Moskva: Plaćenici s Kosova, iz Albanije i Bosne stigli u Donbas
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Moskva: Plaćenici s Kosova, iz Albanije i Bosne stigli u Donbas
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=02&dd=18&nav_category=78&nav_id=2107264
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Re: Moskva: Plaćenici s Kosova, iz Albanije i Bosne stigli u Donbas
a i ovog panika hvata...bas ce albanac iz albanije pogotovo kosova ici u ukrajinu ratovat i jos placenici..nikad cuo za njih..bosna je vec ajd nesto drugo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:a i ovog panika hvata...bas ce albanac iz albanije pogotovo kosova ici u ukrajinu ratovat i jos placenici..nikad cuo za njih..bosna je vec ajd nesto drugo
Svi pošteni Šiptari su već tamo, a ti još odugovlačiš. A dobra je i lova.
crvenkasti-
2014-04-17
imaju moju punu podrskucrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:a i ovog panika hvata...bas ce albanac iz albanije pogotovo kosova ici u ukrajinu ratovat i jos placenici..nikad cuo za njih..bosna je vec ajd nesto drugo
2015-09-08
vuksadinare wrote:imaju moju punu podrskucrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:a i ovog panika hvata...bas ce albanac iz albanije pogotovo kosova ici u ukrajinu ratovat i jos placenici..nikad cuo za njih..bosna je vec ajd nesto drugo
Pakiraj debele čarape i dugačke gaće.
Jebeš podršku.
crvenkasti-
2014-04-17
ja sam vise za odlazak na kosovo..elem blize elem klima slicna nasoj elem nam ratni saveznici kao i politickicrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:imaju moju punu podrskucrvenkasti wrote:
Jebeš podršku.
2015-09-08
vuksadinare wrote:ja sam vise za odlazak na kosovo..elem blize elem klima slicna nasoj elem nam ratni saveznici kao i politickicrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:
imaju moju punu podrsku
Jebeš podršku.
Jel bi ti dao život za Kosovo?
crvenkasti-
2014-04-17
bihcrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:ja sam vise za odlazak na kosovo..elem blize elem klima slicna nasoj elem nam ratni saveznici kao i politickicrvenkasti wrote:
Jebeš podršku.
2015-09-08
No, Kalabuhov nema problem samo s američkom percepcijom zbivanja oko Ukrajine, nego i s tim kako to vidi značajan dio medija u BiH pa je jednome od njih iz ruskog veleposlanstva upućena jedva prikrivena prijetnja zbog novinarskog komentara o ukrajinskoj krizi. Novinar "Dnevnog avaza" Miralem Aščić tako se našao na meti ruskog veleposlanstva, iz kojega su se na njega obrušili nakon što je u tekstu pod naslovom "Putinove igre" opisao kako se kriza razvija i što bi moglo slijediti, uključujući tu i eventualnu rusku invaziju na Ukrajinu.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/rusija-zbog-ukrajine-ratuje-i-u-bih-veleposlanik-zaprijetio-dobit-cete-udarac-iz-dubine-ruske-duse-15159883
Pa rekla je i Kolinda da tamo ima deset tisuća đihadista.
BiH = leglo islamističkog terorizma.
[size=39]'Širite proturusku propagandu'[/size]
Veleposlaniku Kalabuhovu to je silno zasmetalo pa su iz veleposlanstva kojemu je na čelu "Avazu" predbacili da širi proturusku propagandu, a poruku su završili krajnje problematičnom rečenicom. "Na kraju krajeva, sve ima svoje granice, čak i naše strpljenje. I ako ćemo biti prisiljeni da odgovorimo udarcem na provokacije cinika, licemjera i manipulatora, to će biti udarac iz dubine ruske duše", stoji u mailu poslanom na adresu "Avazova" novinara.https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/rusija-zbog-ukrajine-ratuje-i-u-bih-veleposlanik-zaprijetio-dobit-cete-udarac-iz-dubine-ruske-duse-15159883
Pa rekla je i Kolinda da tamo ima deset tisuća đihadista.
BiH = leglo islamističkog terorizma.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
u rusiji sva sreća pa nema.... rusi čečene vode sa sobom onako, da e moraju oni klati i glave odrubljivati...
