvari dobre rezultate..na koncu vazan je cilj a ne da li se neko kriza ili ne
onda ti je bez veze naslov teme...ispada da na njeno javno svjedočenje vjere i ti dobiješ ospice, čim to tako skandalozno ističeš..hehe
2015-09-08
ma, pusti...ne pitam te to, čudno mi je što si uopće otvorio temu o tome kako Blanka javno svjedoči vjeru...šta se tome čudiš? ma koga briga, nek radi šta hoće...vuksadinare wrote:u vjerovat nesto moras...ne samo u materijalnoNoor wrote:vuksadinare wrote:..pisali su u forumskim postovima da ne navijaju za nju jer previse ufa vjeru zaboravivsi da ona ne skace samo za sebe vec i za hrvatsku...sto bi ja sad trebao prestat navijat za hrvatsku reprezentaciju ako je netko srbin u njojNoor wrote:a gdje u linkanom članku piše da je ne vole zbog vjere? Bogu se okrenula tek nakon one teže povrede, a ljudima je išla na nerve i prije toga.vuksadinare wrote:meni ne smeta i da vice haleluja haleluja....ako ostvari dobre rezultate..na koncu vazan je cilj a ne da li se neko kriza ili ne
Guest- Guest
Roy_Bean wrote:vjera bi trebalo biti nešto intimno, a ne ovako...isto tako trudnoće i naslikavanje s tek novorođenim bebicama je bolesno...ali tko je attention whore taj radi sve što može da bi bio viđen/a...
pogrešno po evanđeoskom nauku: I reče im: "Pođite po svem svijetu, propovijedajte evanđelje svemu stvorenju. (Mk, 15,16)
Tako bi, po toj logici i homoseksualci izgubili pravo na gay pride jer je nečija intima samo ona intima u četiri zida, međutim, natjerani smo trpjeti LGBT egzibicije na svim nivoima bivstvovanja...
Guest- Guest
ma ti novokomponovani vjernici su dno dna...imam jednog u obitelji pa znam o čemu pričam...
Roy_Bean wrote:ma ti novokomponovani vjernici su dno dna...imam jednog u obitelji pa znam o čemu pričam...
mislim da ne znaš o čemu pričaš.. nanovoobraćeni su još žešći u ispovijedanju svoje vjere.. potvrđeno iskustvom...
Guest- Guest
metilda wrote:Roy_Bean wrote:ma ti novokomponovani vjernici su dno dna...imam jednog u obitelji pa znam o čemu pričam...
mislim da ne znaš o čemu pričaš.. nanovoobraćeni su još žešći u ispovijedanju svoje vjere.. potvrđeno iskustvom...
znam jako dobro...to što je netko otkrio vjeru s 35 godina ne znači da je bolji od svih nas ostalih...slično kao bivši pušači...
Similar topics
» Rado bi branitelj mijenjao svoju mirovinu, neprospavane noći, strahove i svoju žrtvu za vaša radna mjesta, vaše plaće, za vaše obitelji, žene i djecu, rođendane i vaš mir!
» Blanka Vlašić: Sad je prilika da osmislim život nakon sporta
» Blanka Vlašić : Kad imate 35 shvatite da se triba negdi i udat
» Ako se bojimo islama onda ne cijenimo svoju vjeru
» Britanska vojska vrbuje: U redu je plakati, slobodno budi gay, prakticiraj svoju vjeru....
» Blanka Vlašić: Sad je prilika da osmislim život nakon sporta
» Blanka Vlašić : Kad imate 35 shvatite da se triba negdi i udat
» Ako se bojimo islama onda ne cijenimo svoju vjeru
» Britanska vojska vrbuje: U redu je plakati, slobodno budi gay, prakticiraj svoju vjeru....
Page 1 of 2