...parfemi...
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: ...parfemi...
Probaj J.Lo prvi zenski miris onjuhao,da mirisi DOSLOVNO nekako mističnobetty.boop wrote:nisam nikad nijedan selebriti parfem posnjufala :D
ne znam zasto, neki filing da su po defaultu losi
Guest- Guest
DOSLOVNO..ne znam kako bih drugacije opisao taj miris...Sestra mi nes truckala o tom mirisu,i jednom je nabacila na ruku,pa ja onjuhao..nemam druge rijeci nego mistican miris..i jeftin 20 Ojra..DMbetty.boop wrote:misticno ?
Guest- Guest
Britney ima dobrih, Rouge od Rihane je meni dobar, prvi ženski od Puff Daddy mi je jedan od dražih parfema uopće, Jennifer Lopez meni radi super parfeme...
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Ja imam prvi i baš ga volim iako mi se u početku nije sviđao, imala sam i neku kremu za tijelo iz njene linije.
2014-04-14
miris me iznenadio.,.uglavnom su svi neki slatkasti,vocni,ili neki teski i grubi...eto,cijena mu nije nikakva,pa probaj.. ako hoces..
Guest- Guest
to mi je prvo palo na pamet, no s obzirom da je zensko prvo natipkalo komentar...nije samo do mooskijahbetty.boop wrote:a bocica po obliku moze posluzit u jos neke druge svrhe :D
2014-12-30
a jok..to se tako ne radi....sve ce ti se zbrkati a nosni pupoljci poblesaviti od toliko nadrazaja...betty.boop wrote:posnjufat cu ih sad sve :D
Guest- Guest
Kako Euphoria paše kad je hladno. Tek sam je sad zapravo doživjela...
2014-04-14
zali boze love za ovaj parfem
ne vrijedi ni 1kn
uzasno nepostojan, nista novo, mozes ga cijelog politi po sebi a nece se osjetiti
razocarana ja, a i deckova majka
Guest- Guest
mozda je ona stvar u ovom njenom a ne u svimaZagy wrote:Nemoguće. ...Ja ga znam i odličan je,orijentalan, postojan...
jer zbilja... dat 700kn za bocicu od 100ml(ja mislim)pa da ti nesto ne mirise ni 5min
bas smo to komentirale...u mulleru ga uzela
Guest- Guest
oduševljena! ovo je iznenađenje iako ga znam otprije, sestra ga ima također već dugo, al nju recimo guši.. i njuškala sam ga kod nje... bio mi je ok uvijek, al sad mi je bolji nego ikad
sapunjav čak, čist, a ženstven... trajan i intenzivan - JAKO. ne pada mi na pamet stavljat više od jednog šprica B-)
baš sam hepi!
e da, i losion za tijelo je užasno intenzivan.. ali nemam naviku se mackat, spremit ću ga za ljeto, sad mi nema smisla, eventualno malo vrat natrackat
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Page 29 of 50