2015-08-08
To bolje za srbe taman da ih samo jedna tercina zalijepi kud cesh bolje.Serbinho-3 wrote:https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=02&dd=18&nav_category=78&nav_id=2107264
vuksadinare wrote:bihcrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:
ja sam vise za odlazak na kosovo..elem blize elem klima slicna nasoj elem nam ratni saveznici kao i politicki
Lazesh ko pravi Hrvat.
eto vi čejeni živite istinu
2015-08-08
ne lazem majke mimentalitet wrote:vuksadinare wrote:bihcrvenkasti wrote:
Lazesh ko pravi Hrvat.
2015-09-08
A moguce da je par budala otislo tamo da ratuje.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
..i ovo je ziva istina..sto se tice jugoslavenstine ona je vise izrazena medju hrvatima nego bosnjacima..vi bakira rijetko cete cuti da spominje jugu..ali npr od mesica,grbina,komsica,ringa i mnogih drugih hocete
2015-09-08
Bosnjacko vodjstvo Jugu ne spominje ali njihov narod bi sutra u novu Jugu kad bi bilo moguce.
2015-09-24
Sve me je strah da Rusi idu ovaj put.
Imate na Twitteru profil od Strelakova Igora Girkina jednog od šefova Donbasa, zadnja informacija je da su Rusi odbili sastanak sa Ukraincima.
Ili će ovo biti najžešća Ruska patka u povijesti, ili jednostavno kreću u napad za koji dan. Pogotovo što su Ruski mediji već pokrenuli propagandu u razini Američkih, pokušavaju false flag napade plus pobunjenici počeli tući žestoko artiljerijom.
@hektorovic daj mišljenje ja nisam pametan
U jednu ruku vidim sve Ruske pripreme za napad, samo čekaju naredbu a u drugu ruku Ruski napad na Ukrainu će najviše koristiti njihovim neprijateljima na zapadu. Neznnma da li je i dalje sve Ruski blef ili stvarno kreću
Imate na Twitteru profil od Strelakova Igora Girkina jednog od šefova Donbasa, zadnja informacija je da su Rusi odbili sastanak sa Ukraincima.
Ili će ovo biti najžešća Ruska patka u povijesti, ili jednostavno kreću u napad za koji dan. Pogotovo što su Ruski mediji već pokrenuli propagandu u razini Američkih, pokušavaju false flag napade plus pobunjenici počeli tući žestoko artiljerijom.
@hektorovic daj mišljenje ja nisam pametan
U jednu ruku vidim sve Ruske pripreme za napad, samo čekaju naredbu a u drugu ruku Ruski napad na Ukrainu će najviše koristiti njihovim neprijateljima na zapadu. Neznnma da li je i dalje sve Ruski blef ili stvarno kreću
Rusi samo cekaju da Ukri po naredjenju Amerike krenu u opci napad.
Vidim da je Rusima pun kurac ovih sranja I provokacija.
Ukri samo da sprovedu Minske sporazume koje su potpisali i bio bi mir a Donbass bi isao nazad u Ukrajinu.
Ali Amerika i Britanija ne daju.
Vidim da je Rusima pun kurac ovih sranja I provokacija.
Ukri samo da sprovedu Minske sporazume koje su potpisali i bio bi mir a Donbass bi isao nazad u Ukrajinu.
Ali Amerika i Britanija ne daju.
2015-09-24
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Premijer Albanije Rama u Prištini ponovo poziva na ujedinjene Albanije i Kosova
» Moskva reagovala zbog Bosne
» Rama: Unija Albanije i Kosova ako propadne put u EU
» Belgijski i njemački vojnici stigli u Litvu, Moskva kaže da žele "opkoliti Rusiju"
» Zajednička sjednica vlada Kosova i Albanije u ponedjeljak
» Moskva reagovala zbog Bosne
» Rama: Unija Albanije i Kosova ako propadne put u EU
» Belgijski i njemački vojnici stigli u Litvu, Moskva kaže da žele "opkoliti Rusiju"
» Zajednička sjednica vlada Kosova i Albanije u ponedjeljak
Page 1 of 2