Mirovinu će dobivati i oni koji nikada nisu radili
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Mirovinu će dobivati i oni koji nikada nisu radili
ni tada..do kraja cvrsto ;Pdijagram wrote:sto cu, ne dam se jos tridesetak godina, iza osamdesete malo popustimmaggie13 wrote:a, kad smo mi vridni od sebe ;Pdijagram wrote:Samo svom optimumu, radom se tesem i klesem i ...tako je to vec desetljecimamaggie13 wrote:pa to mislim, na forumu..okupljalistu ;-)dijagram wrote:
Ima, samo nema na forumu.
Ziv zdrav, forma na cca 85% :)
Jos malo pa opet stotka.
Ajde, neka, treba tezit savrsenstvu :D
Slabo stignem na forum, evo neradni dani pa danas mogu:)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
di je kraj, nema kraja, tek poslije raja:)maggie13 wrote:ni tada..do kraja cvrsto ;Pdijagram wrote:sto cu, ne dam se jos tridesetak godina, iza osamdesete malo popustimmaggie13 wrote:a, kad smo mi vridni od sebe ;Pdijagram wrote:Samo svom optimumu, radom se tesem i klesem i ...tako je to vec desetljecimamaggie13 wrote:
pa to mislim, na forumu..okupljalistu ;-)
Ajde, neka, treba tezit savrsenstvu :D
Slabo stignem na forum, evo neradni dani pa danas mogu:)
dijagram-
2015-08-09
aha, znam :)dijagram wrote:zato se ja klonim tebe,.kaje,cukenja i slicnog:)Noor wrote:a šta ću s poštenjacima, dosadno bratedijagram wrote:a sad, ako se druzi s norkom jasno da je lopovcinaNoor wrote:pa al donio im je doznaku da je zatvorio bolovanje...je, ali 11 dana ga nije bilo, pa treba kazniti. mamu im lopovsku!!kaja wrote:
a znaš zašto ga je dobio, jer su prije njega imali deset takvih kojih nije bilo godinu dana jer su kao bili godinu, dvije na fizikalnoj nakon zahvata a izvrnuo nogu na cesti .
i onda ovaj jadnik dobio po glavi jer pušu na hladno.
Guest- Guest
Odlicno ne treba ici do Australije :)
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
Noor wrote:znam, al desilo se mom frendu, bio je na operaciji ramena i donio je doznake, sav pomotan u gipsu, došao im je reći da u ponedjeljak (bio je petak) dolazi natrag na posao, makar u gipsu, znači...gamad je dobila papire, vidjela je da je u gipsu i svejedno je dobio otkaz. na poslu ga nije bilo ukupno 11 dana.kaja wrote:a jbg..kad je 70% tih bolovanja lažno itako.Noor wrote:da..i to, ali i ovo što sam navela, ni ne čekaju da ugovor isteče.Pinochet wrote:nije nego ti ekipa produžuje iz mjeseca u mjesec, samo ti "ne produže " novi ugovor. i adio.Noor wrote:
ma, i kad ljudi otvore bolovanja, mlađima i neiskusnima podmetnu sporazumni raskid radnog odnosa, a ovi potpišu jer misle da moraju :(
e, pa nagleda sam se takvih situacija, pogotovo kada je bila visoka nezaposlenost, tamo od 2008 pa do 2016..
i šta se desilo? ekipi iz RH dopizdilo da ih se tako tretira kao gamad za 3000-4000kn, ekipa izašla sa tržišta rada(čitaj večina iselili, drugi poput mene prebacili se u drugu šemu) a sada poslodavci kmeče "da im fali radnika"..
haha. ono za 3000kn , trčiš mu preko 8h dnevno, vikendom, moliš ga za prijavu, a prva prehlada i dva dana bolovanja, ide otkaz i dolazi drugi.. a nakon par godina, iste te firme kukaju da im fali radnika da hoće dozvole za uvoz..
Guest- Guest
Šteta kaj HR nema nafte.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
pa dobro to je uvijek bio ideal hrvatskih antifašista, studirati do četdresete, prijavit se na burzu i s 45 otić u mirovinu
Similar topics
» Nisu radili ništa, a nešto se dogodilo
» Srbi nisu varalice i nikada neće biti
» zašto partizani ( tito ) nikada nisu napali jasenovac
» '' UPIT IZ SDP-a Tko su 'pravni stručnjaci' koji su radili na slučaju Crnoja? ''
» Bagerist koji je zatrpavao Hrvate traži braniteljsku mirovinu
» Srbi nisu varalice i nikada neće biti
» zašto partizani ( tito ) nikada nisu napali jasenovac
» '' UPIT IZ SDP-a Tko su 'pravni stručnjaci' koji su radili na slučaju Crnoja? ''
» Bagerist koji je zatrpavao Hrvate traži braniteljsku mirovinu
Page 8 of 8