"Jadran" opet zaplovio
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: "Jadran" opet zaplovio
Todoric ne da nije platio porez, nego ni masu toga, pa nisu dosli da plene.RayMabus wrote:Mitrović nije platio porez.
http://www.blic.rs/vesti/drustvo/zaplenjena-jahta-zeljka-mitrovica-ipak-ide-na-prodaju/1tpm6sf
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ok al mješaš privatno vlasništvo sa vojnim.Serbinho-3 wrote:Cije to nase.
Ne kapiras da ti samo mislis da je tu nesto tvoje i ostalih.
Nista tu nije vase, osim da te svuku kad mogu.
Tamo gde kaplje, sigurno neces moci priviriti.
Previse si naivan.
POnavljaš se ....prvo su bila radnicka odmarališta a sad mitroviceve jahte...šta je iduce ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nista ne mesam, sve sto vredi, otmi.
Ono sto ne vredi, ne dira se.
Djokovic takodje nije platio porez?
2014-08-25
Pricamo o školskom jedrenjak jna vlasništvo dakle i Hr.
Vidiš da ti ja sam kažem da bolje da nam neulaze jer rade nama glavobolju jer bi ga mi po nekoj logici trebali zapljenit ....zato i neplove u hr nego italija kopar ...to je vec dogovoreno ispod stola da neulaze jer stavljaju hr u neugodnu situaciju.
Hebeme se za jedrenjak , eto im ga.
Vidiš da ti ja sam kažem da bolje da nam neulaze jer rade nama glavobolju jer bi ga mi po nekoj logici trebali zapljenit ....zato i neplove u hr nego italija kopar ...to je vec dogovoreno ispod stola da neulaze jer stavljaju hr u neugodnu situaciju.
2014-04-11
Ja neznam o kojoj jahti pricaš a da je zapljenjan djokovicu ...samo se nije javio na grancini prijalaz pa se vratio u Tivat i to je sve.Serbinho-3 wrote:Nista ne mesam, sve sto vredi, otmi.
2014-04-11
kaja wrote:da kad je hrvatska dobila izlaz na more a hrvatska uz more
da, ali zvanicno, kao hrvatska, banovina, sr hrvatska, i r.hrvatska, znaci 39 god. !
Last edited by pizzon on Mon 17 Apr - 19:00; edited 1 time in total
Guest- Guest
Bila zaplenjena, to naravno ne znas, jer se nije javio nekome, pa zaplenili.
Vise Djokovice HR nije videla.
Kada hoce da ti nadju nesto, oni nadju.
Cuj nije se javio, kapetan bio iz HR, koliko se secam, jahta zaplenjena.
2014-08-25
Pizzon aj majke ti ne sheri.
...
Netreniraju se danas oficiri na jedrenjacima nego na mehanickim brodivima mada ih imaju mnoge mornarice al više onako povijesno plus naobrazba u plovljenju i tako.
CG sigurno nece na njemu obucavat neke oficire više klase tj možda i oce al uglavnom im je za kurcenje.
...
Netreniraju se danas oficiri na jedrenjacima nego na mehanickim brodivima mada ih imaju mnoge mornarice al više onako povijesno plus naobrazba u plovljenju i tako.
CG sigurno nece na njemu obucavat neke oficire više klase tj možda i oce al uglavnom im je za kurcenje.
2014-04-11
HR nije trazila taj jedrenjak, deo stanova po NYC, Tokiju i slicno jeste.RayMabus wrote:Pricamo o školskom jedrenjak jna vlasništvo dakle i Hr.
Koga briga za taj jedrenjak.
2014-08-25
Nije bila zapljenjena ...pa stavio sam ti i link ...zadržana na granici jer je ušao prije nego što se javio granicnoj kontroli.Serbinho-3 wrote:Bila zaplenjena, to naravno ne znas, jer se nije javio nekome, pa zaplenili.
Nikakve zapljene.
2014-04-11
nemam nista protiv hrvatske,
ali onaj deo od plata do prevlake,
cisto je luksuziranje i teranje inata.
Guest- Guest
Pa nije kad je to skupo za održavanje a obuka časnika se vodi danas malo drukcije.Serbinho-3 wrote:HR nije trazila taj jedrenjak, deo stanova po NYC, Tokiju i slicno jeste.RayMabus wrote:Pricamo o školskom jedrenjak jna vlasništvo dakle i Hr.
Koga briga za taj jedrenjak.
Imamo mi brodove za ucenje jedrenja i to.
Jedrilica Katarina Zrinska | Tip "Salona 37" | |||
Jedrilica Kraljica Jelena | Tip "Salona 45" |
2014-04-11
od čega ?pizzon wrote:nemam nista protiv hrvatske,
2014-04-11
Zadrzana neko vreme, ovi pesaka.RayMabus wrote:Nije bila zapljenjena ...pa stavio sam ti i link ...zadržana na granici jer je ušao prije nego što se javio granicnoj kontroli.Serbinho-3 wrote:Bila zaplenjena, to naravno ne znas, jer se nije javio nekome, pa zaplenili.
Nikakve zapljene.
Vratili im ko zna koliko posle.
Ocigledno se nije svidela lokalnom mocniku.
"Daj bolan nesto luksuznije".
2014-08-25
Gdje pješaka ? Zadržana gdje ? Na ulazu u Hr. O čemu ti pricaš jbte ?Serbinho-3 wrote:Zadrzana neko vreme, ovi pesaka.RayMabus wrote:Nije bila zapljenjena ...pa stavio sam ti i link ...zadržana na granici jer je ušao prije nego što se javio granicnoj kontroli.Serbinho-3 wrote:Bila zaplenjena, to naravno ne znas, jer se nije javio nekome, pa zaplenili.
Nikakve zapljene.
