'' UPIT IZ SDP-a Tko su 'pravni stručnjaci' koji su radili na slučaju Crnoja? ''
Page 1 of 1
'' UPIT IZ SDP-a Tko su 'pravni stručnjaci' koji su radili na slučaju Crnoja? ''
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/tko-su-pravni-stucnjaci-koji-su-bili-na-sastancima-oko-slucaja-crnoja---424819.html
Ovo je zanimljiv upit...
Ovo je zanimljiv upit...
Guest- Guest
Re: '' UPIT IZ SDP-a Tko su 'pravni stručnjaci' koji su radili na slučaju Crnoja? ''
ta udbaška dvojka , sloković i čedo su svugdje izgleda.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: '' UPIT IZ SDP-a Tko su 'pravni stručnjaci' koji su radili na slučaju Crnoja? ''
Daj pogledaj večeras ispod kreveta prije spavanja...Za svaki slučaj da ti jedan udbaš nije ispod njega...kaja_333 wrote:ta udbaška dvojka , sloković i čedo su svugdje izgleda.
Guest- Guest
Sve mora biti transparentno.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
dobro, tebi su u krevetu kad zaklopiš oči kinez, arap i crnac a vaše carstvo je nebesko.red wolf wrote:Daj pogledaj večeras ispod kreveta prije spavanja...Za svaki slučaj da ti jedan udbaš nije ispod njega...kaja_333 wrote:ta udbaška dvojka , sloković i čedo su svugdje izgleda.
2015-08-15
A kako nego transparentno...Yehudi wrote:Sve mora biti transparentno.
Guest- Guest
Kraljevstvo, ne carstvo, nebesko je u svakom čovjeku i rasprostire se svugdje oko nas...kaja_333 wrote:dobro, tebi su u krevetu kad zaklopiš oči kinez, arap i crnac a vaše carstvo je nebesko.red wolf wrote:Daj pogledaj večeras ispod kreveta prije spavanja...Za svaki slučaj da ti jedan udbaš nije ispod njega...kaja_333 wrote:ta udbaška dvojka , sloković i čedo su svugdje izgleda.
Guest- Guest
pa vlada može angažirati koga hoće za stručna pitanja ali gdje baš ovu dvojku da guraju svugdje, ne znam koje je odvratnije od njih dvoje.
2015-08-15
Ma sve ok...Ali postoji način na koji se to čini i kako se plati te ljude za savjet ili za njihovo mišljenje...kaja_333 wrote:pa vlada može angažirati koga hoće za stručna pitanja ali gdje baš ovu dvojku da guraju svugdje, ne znam koje je odvratnije od njih dvoje.
Guest- Guest
nemoj se ljutiti danas mi se ne da s ludima razgovarati, nije da mi ih nije žao ali ne možeš baš uvijek.red wolf wrote:
Kraljevstvo, ne carstvo, nebesko je u svakom čovjeku i rasprostire se svugdje oko nas...
2015-08-15
Ti smatraš Isusova učenja učenjima nekog luđaka?kaja_333 wrote:nemoj se ljutiti danas mi se ne da s ludima razgovarati, nije da mi ih nije žao ali ne možeš baš uvijek.red wolf wrote:
Kraljevstvo, ne carstvo, nebesko je u svakom čovjeku i rasprostire se svugdje oko nas...
Guest- Guest
Slokovićka i čedo bi i šešelja oslobodili za pare.....pravni plaćenici,sa pravim poznanstvima kroje zakone po
potrebi ...
potrebi ...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Similar topics
» ''PRAVNI STRUČNJACI DIGLI POBUNU Od Camerona traže nezavisnu istragu o Brexitu''
» Mirovinu će dobivati i oni koji nikada nisu radili
» '' NIJEMCI KOJI SU RADILI STRATEGIJU HDZ-a PROTIV NAJAVE HDZ-a Ifo institut: Ne smanjujte PDV, to bi bilo kontraproduktivno ''
» Glasnović u Saboru: Određeni HR novinari radili su za Bošnjački AID, koji je infiltrirao i sam HV i crkvu
» Nevjerojatno! Poslodavac traži radnike koji bi radili - besplatno: 'Što je tu čudno, stisnit ćemo skupa zube!'
» Mirovinu će dobivati i oni koji nikada nisu radili
» '' NIJEMCI KOJI SU RADILI STRATEGIJU HDZ-a PROTIV NAJAVE HDZ-a Ifo institut: Ne smanjujte PDV, to bi bilo kontraproduktivno ''
» Glasnović u Saboru: Određeni HR novinari radili su za Bošnjački AID, koji je infiltrirao i sam HV i crkvu
» Nevjerojatno! Poslodavac traži radnike koji bi radili - besplatno: 'Što je tu čudno, stisnit ćemo skupa zube!'
Page 1 of 1