Mirovinu će dobivati i oni koji nikada nisu radili
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Mirovinu će dobivati i oni koji nikada nisu radili
ko ti 300 euraprckov wrote:22 milijardepismejker wrote:dobra mirovina..
pa ja to udjelim sirotinji usput
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ma, i kad ljudi otvore bolovanja, mlađima i neiskusnima podmetnu sporazumni raskid radnog odnosa, a ovi potpišu jer misle da moraju :(kaja wrote:a ima svega, nisi valjda otvorio bolovanjePinochet wrote:inače kajo.
nema cicanja poslodavca preko bolovanja.
recimo zadnji put kada sam radio fizički u jednom skladištu, radio sam pola godine, tuta-forca, uklještila mi se leđa tjekom posla, i tjedan dana sam samo bio u "horizontali" a nakon t oga drugih tjedan sam tek učio hodati, ovaj nakon 3 dana zove, da me očekiva na poslu i daje otkaz.
Guest- Guest
sirote studentice znaju biti potrebite... 5 ojra tu 5 ojra tamo..nije to neka lova...platis papicu(to je isto dijeljenje love) i tako...prckov wrote:ko ti 300 euraprckov wrote:22 milijardepismejker wrote:dobra mirovina..
pa ja to udjelim sirotinji usput
Guest- Guest
nije nego ti ekipa produžuje iz mjeseca u mjesec, samo ti "ne produže " novi ugovor. i adio.Noor wrote:ma, i kad ljudi otvore bolovanja, mlađima i neiskusnima podmetnu sporazumni raskid radnog odnosa, a ovi potpišu jer misle da moraju :(kaja wrote:a ima svega, nisi valjda otvorio bolovanjePinochet wrote:inače kajo.
recimo zadnji put kada sam radio fizički u jednom skladištu, radio sam pola godine, tuta-forca, uklještila mi se leđa tjekom posla, i tjedan dana sam samo bio u "horizontali" a nakon t oga drugih tjedan sam tek učio hodati, ovaj nakon 3 dana zove, da me očekiva na poslu i daje otkaz.
malo gdje u privatnom sektoru dobiješ za stalno, uglavnom ideš iz mjeseca u mjesec. naravno ja kada negdje radim za 3000-4000kn i to gdje se ubijaš za takve pare, nisam niti lud da se "borim" za takvo radno mjesto, nego mi je to odskočna daska za bolje,
mislim da sam sada u fazi, da više nikada neću raditi za takve pare..
Guest- Guest
ok moram ic
zove me jastuk kaje nemere spavat bez mene
debi ni zrno zita
zove me jastuk kaje nemere spavat bez mene
debi ni zrno zita
2014-04-19
da..i to, ali i ovo što sam navela, ni ne čekaju da ugovor isteče.Pinochet wrote:nije nego ti ekipa produžuje iz mjeseca u mjesec, samo ti "ne produže " novi ugovor. i adio.Noor wrote:ma, i kad ljudi otvore bolovanja, mlađima i neiskusnima podmetnu sporazumni raskid radnog odnosa, a ovi potpišu jer misle da moraju :(kaja wrote:a ima svega, nisi valjda otvorio bolovanjePinochet wrote:inače kajo.
Guest- Guest
Kakogod..jos 70tak godina, i nasi potomci ce jesti insekte,morsku travu,a meso ce si samo najveci bogatuni moci priustiti,dakako,ono,umjetno uzgojeno(tumori na steroidima)..
