...parfemi...
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: ...parfemi...
Probala probala Chanel Noir, Allure i sensuelle(??) definitivno Chanel nije za mene. Ubili su me mirisi. Omnia ona nova Indidan mi mirise na mandarinu u seceru i ne valja mi ni malo. Chloe Love Eau intense je kooooooma.
Dior Hypnotic Poison je ljubav i dalje <3 davno ga imala rado bih opet
Dior Homme je prva liga!
Dior Hypnotic Poison je ljubav i dalje <3 davno ga imala rado bih opet
Dior Homme je prva liga!
Guest- Guest
medication wrote:E da, taj Soulmate je baš snižen u Mullera, a ja popodne dobila bon od 100 kuna za tamo.
Jel traje kako?
i koja je to uopće nota spomenutih parfema, chypre nešto?
nisam probala taj, budem ako naletim
traje više nego dobro...
danas kolegica - s vrata komentari, a ja cvjetam doduše pola sata prije toga sam špricnula
kćer joj ima taj, navodno..
a ne kužim ni ja baš to chypre, iskreno :D po mom iskustvu, to ti je neka oštrija nota
Meni taj soulmate vuče na muški.....
A jeftina verzija narciso Rodriguez je yves roche evidence da...meni hladan parfem...ako ti se svidja Flash i on će...
A jeftina verzija narciso Rodriguez je yves roche evidence da...meni hladan parfem...ako ti se svidja Flash i on će...
Guest- Guest
da, narciso je hladan..
a soulmate je moguće da je muškast, al onda to u pozitivnom smislu..
a soulmate je moguće da je muškast, al onda to u pozitivnom smislu..
ja naručila ipak edP euphoriu...
pitala sam za savjet žene na punmirisu, i njih 10ak sve redom za edp...
ništa, dozirano, i dobro :o) ionako ću je zimi nosit... pa nek bude nešto malo konkretnije
onaj dan, ona ženska i euphoria.. jedno od najljepših mirisnih iskustava
pitala sam za savjet žene na punmirisu, i njih 10ak sve redom za edp...
ništa, dozirano, i dobro :o) ionako ću je zimi nosit... pa nek bude nešto malo konkretnije
onaj dan, ona ženska i euphoria.. jedno od najljepših mirisnih iskustava
Nitko nije komentirao sto sam sve parfeme popljuvala :D smetaju mi nosu strašno u zadnje vrijeme... Tihana rebe l' fleur u početku odlična kasnije me smorila
Guest- Guest
Calvin Klein- Down Town. Dosadan. ništa drugo
Elizabet Arden- Provocative interlude je dobar za jesen/zimu. >Orjentalac je, ali nekaKo ne guši, lijepo se razvija, čak ima i neku svježinu. Iznenadio me ugodno,
Elizabet Arden- Provocative interlude je dobar za jesen/zimu. >Orjentalac je, ali nekaKo ne guši, lijepo se razvija, čak ima i neku svježinu. Iznenadio me ugodno,
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Da, njega želim za zimu.
Ne mogu prestat njušit ruku.
Ne mogu prestat njušit ruku.
2014-04-14
Danas probala Narciso Rodriguez onaj tamni, musk verzija. Previše cvijeća, preskup, prekratko traje, ali se ipak lijepo razvije na kraju. Na kraju kojeg dočekaš kroz sat i po vremena.
Ona zadnja verzija Eternity CK, plava. Fin, svjež, već viđen, kraj je dosta sličan Light Blue. U svakom slučaju ne vidim nikakvu sličnost s originalom.
al i dalje vidim da naručujem Elizabeth Arden.
Ona zadnja verzija Eternity CK, plava. Fin, svjež, već viđen, kraj je dosta sličan Light Blue. U svakom slučaju ne vidim nikakvu sličnost s originalom.
al i dalje vidim da naručujem Elizabeth Arden.
2014-04-14
mogla sam jučer dobit euphoriu, al su blesani dovezli na kućnu adresu, a nije bilo nikoga tamo...
unatoč što sam na biraj hr stavila drugu adresu.. ?
inače me overseas zove na mob gotovo uvijek prije dostave, da su bar jučer kad su trebali..
i nadam se da će danas dovest na posao (ako će uopće) jer ne bih željela da mi majka vidi šta sam naručila!
najgore što sam dobila papirić neki koji ne mogu iz sandučića izvadit nego rukom, ako i tako... a unutra puno osa.. život mi je kompliciran
unatoč što sam na biraj hr stavila drugu adresu.. ?
inače me overseas zove na mob gotovo uvijek prije dostave, da su bar jučer kad su trebali..
i nadam se da će danas dovest na posao (ako će uopće) jer ne bih željela da mi majka vidi šta sam naručila!
najgore što sam dobila papirić neki koji ne mogu iz sandučića izvadit nego rukom, ako i tako... a unutra puno osa.. život mi je kompliciran
Nuit je vrlo elegantan.
E da, probala Soulmate, tako mi je poznat. Podsjeća me malo ne jedan muški...
E da, probala Soulmate, tako mi je poznat. Podsjeća me malo ne jedan muški...
2014-04-14
pametna sam stavila euphoriu danas na nekih 26 stupnjeva...nije to njeno vrijeme
što ću, kad je nova <3
što ću, kad je nova <3
modra-
2014-04-17
oduzela sam se maloprije od ljepote!!!
probala koja ovo?
novi boss..
koja ljepota, počevši od bočice...
ne smijem kupit
ne smijem kupit
ne smijem kupit
a kupit ću
oću
oćuuu
probala koja ovo?
novi boss..
koja ljepota, počevši od bočice...
ne smijem kupit
ne smijem kupit
ne smijem kupit
a kupit ću
oću
oćuuu
koliko je mene usrećio, uopće se nisam nadala nečemu, nisam zapravo ni znala da je izašao, i onda skužim tu savršenu bočicu izdvojenu kod ulaza.. štrc... i trans..
komentari na punmirisu i fragrantici nisu nešto, a meni je savršen, i ne baš tako isfuran... ? možda nisam dovoljno parfema probala, al ovo mi je baš novitet
definitivno prvom prilikom uzimam..
:S:
komentari na punmirisu i fragrantici nisu nešto, a meni je savršen, i ne baš tako isfuran... ? možda nisam dovoljno parfema probala, al ovo mi je baš novitet
definitivno prvom prilikom uzimam..
:S:
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Page 9 of 50