...parfemi...
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: ...parfemi...
hvala ti :) vidjet ću šta zagi bude rekla još... sad sam pobrkana, al ako baš zagrizem..... :o)
eto, sad je sreća da nije stigao ustvari!? :D
eto, sad je sreća da nije stigao ustvari!? :D
znači ništa od rijane, hahaa
naručila sam ovog jučer.. a morala sam.. reed je!
ne znam kakav je :S:
naručila sam ovog jučer.. a morala sam.. reed je!
ne znam kakav je :S:
Trebam savjet zena...koji su najbolji muski parfemi njima... mislim imam svoja 3 favorita za pickolov, ali treba siriti ponudu
Guest- Guest
Zadnji je dobar s time se slazem. Bonda sam imao neki tester sto mi zena donijela. Zapravo nisam siguran jel bas taj . Prvog nisam koristio. Mozda bi mogao si uzeti pa probati dosla placa danas:blj: (krivi smajl a ne mogu ga obrisati haha nije bljak vec )Lady_D wrote:Hermes Terre D' Hermes, James Bond 007-crni, Acqua di Gio
Guest- Guest
JIMMY CHOO FLASH - odličaaannnn!
u limoniju mi ga prodavačica uvalila da probam, i hvala joj, bio je posebno na nekom stalku, snižen + još neki popusti i testeri i ne znam ni ja
baš je dobar parfem
al ipak sam uzela chanel chance eau tendre, ali za kosu.. hair mist, šta već.. da sam znala da se baš ne osjeća, uzela bi bolje edp ili edt, koji već.. nego mi je stalno u glavi da sam čitala kako se i ti hair mistovi, baš neki chance, super osjećaju.. i stvarno, na punmirisu se pisalo, ali ne znam.. na mojoj kosi očito ne baš... pih!
u limoniju mi ga prodavačica uvalila da probam, i hvala joj, bio je posebno na nekom stalku, snižen + još neki popusti i testeri i ne znam ni ja
baš je dobar parfem
al ipak sam uzela chanel chance eau tendre, ali za kosu.. hair mist, šta već.. da sam znala da se baš ne osjeća, uzela bi bolje edp ili edt, koji već.. nego mi je stalno u glavi da sam čitala kako se i ti hair mistovi, baš neki chance, super osjećaju.. i stvarno, na punmirisu se pisalo, ali ne znam.. na mojoj kosi očito ne baš... pih!
curke, ako je netko zainteresiran... prodaje se.. :D :o)
kopirat ću s punmirisa:
Chloe Chloe Eau de Toilette - 27/30ml - 200 kn
Bvlgari Omnia Coral 23/25ml - 160 kn
Jennifer Lopez Deseo - 29/30ml - 50 kn
Hugo Boss Femme L`Eau Fraiche - 28/30ml - 160 kn
Paco Rabanne Lady Million 23/30ml - 140 kn
Paco Rabanne Lady Million Eau de Toilette 47/50ml - 280kn
Dolce&Gabbana Dolce&Gabbana Pour Femme 22/25ml - 240 kn
Yves Rocher Secret d`Essences Neroli 28/30ml - 120 kn
Yves Rocher Moment de Bonheur 28/30ml - 60kn
Gucci Gucci Eau de Parfum II 28/30ml - 180 kn
Bvlgari Rose Essentielle 20/30ml - 140kn
L`Erbolario Accordo Viola
Juicy Couture Couture La La nov novcat, 29/30ml - 190 kn
cijene s uključenom preporučenom poštarinom
kopirat ću s punmirisa:
Chloe Chloe Eau de Toilette - 27/30ml - 200 kn
Bvlgari Omnia Coral 23/25ml - 160 kn
Jennifer Lopez Deseo - 29/30ml - 50 kn
Hugo Boss Femme L`Eau Fraiche - 28/30ml - 160 kn
Paco Rabanne Lady Million 23/30ml - 140 kn
Paco Rabanne Lady Million Eau de Toilette 47/50ml - 280kn
Dolce&Gabbana Dolce&Gabbana Pour Femme 22/25ml - 240 kn
Yves Rocher Secret d`Essences Neroli 28/30ml - 120 kn
Yves Rocher Moment de Bonheur 28/30ml - 60kn
Gucci Gucci Eau de Parfum II 28/30ml - 180 kn
Bvlgari Rose Essentielle 20/30ml - 140kn
L`Erbolario Accordo Viola
Juicy Couture Couture La La nov novcat, 29/30ml - 190 kn
cijene s uključenom preporučenom poštarinom
ma odličan je!
ističe mi se, drukčiji mi je od ostalih... baš ugodno iznenađenje, već mi se dugo nikakav novi miris nije baš baš svidio.. već ih dosta i znam... noviteti isto većinom nišposebno.. a on je divan.. idem provjerit na majici ako se još osjeti..mmmmm :D
ističe mi se, drukčiji mi je od ostalih... baš ugodno iznenađenje, već mi se dugo nikakav novi miris nije baš baš svidio.. već ih dosta i znam... noviteti isto većinom nišposebno.. a on je divan.. idem provjerit na majici ako se još osjeti..mmmmm :D
modra-
2014-04-17
već sam pronašla dekant JC flash mislim da bude za ljeto... hladnjikav mi je...
i još moram pronać chanel chance edt, i onda je to to za neko vrijeme, mislim
i još moram pronać chanel chance edt, i onda je to to za neko vrijeme, mislim
Moj n1 miris se vrati na police trgovina ^^Lady_D wrote:Jesi prodala koj parfem?
