Rama: Unija Albanije i Kosova ako propadne put u EU
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Rama: Unija Albanije i Kosova ako propadne put u EU
Normalno da nam nesmeta velika Albanija.Prele wrote:naravno, ustasama ne smeta velika albanija-cak joj se i raduju. a kmece o nekoj velikoj srbiji i memorandumima...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nesmeta nam velika Albanija jer to ocito nije naša ideja nego njihova , znaci njih npr 90% to oce i šta bi mi trebali ? Doc pa ih odgovarat od toga. Ma da nebi.
2014-04-11
vuksadinare wrote:jesu te samarali u kvartu kad si tako gadno iskompleksirancrvenkasti wrote:catabbath wrote:crvenkasti wrote:Ako propadne Europa,
Ruku na srce, da nije bilo EU i USA danas više nebi bilo šiptara na Kosovu, spasili ih u zadnji trenutak od potpunog "genocidisanja".
Znam. Ne bi bilo ni nas Hrvata.
Otac me tukao, smrad četnički.
crvenkasti-
2014-04-17
zašto bi smetala, pa ne diraju nas :)Prele wrote:naravno, ustasama ne smeta velika albanija-cak joj se i raduju. a kmece o nekoj velikoj srbiji i memorandumima...
a što vama smeta?
Guest- Guest
zato si i odrastao u pravog četnika, samo jakocrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:jesu te samarali u kvartu kad si tako gadno iskompleksirancrvenkasti wrote:catabbath wrote:crvenkasti wrote:Ako propadne Europa,
Ruku na srce, da nije bilo EU i USA danas više nebi bilo šiptara na Kosovu, spasili ih u zadnji trenutak od potpunog "genocidisanja".
Znam. Ne bi bilo ni nas Hrvata.
Otac me tukao, smrad četnički.
Guest- Guest
Ja sam i postao Hrvat najviše zato da njega zajebem.
crvenkasti-
2014-04-17
Thaci: Ako EU zatvori vrata, svi Albanci u jednoj državi
'Svi Albanci regije živjet će u jednoj jedinstvenoj državi ako Evropska unija zatvori vrata Kosovu', kaže predsjednik Kosova.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/thaci-ako-eu-zatvori-vrata-svi-albanci-u-jednoj-drzavi
'Svi Albanci regije živjet će u jednoj jedinstvenoj državi ako Evropska unija zatvori vrata Kosovu', kaže predsjednik Kosova.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/thaci-ako-eu-zatvori-vrata-svi-albanci-u-jednoj-drzavi
2014-04-11
Ispunicemo siptarima zelju. Svi albanci ce ziveti u jednoj drzavi...
EU?Stanojko wrote:Ispunicemo siptarima zelju. Svi albanci ce ziveti u jednoj drzavi...
Albaniji...dzango wrote:EU?Stanojko wrote:Ispunicemo siptarima zelju. Svi albanci ce ziveti u jednoj drzavi...
Znači dolazi im guzice u glavu,tj.postali su svjesni da ih zapad neće vječno (p)održavati.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Notice to correct...Velikoj AlbanijiStanojko wrote:Albaniji...dzango wrote:EU?Stanojko wrote:Ispunicemo siptarima zelju. Svi albanci ce ziveti u jednoj drzavi...
Guest- Guest
Naravno, boli nas kiki za veliku albaniju, nemamo mi veze niti problema sa njima ali zato sa vama imamo i te kako problema kao uostalom i svi drugi sa kojima graničite.Prele wrote:naravno, ustasama ne smeta velika albanija-cak joj se i raduju. a kmece o nekoj velikoj srbiji i memorandumima...
Guest- Guest
Men se čini da se vama polako ispunjava želja da svi srbi budu u jednoj državi :)Stanojko wrote:Ispunicemo siptarima zelju. Svi albanci ce ziveti u jednoj drzavi...
Guest- Guest
c jok, svicarska :Ddzango wrote:EU?Stanojko wrote:Ispunicemo siptarima zelju. Svi albanci ce ziveti u jednoj drzavi...
2015-08-02
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Premijer Albanije Rama u Prištini ponovo poziva na ujedinjene Albanije i Kosova
» Zajednička sjednica vlada Kosova i Albanije u ponedjeljak
» Moskva: Plaćenici s Kosova, iz Albanije i Bosne stigli u Donbas
» Hoće li EU dopustiti ukidanje granica između Kosova i Albanije
» Independent: Iz BiH, Albanije i Kosova hrle ratovati za Islamsku državu
» Zajednička sjednica vlada Kosova i Albanije u ponedjeljak
» Moskva: Plaćenici s Kosova, iz Albanije i Bosne stigli u Donbas
» Hoće li EU dopustiti ukidanje granica između Kosova i Albanije
» Independent: Iz BiH, Albanije i Kosova hrle ratovati za Islamsku državu
Page 2 of 2