Guest- Guest
a jbg..kad je 70% tih bolovanja lažno itako.Noor wrote:da..i to, ali i ovo što sam navela, ni ne čekaju da ugovor isteče.Pinochet wrote:nije nego ti ekipa produžuje iz mjeseca u mjesec, samo ti "ne produže " novi ugovor. i adio.Noor wrote:ma, i kad ljudi otvore bolovanja, mlađima i neiskusnima podmetnu sporazumni raskid radnog odnosa, a ovi potpišu jer misle da moraju :(kaja wrote:a ima svega, nisi valjda otvorio bolovanjePinochet wrote:inače kajo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
znam, al desilo se mom frendu, bio je na operaciji ramena i donio je doznake, sav pomotan u gipsu, došao im je reći da u ponedjeljak (bio je petak) dolazi natrag na posao, makar u gipsu, znači...gamad je dobila papire, vidjela je da je u gipsu i svejedno je dobio otkaz. na poslu ga nije bilo ukupno 11 dana.kaja wrote:a jbg..kad je 70% tih bolovanja lažno itako.Noor wrote:da..i to, ali i ovo što sam navela, ni ne čekaju da ugovor isteče.Pinochet wrote:nije nego ti ekipa produžuje iz mjeseca u mjesec, samo ti "ne produže " novi ugovor. i adio.Noor wrote:ma, i kad ljudi otvore bolovanja, mlađima i neiskusnima podmetnu sporazumni raskid radnog odnosa, a ovi potpišu jer misle da moraju :(kaja wrote:
a ima svega, nisi valjda otvorio bolovanje
Guest- Guest
a znaš zašto ga je dobio, jer su prije njega imali deset takvih kojih nije bilo godinu dana jer su kao bili godinu, dvije na fizikalnoj nakon zahvata a izvrnuo nogu na cesti .Noor wrote:znam, al desilo se mom frendu, bio je na operaciji ramena i donio je doznake, sav pomotan u gipsu, došao im je reći da u ponedjeljak (bio je petak) dolazi natrag na posao, makar u gipsu, znači...gamad je dobila papire, vidjela je da je u gipsu i svejedno je dobio otkaz. na poslu ga nije bilo ukupno 11 dana.kaja wrote:a jbg..kad je 70% tih bolovanja lažno itako.Noor wrote:da..i to, ali i ovo što sam navela, ni ne čekaju da ugovor isteče.Pinochet wrote:nije nego ti ekipa produžuje iz mjeseca u mjesec, samo ti "ne produže " novi ugovor. i adio.Noor wrote:
ma, i kad ljudi otvore bolovanja, mlađima i neiskusnima podmetnu sporazumni raskid radnog odnosa, a ovi potpišu jer misle da moraju :(
i onda ovaj jadnik dobio po glavi jer pušu na hladno.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa al donio im je doznaku da je zatvorio bolovanje...je, ali 11 dana ga nije bilo, pa treba kazniti. mamu im lopovsku!!kaja wrote:a znaš zašto ga je dobio, jer su prije njega imali deset takvih kojih nije bilo godinu dana jer su kao bili godinu, dvije na fizikalnoj nakon zahvata a izvrnuo nogu na cesti .Noor wrote:znam, al desilo se mom frendu, bio je na operaciji ramena i donio je doznake, sav pomotan u gipsu, došao im je reći da u ponedjeljak (bio je petak) dolazi natrag na posao, makar u gipsu, znači...gamad je dobila papire, vidjela je da je u gipsu i svejedno je dobio otkaz. na poslu ga nije bilo ukupno 11 dana.kaja wrote:a jbg..kad je 70% tih bolovanja lažno itako.Noor wrote:da..i to, ali i ovo što sam navela, ni ne čekaju da ugovor isteče.Pinochet wrote:
nije nego ti ekipa produžuje iz mjeseca u mjesec, samo ti "ne produže " novi ugovor. i adio.
Guest- Guest
a sad, ako se druzi s norkom jasno da je lopovcinaNoor wrote:pa al donio im je doznaku da je zatvorio bolovanje...je, ali 11 dana ga nije bilo, pa treba kazniti. mamu im lopovsku!!kaja wrote:a znaš zašto ga je dobio, jer su prije njega imali deset takvih kojih nije bilo godinu dana jer su kao bili godinu, dvije na fizikalnoj nakon zahvata a izvrnuo nogu na cesti .Noor wrote:znam, al desilo se mom frendu, bio je na operaciji ramena i donio je doznake, sav pomotan u gipsu, došao im je reći da u ponedjeljak (bio je petak) dolazi natrag na posao, makar u gipsu, znači...gamad je dobila papire, vidjela je da je u gipsu i svejedno je dobio otkaz. na poslu ga nije bilo ukupno 11 dana.kaja wrote:a jbg..kad je 70% tih bolovanja lažno itako.Noor wrote:
da..i to, ali i ovo što sam navela, ni ne čekaju da ugovor isteče.
dijagram-
2015-08-09
a šta ću s poštenjacima, dosadno bratedijagram wrote:a sad, ako se druzi s norkom jasno da je lopovcinaNoor wrote:pa al donio im je doznaku da je zatvorio bolovanje...je, ali 11 dana ga nije bilo, pa treba kazniti. mamu im lopovsku!!kaja wrote:a znaš zašto ga je dobio, jer su prije njega imali deset takvih kojih nije bilo godinu dana jer su kao bili godinu, dvije na fizikalnoj nakon zahvata a izvrnuo nogu na cesti .Noor wrote:znam, al desilo se mom frendu, bio je na operaciji ramena i donio je doznake, sav pomotan u gipsu, došao im je reći da u ponedjeljak (bio je petak) dolazi natrag na posao, makar u gipsu, znači...gamad je dobila papire, vidjela je da je u gipsu i svejedno je dobio otkaz. na poslu ga nije bilo ukupno 11 dana.kaja wrote:
a jbg..kad je 70% tih bolovanja lažno itako.