Vrijeme je za lov ☆
Guest- Guest
Heh to je tajna koju nikome nisam otkrio.
Sve ostale sam odao, a ovaj je jedan jedini as u rukavu^^
Inace sam ga narucivao izvana jer ga kod nas nema dosta dugo... no jedna legica sto radi u parfumeriji ga je nabavila
Hmm taj nisam koristio..ne bih znao ga usporediti
Ni ne znam jel muski haha zapravo
Sve ostale sam odao, a ovaj je jedan jedini as u rukavu^^
Inace sam ga narucivao izvana jer ga kod nas nema dosta dugo... no jedna legica sto radi u parfumeriji ga je nabavila
Hmm taj nisam koristio..ne bih znao ga usporediti
Ni ne znam jel muski haha zapravo
Guest- Guest
modra-
2014-04-17
kakvi su vam oni
?
allure ne znam!
sensuelle mi se svidio, samo to znam.. :D ne znam po čemu miriše...
?
allure ne znam!
sensuelle mi se svidio, samo to znam.. :D ne znam po čemu miriše...
Ja imam sensuelle, ali obični allure mi je draži. Nekako je mekši.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
stigli moji parfemčeki.. dekanti i nove bočice!
pa dojmovi...
evo, dočepala sam se jimmy choo flash - dugotrajan, odličan, drukčiji, privlačan, ali me u početku smeta biber, prvi put jasno osjetim biber u parfemu.. i to kad baš približim nos.. to ću riješit tako da ga špricam dalje od nosa
dobila uz njega od drage ženske i dekant versace vanitas - koje otkriće, ja sam u šoku! po mojoj mjeri skrojen... tip parfema kao ck beauty recimo
chanel chance edt - u vrhu mi je, općenito ... mogao bi mi lako postat 'signature'.. obožavam pogotovo onu zadnju notu, chanelovsku koju posjeduje i mademoiselle
burberry london - dobar..
cinema - stara ljubav koje sam se riješila prije kojih 5 godina.. najsavršeniji vanilasti.. ali nije onaj klasični zagušujući vanilasti parfem, već više jasminasto-vanilasti... ma... divotica! kad god ga pomirišem, imam sliku blaago zagorenog biskvita od vanilije i jasmina, ako ima smisla :)))
i još jedan u koji sam se zaljubila je naomi campbell queen of gold.. blaža verzija escade desire me.. znači čokoladan, al sve to s mjerom, lakši od escade i samim time pun pogodak... senzualan je i prekrašan :o)
escada mi je dobra, al sam ju prosljedila jer me ipak gušila, malo preko granice slatkoća
pa dojmovi...
evo, dočepala sam se jimmy choo flash - dugotrajan, odličan, drukčiji, privlačan, ali me u početku smeta biber, prvi put jasno osjetim biber u parfemu.. i to kad baš približim nos.. to ću riješit tako da ga špricam dalje od nosa
dobila uz njega od drage ženske i dekant versace vanitas - koje otkriće, ja sam u šoku! po mojoj mjeri skrojen... tip parfema kao ck beauty recimo
chanel chance edt - u vrhu mi je, općenito ... mogao bi mi lako postat 'signature'.. obožavam pogotovo onu zadnju notu, chanelovsku koju posjeduje i mademoiselle
burberry london - dobar..
cinema - stara ljubav koje sam se riješila prije kojih 5 godina.. najsavršeniji vanilasti.. ali nije onaj klasični zagušujući vanilasti parfem, već više jasminasto-vanilasti... ma... divotica! kad god ga pomirišem, imam sliku blaago zagorenog biskvita od vanilije i jasmina, ako ima smisla :)))
i još jedan u koji sam se zaljubila je naomi campbell queen of gold.. blaža verzija escade desire me.. znači čokoladan, al sve to s mjerom, lakši od escade i samim time pun pogodak... senzualan je i prekrašan :o)
escada mi je dobra, al sam ju prosljedila jer me ipak gušila, malo preko granice slatkoća
Modra ne poznam Exoticu...
Mi smo dobili Escada Cherry in the air...mirise na lizu od trešnje...bezveze!
Ja se tako brzo zasitim parfema...ako mi se koji i svidi jako brzo mi dosadi...
Mi smo dobili Escada Cherry in the air...mirise na lizu od trešnje...bezveze!
Ja se tako brzo zasitim parfema...ako mi se koji i svidi jako brzo mi dosadi...
Guest- Guest
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Page 6 of 50