Vratili im ko zna koliko posle.
Ocigledno se nije svidela lokalnom mocniku.
"Daj bolan nesto luksuznije".
2014-04-11
Serbinjo prestani lagat ...nije mu nitko ništa zapljenio ...nije se prijavio na granicni prijelaz i nije ga pustilo u hr i to je sve.
Nepravilni ulazak u necije teriorijalne vode.
Pa nije on iznad zakona zato jer je Djoković.
Nepravilni ulazak u necije teriorijalne vode.
Pa nije on iznad zakona zato jer je Djoković.
2014-04-11
http://www.kurir.rs/skandal-pevacica-ljupka-stevic-slupala-saricev-bentli-clanak-1414277
2014-08-25
HRVATSKA policija danas nije dozvolila ulazak u Dubrovnik jahti "Dijana" u vlasništvu obitelji najboljeg srpskog tenisača Novaka Đokovića, iako je dubrovačka lučka kapetanija prethodno dozvolila uplovljavanje.
"Vrlo smo razočarani, bez obzira na to što su cijelo vrijeme znali o kome je riječ, bez razloga su nas držali tri i pol sata na graničnom prijelazu, iako nismo prekršili niti jedan zakon", kazao je otac tenisača Srđan Đoković i dodao kako su ih pustili kada su platili kaznu. "Tada više nismo imali volje za odlazak u Dubrovnik pa smo se vratili u Tivat", kazao je Đoković koji se žali da im tri i pol sata nisu dali da "se mrdnu" te da čak ni psu koji je bio s njima nisu dali na toalet, piše Tanjug.
Morali platiti kaznu od 1000 kuna
Kapetan broda "Dijana" Ivan Žegura je prije isplovljavanja iz marine u Tivtu zvao dubrovačku lučku kapetaniju gdje su mu rekli da može ući u grad ako "ne ide ispod otoka i ne ulazi u teritorijalne vode Hrvatske više od 12 milja, koliko je dozvoljeno po zakonu". Žegura tvrdi kako su upravo tako i napravili, ali su im na granici u Dubrovniku rekli da im policija ne dozvoljava ulazak jer su povrijedili hrvatske teritorijalne vode.
"Rekli su nam da smo se prvo trebali javiti u Cavtat te da zato moramo platiti 1000 kuna kazne. Nije problem u kazni, nego to što su policajci bili vrlo neljubazni", kazao je Žegura. Kapetan Vedran Cvjetković iz dubrovačke lučke kapetanije je kazao da ostaje pri tome da jahta "Dijana" nije niti u jednom trenutku prekršila zakon. "Očigledno neka službenica na carini ne zna za odredbu od 12 milja i tu je nastao problem", kazao je Cvjetković.
"Vrlo smo razočarani, bez obzira na to što su cijelo vrijeme znali o kome je riječ, bez razloga su nas držali tri i pol sata na graničnom prijelazu, iako nismo prekršili niti jedan zakon", kazao je otac tenisača Srđan Đoković i dodao kako su ih pustili kada su platili kaznu. "Tada više nismo imali volje za odlazak u Dubrovnik pa smo se vratili u Tivat", kazao je Đoković koji se žali da im tri i pol sata nisu dali da "se mrdnu" te da čak ni psu koji je bio s njima nisu dali na toalet, piše Tanjug.
Morali platiti kaznu od 1000 kuna
Kapetan broda "Dijana" Ivan Žegura je prije isplovljavanja iz marine u Tivtu zvao dubrovačku lučku kapetaniju gdje su mu rekli da može ući u grad ako "ne ide ispod otoka i ne ulazi u teritorijalne vode Hrvatske više od 12 milja, koliko je dozvoljeno po zakonu". Žegura tvrdi kako su upravo tako i napravili, ali su im na granici u Dubrovniku rekli da im policija ne dozvoljava ulazak jer su povrijedili hrvatske teritorijalne vode.
"Rekli su nam da smo se prvo trebali javiti u Cavtat te da zato moramo platiti 1000 kuna kazne. Nije problem u kazni, nego to što su policajci bili vrlo neljubazni", kazao je Žegura. Kapetan Vedran Cvjetković iz dubrovačke lučke kapetanije je kazao da ostaje pri tome da jahta "Dijana" nije niti u jednom trenutku prekršila zakon. "Očigledno neka službenica na carini ne zna za odredbu od 12 milja i tu je nastao problem", kazao je Cvjetković.
2014-04-11
Hajduk
11.06.2014. u 10:47Pandur,pevaljka,vasar i Bentli u zemlji Srbiji,a gde bi drugo?
- (329)
- 329
- (0)
- Odgovori
2014-08-25
Jel platio Toforic porez pa mu nisu nista zaplenili?
2014-08-25
Todorić i kradeze mafija su ghovna. Mješaš se u neke stvari koje nisu tvoje. To cemo mi uskoro giljotirat. Nije tvoja stvar.Serbinho-3 wrote:Jel platio Toforic porez pa mu nisu nista zaplenili?
Đokovicu nije nitko ništa zaplejnija , uša malo u teriorijalne vode a to je nedozvoljen ulazak , došla granicna pomorska policija pa ga legitimirala i pregledala brod.
Doduše mogli su i bez toga al procedura je takva pa onda da nebi dobili otkaz onda su morali sve po zakonu.
2014-04-11
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Marina opet jaše... u jadran osiguranju
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» Zaplovio prvi kineski kruzer
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Zar je i to opet moguce?!Srpski propagandisti opet tvrde da su Hrvati sami sebe granatirali tj.Dubrovnik
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» Zaplovio prvi kineski kruzer
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Zar je i to opet moguce?!Srpski propagandisti opet tvrde da su Hrvati sami sebe granatirali tj.Dubrovnik
Page 4 of 8