Guest- Guest
zato se ja klonim tebe,.kaje,cukenja i slicnog:)Noor wrote:a šta ću s poštenjacima, dosadno bratedijagram wrote:a sad, ako se druzi s norkom jasno da je lopovcinaNoor wrote:pa al donio im je doznaku da je zatvorio bolovanje...je, ali 11 dana ga nije bilo, pa treba kazniti. mamu im lopovsku!!kaja wrote:a znaš zašto ga je dobio, jer su prije njega imali deset takvih kojih nije bilo godinu dana jer su kao bili godinu, dvije na fizikalnoj nakon zahvata a izvrnuo nogu na cesti .Noor wrote:
znam, al desilo se mom frendu, bio je na operaciji ramena i donio je doznake, sav pomotan u gipsu, došao im je reći da u ponedjeljak (bio je petak) dolazi natrag na posao, makar u gipsu, znači...gamad je dobila papire, vidjela je da je u gipsu i svejedno je dobio otkaz. na poslu ga nije bilo ukupno 11 dana.
dijagram-
2015-08-09
Di si ti, braco? Nema te tjednima..:-)
2014-04-12
Ima, samo nema na forumu.maggie13 wrote:Di si ti, braco? Nema te tjednima..:-)
Ziv zdrav, forma na cca 85% :)
Jos malo pa opet stotka.
dijagram-
2015-08-09
pa to mislim, na forumu..okupljalistu ;-)dijagram wrote:Ima, samo nema na forumu.maggie13 wrote:Di si ti, braco? Nema te tjednima..:-)
Jos malo pa opet stotka.
Ajde, neka, treba tezit savrsenstvu :D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Samo svom optimumu, radom se tesem i klesem i ...tako je to vec desetljecimamaggie13 wrote:pa to mislim, na forumu..okupljalistu ;-)dijagram wrote:Ima, samo nema na forumu.maggie13 wrote:Di si ti, braco? Nema te tjednima..:-)
Jos malo pa opet stotka.
Slabo stignem na forum, evo neradni dani pa danas mogu:)
dijagram-
2015-08-09
a, kad smo mi vridni od sebe ;Pdijagram wrote:Samo svom optimumu, radom se tesem i klesem i ...tako je to vec desetljecimamaggie13 wrote:pa to mislim, na forumu..okupljalistu ;-)dijagram wrote:Ima, samo nema na forumu.maggie13 wrote:Di si ti, braco? Nema te tjednima..:-)
Jos malo pa opet stotka.
2014-04-12
sto cu, ne dam se jos tridesetak godina, iza osamdesete malo popustimmaggie13 wrote:a, kad smo mi vridni od sebe ;Pdijagram wrote:Samo svom optimumu, radom se tesem i klesem i ...tako je to vec desetljecimamaggie13 wrote:pa to mislim, na forumu..okupljalistu ;-)dijagram wrote:Ima, samo nema na forumu.maggie13 wrote:Di si ti, braco? Nema te tjednima..:-)
Jos malo pa opet stotka.
dijagram-
2015-08-09
ni tada..do kraja cvrsto ;Pdijagram wrote:sto cu, ne dam se jos tridesetak godina, iza osamdesete malo popustimmaggie13 wrote:a, kad smo mi vridni od sebe ;Pdijagram wrote:Samo svom optimumu, radom se tesem i klesem i ...tako je to vec desetljecimamaggie13 wrote:pa to mislim, na forumu..okupljalistu ;-)dijagram wrote:
Ima, samo nema na forumu.
Jos malo pa opet stotka.
2014-04-12
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Nisu radili ništa, a nešto se dogodilo
» Srbi nisu varalice i nikada neće biti
» zašto partizani ( tito ) nikada nisu napali jasenovac
» '' UPIT IZ SDP-a Tko su 'pravni stručnjaci' koji su radili na slučaju Crnoja? ''
» Bagerist koji je zatrpavao Hrvate traži braniteljsku mirovinu
» Srbi nisu varalice i nikada neće biti
» zašto partizani ( tito ) nikada nisu napali jasenovac
» '' UPIT IZ SDP-a Tko su 'pravni stručnjaci' koji su radili na slučaju Crnoja? ''
» Bagerist koji je zatrpavao Hrvate traži braniteljsku mirovinu
Page 7 of 8